Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 5. 2008 13:09

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zvítězí v Česku model: Kdo nejde s námi, jde proti nám?

majkafa napsal(a):

Slavku, tys nepsal nic o fašistech a pod. Všiml sis? To až teď vytahuješ "nebezpečné" extrémy.
Jen jestli ty nejsi jedním z nich. big_smile Bacha na to, abys nebyl mezi prvními, kdo bude vymýcen. smile
Vidím, že ty jsi nadmíru snášenlivý a tolerantní! lol

Já už jsem si všimnul, že ty čím víc máš srdíček, tím víc jsi proti mně naježená...
... co nadělám... tillfreds

Ono to k tomu fašismu tak nějak dospělo samo, až během diskuze....
A jo, je pravda, že jsem všeobecně proti fašizujícím tendencím.
Jsem právě proti těm, kteří si osobují právo jiné likvidovat a sebe vychvalovat a prosazovat na úkor druhých, což je myslím přesně případ (bohužel nejen) fašistů.
Cožpak se ty školní party nevyznačují mnohdy až fašistickými metodami?
Jen si vzpomeňte! Anebo na vojnu, na mazáky a bažanty...
Nahnat strach... atd.... Jo, to mi vadí.
A bohužel tím, že tolik lidí tomu dává volný průběh, tak tyhle fašistické skupinky jen sílí a sílí...

Nikdo s dredy, dlouhými vlasy apod. mi naprosto nevadí (pokud se nesnaží jiným nahánět stracha
a hrůzu...).
lyssna

Není tady

#27 2. 5. 2008 13:09

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Heleno přesně. Kdo bude další ?

Tedy já nevím jak kdo, ale já osobně dost těžce snáším tyhle nářky nad "stavem společnosti". Jaký si to uděláš, takový to máš. A je fakt strašně snadý svádět to, že se mi nedaří, na společnost. Fuj!

Není tady

#28 2. 5. 2008 13:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Slávku - blbej den?
Kuřáci, proutníci, podvodníci, důchodci, fýreři... to nám to hezky graduje.

A co uděláte se mnou?, jsem piják, kuřák, nemrava, důchodce, zelenej mozek, karbaník, zupák.... lolvissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#29 2. 5. 2008 13:14

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Slávku - blbej den?

Blbej den? - Ale kdepak, Helenko, já su od přírody v podstatě optimista.
Ale možná to moje dnešní téma i bylo ovlivněno včerejším pořadem o vyhlazování Židů za 2.sv.války.
Co já vím, jak pracuje to (moje) podvědomí?
dumbom

Já bych rád věřil, že u nás všechno nezadržitelně směřuje k lepšímu.
Jenže se mi bohužel zdá, že toho zlověstného, strach nahánějícího, je kolem nás čím dál víc...
Tož tak.

Upravil(a) Slavek17 (2. 5. 2008 13:18)

Není tady

#30 2. 5. 2008 13:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

jojo, svět se po.ral hmm
ale to snad víme, ne ? stačí se mrknout na TVnews...

Upravil(a) Jessika (2. 5. 2008 13:25)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#31 2. 5. 2008 13:25

BB
♥♥♥♥♥♥-

Slávku ... zaskuhrej si na skuhracím ... chápu tě, někdy má člověk  " chándru"  .... taky jsem odešla ze zaměstnání, kde jsem nejela s davem , nechodila jsem s nima po nocích pařit a prostě " nevyla s vlky"  ......  vůbec mě to ale nemrzí ....   

Kuřáci mě taky štvou, většinou jsou bezohlední  a vůbec si neuvědomujou, že někomu ty jejich cigára smrdí.  Zažila jsem to minulý týden, když jsme v jedné malé hospůdce obědvali ( malinká hospůdka jediná v okolí s jedním stolem pro asi 10 lidí) .... přinesli nám oběd a  jeden u stolu sedící hulil jak nezbedný kamna. Když jsme ho slušně požádali, jestli by nemohl chvíli počkat než to sníme nebo jít kouřit ven, tak na nás čučel jak na Marťany. Prostě nechápal. Já osobně bych přivítala, kdyby se v hospodách alespoň v době oběda nekouřilo .....

BB

Není tady

#32 2. 5. 2008 13:25

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

A co ti extrémové, když je vymýtíme? Jakou šanci budou mít oni? Kdo jsou pak ti tví "všichni"¨?

