Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 1. 5. 2008 15:45

merunka
♥♥♥----

Rychlé vyvrcholení!

Chtěla jsem se zeptat,asi spíš pánů,jestli je těžké oddálit vyvrcholení.S přítelem se mi milování moc líbí,ale ráda bych tu dobu jaksi protáhla.Orgasmus stihnu mít v tom problém neni,jen mi přijde,že v tom nejlepším to zkončí.rodna Mluvili jsme o tom a říká,že to prostě nedokáže déle udržet,že ho příliš vzrušuju.

Není tady

#2 1. 5. 2008 15:55

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Rychlé vyvrcholení!

dá se to regulovat, jde ale jen o to jak hodně se ovládá a myslim si že čím méně se v posteli ovládáš, tak tím je to lepší.
Těžko ale říct čím to je, bude to něco v hlavě. Já když jsem byl ještě s manželkou, tak jsem taky skoro pořád byl hotov dřív než jsem chtěl, ovšem u těch partnerek po BM je to uplně naopak, přitom je to daleko lepší, nechápu to.
A zkusí přítel použít kondom, čím silnější, tím méně toho ucítí a díky tomu mnohem déle vydrží

Upravil(a) PetrHl (1. 5. 2008 15:58)

Není tady

#3 1. 5. 2008 16:01

merunka
♥♥♥----

To by byla taky možnost,ale myslím,že z toho by přítel nebyl moc nadšený.Vím,že většina pánů se kondomu radši vyhne,pokud je to možný.

Není tady

#4 1. 5. 2008 18:11

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

merunka napsal(a):

To by byla taky možnost,ale myslím,že z toho by přítel nebyl moc nadšený.Vím,že většina pánů se kondomu radši vyhne,pokud je to možný.

tak ho nalákej na to že to bude delší, bude z toho mít lepší pocit že déle vydrží, a k těm kondomům, dnes jsou i takové, které to udělají oběma příjemnější než kdyby to bylo bez nich smile

Není tady

#5 1. 5. 2008 18:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nepovídej a jaké to jsou va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 1. 5. 2008 19:26

merunka
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

Tak to by mě taky zajímalo.Zřejmě mám mezery ve vzděláníbig_smile

Není tady

#7 1. 5. 2008 19:46

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

zase takovej přeborník nejsem abych si názvy pamatoval z hlavy, ale vim že jsou. Až pujdeš na nákup do supermarketu, tak se podivej smile

Není tady

#8 1. 5. 2008 19:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hm, voňavý nemusím a jestli myslíš ty s vroubkama, tak ty mě nenadchly do té míry, že by mě ten sex snad víc bavil, nebo se víc těšila, prostě normálka, žádnej extra velkej zážitek ... nebo mluvíš ještě o něčem jiným ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 1. 5. 2008 20:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

ne, mluvim s těch vroubkách a dalších nepravidelnostech na tvaru

Není tady

#10 2. 5. 2008 7:23

mashanka
Zablokovaný

Orgasmus stihnu mít v tom problém není ?

Myslím, že pokud se s tebou partner vydrží milovat až do tvého orgasmu, zasloužil by spíš pochvalu.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#11 2. 5. 2008 9:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

merunka napsal(a):

Chtěla jsem se zeptat,asi spíš pánů,jestli je těžké oddálit vyvrcholení.S přítelem se mi milování moc líbí,ale ráda bych tu dobu jaksi protáhla.Orgasmus stihnu mít v tom problém neni,jen mi přijde,že v tom nejlepším to zkončí.rodna Mluvili jsme o tom a říká,že to prostě nedokáže déle udržet,že ho příliš vzrušuju.

Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjšie necha ho vyvrcholi a radšej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova.... Druhý raz už to býva prirodzene dlhšie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 2. 5. 2008 10:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjšie necha ho vyvrcholi a radšej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova....

Třeba už podruhé nemůže... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#13 2. 5. 2008 10:03

zenetka
♥♥♥----

A co to je, krátké milování? Je to 1-2 minuty nebo 10, 15 minut? Jestli ta druhá možnost, tak to podle mě brzké vyvrcholení není.

Zaujalo mě, jak tu PetrHl píše, že s některými partnerkami mu trvalo déle, než došel k vyvrcholení, ačkoliv ten sex byl lepší než dříve. Mám totiž malinko smíšené pocity, když to partnerovi hodně dlouho trvá (tak hodina), že ho až tolik nepřitahuju, tak mě Petr trochu uklidnil. Ale stejně, chtěla jsem se zeptat, máte to ostatní pánové podobně, je nějaká přímá - nepřímá úměrnost mezi tím, jak vás partnerka přitahuje a jak dlouho trvá sex?

Není tady

#14 2. 5. 2008 10:44

Kuba
♥♥♥♥---

zenetka - není v tom žádná přímá ani nepřímá ani jiná úměrnost.

Není tady

#15 2. 5. 2008 11:03

Blackie
Host

Ani já to tak rozhodně nemám, opravdu, žádná úměra v tom není.

#16 2. 5. 2008 14:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjšie necha ho vyvrcholi a radšej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova....

Třeba už podruhé nemůže... va

Za roky praxe som sa s tým nestretla. rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 2. 5. 2008 14:55

host5522
Host

Tak já jsem se s tím setkala. Poprvé vyvrcholil po pár vteřinách a podruhé už nemohl... sad Smrtící kombinace. sad

#18 2. 5. 2008 15:36

Eliska23
♥♥♥----

No ja jsem slysela, ze se to da prodelsit tim zbusobem, ze jakmile je partner blizko pri vyvrcholenii, tak se na chvilku zastavi nebo zmeni pozici a ono se to prodlouzi. Problem ale je, ze kdys se zastavi moc, tak zmekne. Tak to si musi asi zkouset a prijit na to partner sam. Jo a ty krouzky ze sexi schopu nejsou na takovehle veci?

Není tady

#19 2. 5. 2008 18:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

yellow108 napsal(a):

Tak já jsem se s tím setkala. Poprvé vyvrcholil po pár vteřinách a podruhé už nemohl... sad Smrtící kombinace. sad

Po pár VTEŘINÁCH??? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#20 2. 5. 2008 21:04

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Kuba napsal(a):

zenetka - není v tom žádná přímá ani nepřímá ani jiná úměrnost.

souhlasim s Kubou smile

Není tady

#21 4. 5. 2008 11:38

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

To Zenetka...
Ono v tom fakt není nic takového,že by jsi přitahovala partnera více,nebo méně...Myslím po přečtení těchto příspěvků,že partner je ještě nezkušený..A v podstatě pramálo ví o potřebě ženy a dokonce o tom,jak funguje sám...
Na to příjde časem..Ale ne sám..Musí s partnerkou komunikovat a naučit se navzájem,jak jsou na tom tihle dva človíčkové...Vím o čem mluvím..Nemám zrovna první,ani pátou partnerku a kdysi jsem se v tom taky motal...Dnes se známe navzájem a je to o něčem úplně jiném...
Ale za sebe:Partnerka je pro chlapa partnerka a jelikož je chlap nastavený odlišně od ženy(emoce a spousta dalších myšlenek),nejsi přitažlivější méně,nebo více..Jsi prostě žena v jeho náruči a mᚠvždy stejnou - krásnou cenu...tummenuppgodlike

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí