29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
upozorňuji jen pro silné nátury:jedeme autem po dálnici a do předního skla nám narazí ptáček.Ptačí mozeček teče po skle.Můj muž:"a má to za sebou chudák"! Já:"chudinka ptáček,doma se ho už nedočkají"!Náš sedmiletý syn:"to nic,určitě se mu nic nestalo ,to je jen ptačí nudle"!
Není tady
tak teď si nejsem jistá jestli mam "brečet" nad chudákem ptáčkem, nebo se smát výroku tvého syna
Není tady
o Matýskovi, který se vzbudil po odpoledním spánku: " Mamko, von tam stojí, voči vytelený, pusu otevřenou..."
a pak, když si hrál na obchod: "Máťo, v obchodě se nerachotí. Paní prodavačky totiž ještě spí!"
Není tady
prosímtě, Tino, do jakýho krámu to chodíte?
Připomíná mi to, jak se kdysi hádala dcera s mužem, že to "není fotbal, ale CHOT-BAL! tati! Dyť tam CHODĚJ!!"
Není tady
Mladej , když mu nabízím nějaké oblečení, pokud se náhodou octneme v obchodě s hadrama, říká:"Mami ne, to je diskatní." Jakože z discontu, levnej šunt.
Není tady
Diskantní dle vzoru "šokantní"?
Není tady
Regi, já myslím, že diskant je opak ema - vedle píšeš, že tvoji synové jsou vyznavači stylu EMO - nedávno v MF DNES o tom byl zajímavý článek... spojení s diskontem asi není to pravé ořechové
Není tady
Ač nemám děti, přispěji do mlýna. Občas hlídám dvě holky ve věku 10ti let a jednou takhle na chatě, kde se umýváme v řece zařvaly ať tam jdu. Tak letím, co se deje a jedna pronese" Teto, kdo z nás má větší bradavky?"
Málem jsem upadla:)))
Není tady