29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
misha88 napsal(a):
Magda..je to Mazda
Jéé taky mám Magdu. Předtím jsem měla chvilku Jásira (Yarise). Ještě předtím Felicii Fifinku, to byla moje láska, byly jsme spolu dlouho, ještě zasvobodna, zamlada, jsme toho najezdily... a před 15 lety jsem začínala s Dušanem - poněkud dušnou škodou 105, ale posloužila skvěle.
Manžel má momentálně Santu, Santafíka.
Jinak supr téma, jsem ráda že nejsem sama magor
Není tady
my měli "šediváka" -- škodu 120, potom "stříbro" - stříbrnou KIU Sephiu, pak "žabičku" - zeleného Peugeota 307 a teď je to prostě Pažoutek - tentokrát červená 308
Není tady
můj fiat punto se jmenuje lahváč (podle barvy)
Upravil(a) TetaRaketa (10. 9. 2009 15:28)
Není tady
Naše auta v rodině mají skoro každé svoje "jméno" takže např.
škodovka 120-Mates
fabie-beruna
chevrolet aveo-Andulka:D
Jeep-Hyena
Není tady
Zajimava jmena
Subaru Impreza, rikam ji Subina, nebo Subka, coz je je neco jako submisivni slecna
Není tady
.
Upravil(a) aiga (3. 9. 2012 23:42)
Není tady
Přivedl jste mě k přemýšlení,jaké dám jméno mojemu prvnímu autíčku. Ještě žádný nemá
jinak - supr přezdívky:lol:
Není tady
Klidne mu dej Morpheus ja se zlobit nebudu Po me se toriz jeste zadne auto nejmenovalo
Není tady