Tak třeba (v případě fotbalu) ... VŠICHNI = nejen chlapi, ale taky ženy a děti a dědové s babkami a vnoučaty.
Aby jít na fotbalové utkání nebylo o strach, aby to pro všechny na tribunách nebyla hazardní hra o život...

Není tady

#33 2. 5. 2008 13:27

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Když jsme ho slušně požádali, jestli by nemohl chvíli počkat než to sníme nebo jít kouřit ven, tak na nás čučel jak na Marťany. Prostě nechápal. Já osobně bych přivítala, kdyby se v hospodách alespoň v době oběda nekouřilo .....

No ale vždyť oni, když jedí, nekouří (tedy v době svého oběda) wink

Upravil(a) Jessika (2. 5. 2008 13:27)

Není tady

#34 2. 5. 2008 13:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

u nás v okolí je v době oběda v hospodách zákaz kouření...ve vetšině případů  smile

Pisateli.... Ty už jsi důchodce...??? reta to nevypadalo...va tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#35 2. 5. 2008 13:30

majkafa
Host

Slavek17 napsal(a):

Jsem právě proti těm, kteří si osobují právo jiné likvidovat a sebe vychvalovat a prosazovat na úkor druhých,

Opravdu? Neděláš práve toto ty sám? wink

#36 2. 5. 2008 13:31

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Majko  pod všechny Tvoje názory  na tomhle vlákně se podepisuju tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#37 2. 5. 2008 13:38

majkafa
Host

Slavek17 napsal(a):

Jenže se mi bohužel zdá, že toho zlověstného, strach nahánějícího, je kolem nás čím dál víc...
Tož tak.

Ale houby. Svět je stále lepší, krásnější, o tom svědčí i spousta lidí, kteří se vydávají na duchovní cestu. Halt, všude je znát, že Věk Vodnáře, věk LIDÍ je tu. big_smile
Stačí se jenom jinak podívat.

#38 2. 5. 2008 13:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Pro někoho je tedy jednodušší zařadit se a "být jako ostatní", nebo, v touze dostat se do určité skupinky, chovat se jako oni i za cenu jistého popření svých přání.

Anebo si můžeš najít svou krev...jenže to dá nejvíc práce roll
Slávku, Majka to neřekla, páč jsme jí to tolikrát omlátili o palici, že se asi trochu bojí cool tak to řeknu já:
Bacha na zrcadla.......... vava

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#39 2. 5. 2008 13:41

BB
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

helena napsal(a):

Slávku - blbej den?

Blbej den? - Ale kdepak, Helenko, já su od přírody v podstatě optimista.
Ale možná to moje dnešní téma i bylo ovlivněno včerejším pořadem o vyhlazování Židů za 2.sv.války.
Co já vím, jak pracuje to (moje) podvědomí?
dumbom

Tož tak.

Slávku, vyhoď televizi z okna .... tyhlety tvoje pocity mívám taky ....  když  se nachomýtnu ke zprávám a tam se dozvím, jak  se zase nějaký politik namazal a pak naboural a nic se mu nestalo, jak fanoušci zdemolovali fotbalový stadion, jak si hoši ve vládě vesele lobují a pak z toho profitují a my s tím nic nenaděláme ( viz. ta poslední akce s umazáním bodíků, když absolvuješ kurs jízdy na mokrém povrchu, kterýžto je možný pouze na jenom autodromu v ČR ...... majitel = kamarád nějakého papaláše ..... a kterýžto stejně nenaučí jezdit řidiče  nižší rychlostí a ve střízlivém stavu ... ),  jak se nesmyslně bojuje v  různých koutech  zeměkoule , jak vyvražďují velryby ( šíííílené , hnusné, brutální ..), jak se nějací  přitroublí exekutoři spletli a vybílili byt úplně nevinnému člověku, kterýžto  pak jednak  zdlouhavě dostával svůj majetek zpátky a nikdy už nevysvětlil svému okolí, že on nic .... okolí je vždycky nakloněno věřit tomu, že na každém šprochu .........
Takhle bych mohla pokračovat donekonečna ...... až bych z toho taky dostala depku .......   

Kašli na to, je jaro, stromy nádherně kvetou a pokud  potkáš v životě blbce, tak se mu obloukem vyhni ......  vždyť je tolik skvělých lidí kolem , ne?????

BB

Není tady

#40 2. 5. 2008 13:42

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Slávku, jde o situaci o vás v práci nebo to bereš celorepublikově/celosvětově ?
A mmch, začal jsi tím, že tě ničí podlézavost uplatněná v rámci kouřícího stáda a v dalším příspěvku navrhuješ excorcismus extrémů ? - Co tedy řešíme ?

Řešte si, co chcete. Já měl na mysli hlavně to, že jsou díky hlouposti a zlobě (skupin, příp. celého davu) potíráni ti, kteří chtějí cokoli posunout někam výš, k lepšímu.
Že u nás (v Česku) podle mého úhlu pohledu už zase mají na mnoha místech (i ve velkých firmách...) navrch hloupí Hujeři a vlezdoprdelkové.
Že u nás v Česku zase přibývá líných mocipánů, kteří si z ješitnosti tak rádi nechají pochlebovat a nechají si lézt ty ubohé avšak zlomyslné šmejdy do svých zadků.

Velká škoda, že u nás zašla satira na úbytě. - Je jí zase moc a moc zapotřebí !!!
(taky by neškodilo občas někoho vyhodit z okna, když mu MOC leze na mozek).

Není tady

#41 2. 5. 2008 13:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Hezky si protiřečiš smile
Na jedný straně bys mýtil extrémy, na druhý tě žere česká prostřednost storstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#42 2. 5. 2008 13:47

BB
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

BB napsal(a):

Když jsme ho slušně požádali, jestli by nemohl chvíli počkat než to sníme nebo jít kouřit ven, tak na nás čučel jak na Marťany. Prostě nechápal. Já osobně bych přivítala, kdyby se v hospodách alespoň v době oběda nekouřilo .....

No ale vždyť oni, když jedí, nekouří (tedy v době svého oběda) wink

To se teda pleteš, na vlastní bulvy jsem viděla jednu kuřačku extrémistku, jak držela v jedné ruce párek a v druhé cigáro a já jen číhala, kdy se zakousne do cigára a potáhne z párku ...... nedočkala jsem se, ani si to cigáro nenamočila v hořčici big_smile  big_smile  big_smile  dost mě zklamala .....    a taky jsem zažila , jak si kuřák čistil zuby : v levé ruce hořící čvaňho a v pravou si čistil kartáčkem  zuby   lol  lol  lol

Jo a jasně, chyba byla na naší straně, měli jsme se sesynchronizovat s kuřákem, vyčíhat si, kdy bude  obědvat  a doufat, že to kuchař stihne udělat jídlo všem naráz...   styrka  styrka

BB

Není tady

#43 2. 5. 2008 13:49

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

Jsem právě proti těm, kteří si osobují právo jiné likvidovat a sebe vychvalovat a prosazovat na úkor druhých,

Opravdu? Neděláš práve toto ty sám? wink

Když vytrhneš větu z kontextu, tak můžeš napadnout skoro každého.
Jenom toho ne, kdo nikdy nic neřekne a jen všechno poslušně odkýve....... lol
(o těch já píšu - o těch, co nemají názor a díky tomu jdou přesto navrch).

Není tady

#44 2. 5. 2008 13:52

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Jessika napsal(a):

A mmch, začal jsi tím, že tě ničí podlézavost uplatněná v rámci kouřícího stáda a v dalším příspěvku navrhuješ excorcismus extrémů ? - Co tedy řešíme ?

Řešte si, co chcete. Já měl na mysli hlavně to, že jsou díky hlouposti a zlobě (skupin, příp. celého davu) potíráni ti, kteří chtějí cokoli posunout někam výš, k lepšímu.
Že u nás (v Česku) podle mého úhlu pohledu už zase mají na mnoha místech (i ve velkých firmách...) navrch hloupí Hujeři a vlezdoprdelkové.
Že u nás v Česku zase přibývá líných mocipánů, kteří si z ješitnosti tak rádi nechají pochlebovat a nechají si lézt ty ubohé avšak zlomyslné šmejdy do svých zadků.

Velká škoda, že u nás zašla satira na úbytě. - Je jí zase moc a moc zapotřebí !!!

Ahojda Slávku .. tak už vím, co mi nesedělo už na mým vlákně ..to Tvoje globalizování...že nedokážeš napsat konkrétně ..hele lidi ..mám blbce šéfa- třeba kuřáka, co má patolízaly kuřáky a já se cejtím tím, že nekouřím upozaděnej a nedoceněnej ..tohle bych chápala , ale takovýhle řeči typu ... u nás samí hujeři, oni mocipáni ...a všichni všichni ...to mi nesedí ...co se tu vlastně řeší ? Že je svět obecně zlej a špatnej ? A mělo by se něco dělat ? A tak se ptám co jsi pro zlepšení světa udělal Ty, nebo máš nějaký KONKRÉTNÍ  návrh  ? Nebo tu jen zhrzeně povykuješ ? Neber ve zlým ? Ale měl by ses naučit konkretizovat, neházet všechny do jednoho pytle a žilo by se Ti hezčejc ... kapitulation

Upravil(a) Amriana (2. 5. 2008 13:54)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#45 2. 5. 2008 13:56

BB
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Jessika napsal(a):

Slávku, tak si jich nevšímej a žij si podle svého, vyčuhuj si kam chceš a  buď rád, že nemáš hlavu v něčím zadku. To je jejich problém, ne tvůj. Člověk přece nemusí být ředitelem něčeho, aby žil spokojeně .......   

A uvědom si, že čím větší ignorant .... tím větší arogance ......    to platilo  vždycky, nejen v tomhle ne jiném režimu ....   ti  arogantní ignoranti jsou vždycky  tak nějak nejvíc vidět a slyšet ..... podle toho je taky poznáš  .... A NIKDY JE NIKDO NEVYMÝTÍ !!!!!  dumbom

BB

Není tady

#46 2. 5. 2008 13:58

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

...co se tu vlastně řeší ? Že je svět obecně zlej a špatnej ? A mělo by se něco dělat ? A tak se ptám co jsi pro zlepšení světa udělal Ty, nebo máš nějaký KONKRÉTNÍ  návrh  ? Nebo tu jen zhrzeně povykuješ ? Neber ve zlým ? Ale měl by ses naučit konkretizovat, neházet všechny do jednoho pytle a žilo by se Ti hezčejc ... kapitulation

stolt ......................................... ty mě teda vždycky dostaneš...... dumbom ....... tummenupp

No jo, to je taky fakt..... Jenže já asi moc nad vším přemýšlím a pak se mi zdá, že všechno se vším souvisí.....
lol

Upravil(a) Slavek17 (2. 5. 2008 14:00)

Není tady

#47 2. 5. 2008 13:59

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

To se teda pleteš, na vlastní bulvy jsem viděla jednu kuřačku extrémistku, jak držela v jedné ruce párek a v druhé cigáro a já jen číhala, kdy se zakousne do cigára a potáhne z párku ...... nedočkala jsem se, ani si to cigáro nenamočila v hořčici big_smile  big_smile  big_smile  dost mě zklamala .....    a taky jsem zažila , jak si kuřák čistil zuby : v levé ruce hořící čvaňho a v pravou si čistil kartáčkem  zuby   lol  lol  lol

fuj, zdvihá se mi kufr ...butter usch
a pak takovou/takovýho políbit...  va

Není tady

#48 2. 5. 2008 14:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

jj, měli bychom pořádat ty boxerský turnaje s nadřízenými, jak tuhle informovali ve zprávách big_smile Lidi by se vymlátili v ringu a mimo něj by byla pohoda smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#49 2. 5. 2008 14:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale no tak... pšššš... nebojinkej... Vždycky bylo kolem něco zlého - šavlozubým tygrem počínaje a dementníma "fanouškama" konče. A vždycky se proti nim našla zbraň.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#50 2. 5. 2008 14:40

Somaia
Host

Já vám, že už to tu zaznělo od mnohých, ale při této  Slávkově větě, či povzdechnutí... mi naskočily pupínky jak broskve: big_smile big_smile big_smile

Nešlo by to nějakou zlatou střední cestou, aby se vymýtily extrémy a šanci mohli mít všichni?!

Jak někdo něco chce mýtit (hlavně  nicneříkající slovo nešvary) big_smile ... beru nohy na ramena....
Slávku, myslím, že řešíš zcela individuální téma, které se mě týkalo možná tak okolo 5. třídy obecné... od té doby se mi povedlo své postoje k stádnosti si celkem zpracovat.... a je klid....

Upravil(a) Somaia (2. 5. 2008 14:41)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí