29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak zakládám novou diskusi.... Zajímalo by mě, jestli jen já jsem tak ujetá, nebo i jiní pojmenovávají svoje vozítka různými jmény? Jak říkáte svému miláčkovi, prostě jen "auto", nebo se stalo členem domácnosti tím, že jste mu dali jméno? A jaké? Podle čeho?
Není tady
misha88 napsal(a):
A Jiněnko ty?
Mates
Upravil(a) Jiněnka (10. 12. 2008 11:17)
Není tady
Favorit 136 - když je hodný je to František..při problémech je to Fanouš, Fanda a plechovka pitomá.
Mno u nás je to naopak,já si říkám podle auta:-D
Není tady
Byť mám Fabii říkám jí poeticky Mařenka nebo Mářa :-)
Není tady
My máme prasátko WV Passat
Není tady
Škoda 120 - Šádovka (nejvěrnější a nejlepší auto ), Renault 21 - Rendlík a tátův opel se kterým jezdím teď - Žentour
Není tady
Honza Děs (Honda Jazz)
Není tady
Mrňous - Nissan Micra
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mrňous - Nissan Micra
dtto a : beruška,pinďa,brouček ...
Není tady
Vilma - jmenovala se tak předchozí majitelka a to jméno se mi líbí.
Tak my máme Blážu - Octavii, to už je u nás taková tradice. Nejprve to byla škoda 100, pak 120 a všechno to byly Bláži
Není tady
Je každé mělo jméno:
1. Trabant combi = tučnák
2. bílá 105 = bělka
3. zelená corsa = žaba
4. modrý Forman = švestka
5. zelená Felicia = vokurka
Není tady
Všechny auta v rodině jsou pojmenovaný, přítel má taky pojmenovaný auta. Můj renault R5 se jmenuje Bořík, i když ještě nebořil, se mnou ho to jistě čeká :-D
Není tady
můj pežot se jmenuje dežot
Není tady
a dřív když byl nissan tak sem mu říkal(ale to taťka nesnášel ) hnisan xD
Není tady
Judita napsal(a):
Vilma - jmenovala se tak předchozí majitelka a to jméno se mi líbí.
lol chudák auto já se jmenovat vilma tak to zabořím do první příkopy xDD
Není tady
to je totiž snad ještě horší než se jmenovat marcel xD
Není tady