1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Chtěla jsem se zeptat,asi spí pánů,jestli je těké oddálit vyvrcholení.S přítelem se mi milování moc líbí,ale ráda bych tu dobu jaksi protáhla.Orgasmus stihnu mít v tom problém neni,jen mi přijde,e v tom nejlepím to zkončí. Mluvili jsme o tom a říká,e to prostě nedokáe déle udret,e ho příli vzruuju.
Není tady
dá se to regulovat, jde ale jen o to jak hodně se ovládá a myslim si e čím méně se v posteli ovládá, tak tím je to lepí.
Těko ale říct čím to je, bude to něco v hlavě. Já kdy jsem byl jetě s manelkou, tak jsem taky skoro pořád byl hotov dřív ne jsem chtěl, ovem u těch partnerek po BM je to uplně naopak, přitom je to daleko lepí, nechápu to.
A zkusí přítel pouít kondom, čím silnějí, tím méně toho ucítí a díky tomu mnohem déle vydrí
Upravil(a) PetrHl (1. 5. 2008 15:58)
Není tady
To by byla taky monost,ale myslím,e z toho by přítel nebyl moc nadený.Vím,e větina pánů se kondomu radi vyhne,pokud je to moný.
Není tady
merunka napsal(a):
To by byla taky monost,ale myslím,e z toho by přítel nebyl moc nadený.Vím,e větina pánů se kondomu radi vyhne,pokud je to moný.
tak ho nalákej na to e to bude delí, bude z toho mít lepí pocit e déle vydrí, a k těm kondomům, dnes jsou i takové, které to udělají oběma příjemnějí ne kdyby to bylo bez nich
Není tady
nepovídej a jaké to jsou
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nepovídej a jaké to jsou
Tak to by mě taky zajímalo.Zřejmě mám mezery ve vzdělání
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nepovídej a jaké to jsou
zase takovej přeborník nejsem abych si názvy pamatoval z hlavy, ale vim e jsou. A pujde na nákup do supermarketu, tak se podivej
Není tady
hm, voňavý nemusím a jestli myslí ty s vroubkama, tak ty mě nenadchly do té míry, e by mě ten sex snad víc bavil, nebo se víc těila, prostě normálka, ádnej extra velkej záitek ... nebo mluví jetě o něčem jiným ?
Není tady
ne, mluvim s těch vroubkách a dalích nepravidelnostech na tvaru
Není tady
Orgasmus stihnu mít v tom problém není ?
Myslím, e pokud se s tebou partner vydrí milovat a do tvého orgasmu, zaslouil by spí pochvalu.
Není tady
merunka napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat,asi spí pánů,jestli je těké oddálit vyvrcholení.S přítelem se mi milování moc líbí,ale ráda bych tu dobu jaksi protáhla.Orgasmus stihnu mít v tom problém neni,jen mi přijde,e v tom nejlepím to zkončí.
Mluvili jsme o tom a říká,e to prostě nedokáe déle udret,e ho příli vzruuju.
Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjie necha ho vyvrcholi a radej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova.... Druhý raz u to býva prirodzene dlhie.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjie necha ho vyvrcholi a radej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova....
Třeba u podruhé nemůe...
Není tady
A co to je, krátké milování? Je to 1-2 minuty nebo 10, 15 minut? Jestli ta druhá monost, tak to podle mě brzké vyvrcholení není.
Zaujalo mě, jak tu PetrHl píe, e s některými partnerkami mu trvalo déle, ne doel k vyvrcholení, ačkoliv ten sex byl lepí ne dříve. Mám toti malinko smíené pocity, kdy to partnerovi hodně dlouho trvá (tak hodina), e ho a tolik nepřitahuju, tak mě Petr trochu uklidnil. Ale stejně, chtěla jsem se zeptat, máte to ostatní pánové podobně, je nějaká přímá - nepřímá úměrnost mezi tím, jak vás partnerka přitahuje a jak dlouho trvá sex?
Není tady
zenetka - není v tom ádná přímá ani nepřímá ani jiná úměrnost.
Není tady
Ani já to tak rozhodně nemám, opravdu, ádná úměra v tom není.
Mike napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja neviem, aké máte podmienky, ale mne sa zdá rozumenjie necha ho vyvrcholi a radej si po nejakom oddyhcovom čase tie radosti zopakova....
Třeba u podruhé nemůe...
Za roky praxe som sa s tým nestretla.
Není tady
Tak já jsem se s tím setkala. Poprvé vyvrcholil po pár vteřinách a podruhé u nemohl... Smrtící kombinace.
No ja jsem slysela, ze se to da prodelsit tim zbusobem, ze jakmile je partner blizko pri vyvrcholenii, tak se na chvilku zastavi nebo zmeni pozici a ono se to prodlouzi. Problem ale je, ze kdys se zastavi moc, tak zmekne. Tak to si musi asi zkouset a prijit na to partner sam. Jo a ty krouzky ze sexi schopu nejsou na takovehle veci?
Není tady
yellow108 napsal(a):
Tak já jsem se s tím setkala. Poprvé vyvrcholil po pár vteřinách a podruhé u nemohl...
Smrtící kombinace.
Po pár VTEŘINÁCH???
Není tady
Kuba napsal(a):
zenetka - není v tom ádná přímá ani nepřímá ani jiná úměrnost.
souhlasim s Kubou
Není tady
To Zenetka...
Ono v tom fakt není nic takového,e by jsi přitahovala partnera více,nebo méně...Myslím po přečtení těchto příspěvků,e partner je jetě nezkuený..A v podstatě pramálo ví o potřebě eny a dokonce o tom,jak funguje sám...
Na to příjde časem..Ale ne sám..Musí s partnerkou komunikovat a naučit se navzájem,jak jsou na tom tihle dva človíčkové...Vím o čem mluvím..Nemám zrovna první,ani pátou partnerku a kdysi jsem se v tom taky motal...Dnes se známe navzájem a je to o něčem úplně jiném...
Ale za sebe:Partnerka je pro chlapa partnerka a jeliko je chlap nastavený odlině od eny(emoce a spousta dalích mylenek),nejsi přitalivějí méně,nebo více..Jsi prostě ena v jeho náruči a má vdy stejnou - krásnou cenu...
Není tady