Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 12. 1. 2009 22:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Jak jsou důležití sousedé?

Ja-to sú ti Slováci, co do Čech už neboli došli lol U nás na středočeské vesnici jsou sousedi jen 2-3 bomy nalevo a napravo a přes ulici lol A to mám štěstí, že žiju v mimořádně mírumilovný ulici.... smile
Seli - toto som spravila tomu jednému susedovi, čo je hnusný: tiež vyziapaval rádiom na celú dedinu a ešte si falošne pohvizdoval a reči s ním nebolo (je to ten typ, čo zastáva taktiku "revať čo najhlasnejšie a nepustiť k slovu" hmm ) Tak som si do záhrady doniesla jazvečíka a na plné gule som pustila Braniborské koncerty.....a je kľud coollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#102 13. 1. 2009 9:46

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

mashanka napsal(a):

Maryt napsal(a):

Damila napsal(a):

Všude najdeš blbce. Záleží, jestli máš dost síly se s ním hádat. Co na to partner?

Partner by chtěl bojovat :-)

Správnej chlap - taky bych bojovala - proti blbosti je potřeba bojovat, jinak se ještě víc rozmnoží
Asi to moc řešíš - stav si podle svého a jeho vůbec neřeš. Myslíš, že on by se na tebe ohlížel, kdyby to bylo obráceně ?

Já byc ráda stavěla, ale dokud nebude územní rozhodnutí a následně stavební povolení, tak nemůžem :-( Problém je v tom, že on se může odvolávat a tím to prostě zdržet neutral

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#103 13. 1. 2009 18:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Maryt napsal(a):

mashanka napsal(a):

Maryt napsal(a):

Partner by chtěl bojovat :-)

Správnej chlap - taky bych bojovala - proti blbosti je potřeba bojovat, jinak se ještě víc rozmnoží
Asi to moc řešíš - stav si podle svého a jeho vůbec neřeš. Myslíš, že on by se na tebe ohlížel, kdyby to bylo obráceně ?

Já byc ráda stavěla, ale dokud nebude územní rozhodnutí a následně stavební povolení, tak nemůžem :-( Problém je v tom, že on se může odvolávat a tím to prostě zdržet neutral

To se nedá nic dělat - ať se odvolává - je to jeho čas a peníze. Řekla bych, že s tím jen vyhrožuje a až zjistí, že ho klidně necháte, ať se odvolává třeba do soudného dne, přestane - zřejmě tuší, že chcete začít co nejdřív a budete se chtít co nejdřív domluvit - když tu jistotu ztratí, asi dá pokoj

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#104 13. 1. 2009 18:17

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sousedi u nás na patře jsou moc fain big_smile.

Není tady

#105 14. 1. 2009 9:00

Ivan.
♥♥♥----

Mashanka píše _To se nedá nic dělat - ať se odvolává - je to jeho čas a peníze. Řekla bych, že s tím jen vyhrožuje a až zjistí, že ho klidně necháte, ať se odvolává třeba do soudného dne, přestane - zřejmě tuší, že chcete začít co nejdřív a budete se chtít co nejdřív domluvit - když tu jistotu ztratí, asi dá pokoj
No já bych to viděl spíše tak, že o čas a peníze/ a bydlení / jde Maryt. Co se týče sousedů, tak dobrý soused je opravdu výhra. Já na předchozí chalupě na trvalé bydlení - horní sousedi - supr- i když někdy byly nedorizumění, ale vždy se na rovinu vyříkaly. Spodní soused těžkej podivín, včetně jeho ženy, ale aspoň neškodil nebo neprudil. Přiznám se, že nevím zda a jakým způsobem lze či nikoliv donekonečna odvoláváním zdržovat něčí stavbu a tím znehodnocovat jeho investici... teď mne napadlo, nešlo by argumentovat tím, že jste koupili stavební pozemek, ale v reálu na něm nelze stavět???? Vždyť obec, či město vydalo toto územní rozhodnutí, atk ať si stavební odbor rozhodne či umravní své ovečky. Možná by stálo za pokus zeptat se souseda kolik by on dal za pozemek a pokud to bude výrazně nižší než Vámi daná částka, zkusit kartu otočit, že on Vás vydírá a sám má o znehodnocený / jím / pozemek koupit??? Jen tak dávám na monitor co mne napadá. Jinak ustupování je jenom cesta k tomu aby on přitvrdil, protože vidí , že ustupujete. Přeji ať vše dopadne co nejlépe a pokud bude nějaký výsledek, prosím o jeho zveřejnění, ať se mohou případní další ve stejné situaci poučit.
Ivan

Není tady

#106 14. 1. 2009 16:33

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Neustupovat, když to jinak nepůjde tak se soudit. Prostě toho kreténa udolat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí