29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Kuty napsal(a):
misha88 napsal(a):
u mě v rodině ted behem 3 mesicu u trech lidi odchod k mbanka, zatim spokojenost,nic se neda vytknout,taky o ni zacinam uvazovat,sice mam studentskej u sporky,ale poplatky mam taky...
Dítě-student má stud.účet u čsob a bez veškerých poplatků.Mkonto mít nemůže,protože dotyčná VŠ s touto bankou zatím nespolupracuje a kolejné apod.prostě strhává z účtů určitých bank.
to my jako studenti mužeme mit jaky chcem ucet - mas pocit ze vsichni studenti napr.karlovky by museli mit jeden konkret.ucet(či si vybirat treba jen ze 3 na trhu)..?divny to je, nezavidim tvemu ditku
No syn je na VUT.Divný mi to připadá,ale naštěstí jak jsem psala,u čsob je opravdu vše pro studenty zadarmo,tedy běžné transakce,kzeré potřebují,o ost.jsem se neinfomovala,protože to nepotřebuji.Takže na výběr je i pro studenty,aniž by platili zlodějsképoplatky třeba spořce.
Není tady
Spořka má účet pro studenty taky zdarma. Obě mé děti ho tam měly - mají. To je teda musím bránit.
hhanca napsal(a):
Taky mam studentskej u sporky. Hlavne jak na zacatku tvrdi, ze studenti maji vse zadarmo max. minimalni poplatky. A to nedavno jeste zpoplatnili SMS o pohybu na uctu. Takze na mesic mi to vychazi taky kolem 70-100Kc. Ale to si asi nevyberes.
Nezpoplatnili. Jen sis to řádně nečetla. Pokud uděláš jistý krok, máš to stále zdarma.
Upravil(a) majkafa (7. 3. 2009 23:29)
majkafa napsal(a):
hhanca napsal(a):
Taky mam studentskej u sporky. Hlavne jak na zacatku tvrdi, ze studenti maji vse zadarmo max. minimalni poplatky. A to nedavno jeste zpoplatnili SMS o pohybu na uctu. Takze na mesic mi to vychazi taky kolem 70-100Kc. Ale to si asi nevyberes.
Nezpoplatnili. Jen sis to řádně nečetla. Pokud uděláš jistý krok, máš to stále zdarma.
A za co tedy potom platí HHanka těch 70-100Kč,když ty píšeš,že je u spořky prostudenty vše zdarma.Snad ne za ty sms?To by měla víc transakcí než kdejaký podnikatel.
Není tady
To se musíš halt zeptat Hanky. Já vím, jak a kolik platí - neplatí mé děti a já u sporožira.
majkafa napsal(a):
To se musíš halt zeptat Hanky. Já vím, jak a kolik platí - neplatí mé děti a já u sporožira.
To vypadá,že už tu jsme jen my dvě a ostatní už šly do hajan nebo jsou na lepším někde.No snad nám to HHanca vysvětlí,tak vysoké poplatky.Jinak sporožíro u spořky jsem teď zrušila,to bylo pořád jakýchsi poplatků, a ulevilo semi poněkud.TAK dobrou noc zatím.
Není tady
majkafa napsal(a):
hhanca napsal(a):
To by mě docela zajímalo jaký krok. Navíc na to ani neupozornili a pokud si toho nevšimneš smůla... no kouknu na to ještě.
Není tady
taky u sporky platim tak 50kč za poplatky...
platby z/do jiné banky 12kč, veber z atm 6kč, účetní položky 30kč, jiné účet položky 2kč, konkretne za min.mesic a to je ten super vyhodny ucet studentsky u sporky...
Není tady
misha88 napsal(a):
taky u sporky platim tak 50kč za poplatky...
platby z/do jiné banky 12kč, veber z atm 6kč, účetní položky 30kč, jiné účet položky 2kč, konkretne za min.mesic a to je ten super vyhodny ucet studentsky u sporky...
jj tak nějak. Jak budu doma tak kouknu na vypis a taky to vypíšu kolik za co, teďka jsem na kolejích a tu výpisy nemám. Jinak platím i za SMS a za známku na dopis, který posílají každý měsíc. Ony i zanedbatelná položky udělají za měsíc dost a co teprve za rok.
Není tady
hhani, tak ja si papir.vypisy zrušila, takže o to ja mam mene nez ty. SMS si zadny taky posilat nenechavam. Ja mam el.bankovnictvi takze na trasakcni historii juknu tam a zadny jiny vypisy nepotrebuju...
Není tady