21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte některá zkueonost s končící neschopenkou a pak nástup na mateřskou před porodem? Co ve je třeba zařídit nebo je to autamatický přestup? Mateřeská mi bude chodit na účet třeba jako výplata od zaměst.? Poraďte. Moc díky.
Není tady
Mateřskou vyplnuje dr. Já měla neschopenku od gynek. ten mi ji ukončil den před nástupem na MD. Zala jsem do práce, odevzdala ukončení PN a Md. Nesch. i MD mi chodili na účet,tím se nic nezměnilo.
Není tady
Losec jak píe Duička,papír na MD ti vyplní Dr. a odevzdává ho i s ukončenou neschopenkou naráz.Peníze ti pak chodí na účet jako neschopenka,mně chodí i ve stejný den jako výplata
Není tady
Díky. jen jsem nevěděla, zda musim na sociálku a nahlásit tam číslo účtu.
Není tady
Mateřskou platí (větinou) změstnavatel a ten číslo účtu ví. Číslo účtu na sociálce se říká a kdy se ádá o rodičák.
Můete mi někdo prosím poradit jak to je ted s mateřskou dovolenou?Je ted vechno jinak tak ani nevím jak se co počítá abych měla vůbec nárok.Děkuju
Není tady
A jsi zaměstnaná, OSVČ, bez zaměstnání?
Není tady