Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 4. 2008 23:21

amba
♥♥♥♥♥--

Re: Jak jsou důležití sousedé?

Já bych si ještě před začátkem stavby  nechala udělat od soudního znalce studii o budoucím zastínění, včetně stínění mého pozemku od souseda. Něco to stojí, ale v případě jakékoliv další argumentace souseda (může dojít až k soudnímu sporu) by neměl šanci, zvláště, když na té studii bude podepsán soudní znalec a stvrzeno kulatým razítkem. Je to papír, o který se můžeš kdykoliv opřít. Takhle ani přesně nevíš, jestli zastínění opravdu bude neúnosné. Kdyby bylo, tak máš před stavbou ještě možnost něco změnit tak, aby jste se pohybovali v rámci všech regulí a nikdo nemohl proti vám ničím argumentovat.
Můj tchán víc jak 30 let začal okamžitě pálit mokré větve (hodně čadí), jakmile začal foukat východní vítr směrem na západ, aby zahulil pozemek a dům souseda na západě. Totéž dělal západní soused, když fouknul západní vítr na východ. Oba měli nepřetržitě svoji hranici připravenou a nevynechávali!  Když zemřeli, pokračovaly v tom jejich manželky, když zemřely i ony, pokračovala v tom moje švagrová.  Jednoho dne  syna západního souseda popadl záchvat  zuřivoti, strašlivě ji seřval a byl hódně sprostý. Od té doby je klid, protože se ho moje švagrová bojí.
S některými lidmi se nedomluvíš, pokud oni sami nechtějí, tak nezmůžeš nic. Naopak, čím  jsi slušnější a čím víc se snažíš o dohodu, tím víc si oni dovolují. Neocení tvoje chování, protože ho považují za tvoji slabost  Můžeš si ale získat jejich respekt, když jim ukážeš, že se nebojíš určit mantinely.
Koupit jinou parcelu není řešení, jinde to může být stejné, někdy i horší, dopředu to nepoznáš.

Není tady

#52 30. 4. 2008 8:20

Tiffany
♥♥♥♥♥--

ita napsal(a):

Tiino, on ho extchán honil po té stavbě se sekerkou, tak opět bylo jednání.
Tiffany, naši sousedi na chatě mají 3 psy a Ti štěkají neustále na vše, co se pohne. Sousedům to taky nevadí.
Řekla bych, že si je cení jako dobré hlídače.

No jo, jenže on je hlídač a hlídač...  hmm . Neznám bohužel nikoho, komu by nevadilo, že takhle v noci štěkají např. na ježka. Nejsme jediní komu to vadí, sousedi z druhé strany se taky bouří. Už jsme jim to párkrát v dobrym říkali, tak je občas v noci zavřeli do baráku, ale až bude léto, nevim nevim... sad .
Ito a vy máte v noci klid ?

Není tady

#53 30. 4. 2008 9:40

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

amba napsal(a):

Já bych si ještě před začátkem stavby  nechala udělat od soudního znalce studii o budoucím zastínění, včetně stínění mého pozemku od souseda.

S tím zastíněním mého pozemku od souseda je to dobrý nápad, protože si laicky myslím, že odpoledne svítí sluníčko dýl než dopoledne.. Tak by z toho mohlo vyjít, že nám stíní víc, než si myslí reta

No, jsem zvědavá, co přinesou násedující dny, s čím bude argumentovat na úřadech, protože zatím většina jeho argumentů byla nepravdivých. (že dům musí být 3,5 m od hranice pozemku..-to není pravda, protože podle nového stavebního zákona jsou to dva metry atd.).

Ale všechno zlé je pro něco dobré a já se "díky" němu stávám odborníkem právě na stavební zákon, jednám s úřady jak divá.. třeba se ze mě ve finále díky němu stane asertivní sousedka gloria

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#54 30. 4. 2008 10:58

amba
♥♥♥♥♥--

Maryt, tak ti držím palce a napiš, jak pokračuješ.

Tiffany:
My byli v podobné situaci. Sousedka byla vdova a domek obývala sama, proto měla dva vlčáky. Když jsme chaloupku koupili, byli jsme rádi, že ji psi hlídají současně i nám. Dali jsme jí náš telefon, kdyby něco. Současně jsme jí řekli, kdyby něco potřebovala, že se na nás může kdykoliv obrátit a požádali jsme ji, aby v době, kdy budeme na "místě", psy na noc zavírala. Řekli jsme jí, že i pro ni bude lepší, když je bude mít blízko u sebe. Také k ní každý víkend jezdili synové s rodinami, což byla výhoda i pro nás a v době prázdin bylo okolo plno lidí, tak se tam tolik nebála a psi měla na noc v baráku. Jinak nevím, jak poradit. Asi bych se snažila sousedy přesvědčit, že pobíhající psy na pozemku zloděj klidně zneškodní sprejem ( uspí, znehybní atd.), takže jim venku stejně nejsou nic platní. Ale v domě, tam je opravdu ohlídají, psi začnou včas na vetřelce štěkat a také oni jsou chráněni. Obyvatelé domu mají šanci něco proti vetřelci podniknout.

Není tady

#55 30. 4. 2008 11:50

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tiffany jak nešlo nic dělat ? Nešlo podat na souseda trestní oznámení ? Nešlo mu rozbít hubu ? Můžu vyletět z kůže když se někdo nechá nějakým kreténem vyštvat z vlastního domu.

Ita - no tak se sekyrkou bych ho nehonila, ale ať vypadne by uslyšel hned jak bych ho zahlídla.

Není tady

#56 30. 4. 2008 12:35

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Tiina: ono je to už taky pár let zpátky, takže už si toho z vyprávění taky moc nepamatuju, mám jen pocit, že to bylo nějak tak, že dokud nikomu fyzicky neublíží, tak toho moc udělat nemohou (policie), musela bych se na podrobnosti zeptat kamarádky. Je to všechno taky o psychickém nátlaku, mají dvě děti, tak to prostě už nevydrželi...

Amba: Celkem dobrej nápad, jen nevim, jestli mi to projde, ale za zkoušku to stojí. Tohle jsou mladí manželé, ona asi třicet, on ke čtyřicítce. Teď se jim dokonce narodilo miminko, tak jsem si říkala, že se to asi vyřeší samo, že tím nás vlastně pochopí. Ale oni jsou trochu zvlášní, mají velku zahradu, ale miminko jsem tam v kočárku neviděla za celou tu dobu ani jednou. Je to samozřejmě jejich věc, jen tim, že mám dvě děti, tak jsem z toho malinko vedle.

Není tady

#57 30. 4. 2008 12:53

amba
♥♥♥♥♥--

No, někdy po dobrém nepořídíš, pak ovšem nastane tvrdá realita s bojem.  Kolotoč stížností a jednání, potom  naschvály a může to skončit soudem. Já bych to zkusila nejdřív po dobrém, kdyby to nepomohlo, tak teprve mazec. A hlavně, mít důkazy o nočním hluku a další sousedy jako svědky, jinak se ti nepodaří je usvědčit.

Není tady

#58 30. 4. 2008 17:59

ita
♥♥♥♥♥♥-

Ti sousedovi psi štěkají na auto, co jede kolem, na všechno. Naštěstí je mezi námi potok, který to trochu tlumí. Taky mají malé dítě, zřejmě jim štěkot nevadí. Do domu na vesnici přece psi nesmí! Sousedi naší chaty bydlí vlastně na samotě, kus za vesnicí a tak jsem neustále sháněla ve městě vše možné, dokonce si nás zvali na polní práce. Silně mi připomínali rodinu z knihy Bety mac Donaldové- Vejce a já. Soused přišel na návštěvu a bylo půl dne pryč. Já nevěděla, co dřív a on se bavil. Pak mi odešel pes, pořídila jsem si nového a soused se ho bojí. Tak máme klid.

Není tady

#59 30. 4. 2008 18:02

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

offtopic
to Ita ¨: myslíš Kettlovi?
a měli ti tvoji sousedi stejnej chlívek v hospodářství jako oni?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#60 30. 4. 2008 18:21

ita
♥♥♥♥♥♥-

Myslím. Soused tvrdí, že má rád zvířata a mírumilovnému beránkovi uváže pneumatiku, aby neběhal, psa měli 10 let na metrovém řetězu u boudy a nikdy ho nepouštěli (pak pošel), ve 2 metrovém kotci mají 2 psy, třetí může běhat po předzahrádce, paní je koule, tak se nemůže hýbat... Mají 3 traktory, ale chodí si půjčovat naši teru, zahradní nářadí (kvalitní) před ním schovávám. V domě (nepodsklepený na skále) je hrozná zima, mají revma, ale zatápí se chvilku na noc (v noci se přece nehýbou, tak aby jim nebylo zima). Když jsem se snažila paní přesvědčit, že by neměla tolik tuku - "my to tak máme rádi". Co jim nechodíme vypomáhat, nemají brambory na prodej, zrušili krávu a prasata.

Není tady

#61 30. 4. 2008 22:44

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No teda, to jsou příběhy... neutral
Musím někam zaťukat, že zatím jsme celých 23 let měli bezva sousedy. Mám ráda hlasitou hudbu a když jsem se sousedů (pozdě)  ptala, jestli je to neruší, ohleduplně lhali - nééé, my  nic neslyšíme big_smile Druhá sousedka když viděla, jak jsem v práci zaneprázdněná, umývala za mě celé roky společnou chodbu - no revanšovala jsem se jí, ale moc mi to "uspořádání" vyhovovalo. Jedni sousedi byli hlučnější, třískání do topení bylo běžné, s těmi jsem se dohodla s úsměvem, ale trvalo to smile.
Vůbec nevím, jak bych postupovala v případě totálního neporozumění se sousedy, neumím si to ani představit.
Tak mě napadá anketní otázka: jsou (odhadem) leší vztahy mezi lidmi v paneláku nebo v rodinných domech? Já bych si tipla, že v paneláku.

Není tady

#62 30. 4. 2008 23:28

mashanka
Zablokovaný

Salen napsal(a):

Teda řeknu vám, že některé z vás bych za sousedy fakt mít nechtěla :-))
Jenom ty, co se zamýšlí nad tím, jak to s tím stínem reálně bude a jak by se dalo domluvit. Není horšího souseda, než toho, kdo si prostě stojí na svých nápadech a halasí, že na svém si bude dělat co se mu líbí a nikdo mu do toho nemá co kecat.
A ačkoliv teď v baráku chlapa nemám, tak by mi tedy silně vadilo, kdybych se měla na zahradě dívat na ženské nahoře bez. Pokud se tak chtějí opalovat, ať si na to ohradí prostor a neobtěžují tím sousedy.

Obtěžují sousedy tím, že chodí po svém dvorku bez podprsenky ? A co když je to obráceně, že ty druhé obtěžuje, když jim někdo civí do soukromí

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#63 1. 5. 2008 9:47

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Terci,

já si myslím,že taky v paneláku v činžáku. Asi je to tím, že lidi závidí a za dveřmi bytu to není vidět. Ale když si někdo koupí nový dům, pak auto, pak druhé auto, motorku atd. Tak to je hned halo.
Vidím to u kamarádky. Měli baráček po dědovi, starý, bydleli v něm od malička. Sousedi super, dobrý. Jen dědeček zemřel a tatínek začal podnikat a dařilo se mu. Starý baráček zbourali a postavili si nový. Podotýkám, že malý a velmi vkusný 3+1, žádný zámek. Pak přibylo auto, pak druhé pro mamču. Syn dostal motorku a hned bylo ve vesnici halo. Hned byli zlatokopové. Přitom se fakt jako jedni z mála nezměnili. Doposud jim peníze nevymyly mozek a baví se se všemi. Jenže to sousedi vidět nechtěji. Ale taky nevidí, že se táta musí pěkně otáčet, že není ve čtyři doma jako ostatní,ale třeba v devět a že to fakt není zadarmo. Ach jo.

Já jsem vyrostla v paneláku. 6 pater. A musím říci, že to snad byla shoda náhod, nevím. Ale nikdy jsem nepoznala nějaké špatné sousedy. Bylo zvykem, že se třeba setkávali za barákem na zahradě, kde se kecalo atd. Prostě super dětství.
Pak jsem se různě stěhovala po podnájmech. Možná je to mou povahou,nevšímat si moc druhých. Prostě slušně pozdravit a konec. Tak jsem neměla moc problémy. Až teď mám teda fakt děsnou sousedku. Furt zvoní, všechno jí vadí. Na druhé straně je další sousedka.Matka s dcerou. Obě alkoholičky, tak občas smradem zamoří celou chodbu. Nemyjí se, neuklízí, když otevřou dveře je to na padnutí. Všude cítít moč, plíseň. Stále tam jsou hasiči, nebo záchranka. Buď si pustí plyn nebo skáčou z okna. No beru je, jako nešťastné lidi.

Jinak nějak nemám problém vyjít se sousedy. Je fakt, že se chovám slušně, ustoupím,ale zároveň si nenechám kálet na hlavu. Ale většinou ironii nebo jedním asertivním zásahem to nějak vyřeším.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#64 1. 5. 2008 13:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Salen a mashanaka:
"A ačkoliv teď v baráku chlapa nemám, tak by mi tedy silně vadilo, kdybych se měla na zahradě dívat na ženské nahoře bez. Pokud se tak chtějí opalovat, ať si na to ohradí prostor a neobtěžují tím sousedy."
"Obtěžují sousedy tím, že chodí po svém dvorku bez podprsenky ? A co když je to obráceně, že ty druhé obtěžuje, když jim někdo civí do soukromí. "

Aha, tak tohle je zajímavé. Jak posoudit situaci, kdy ženská se producíruje "bez" a přitom dobře ví, že je na ni vidět, a kdy jiný člověk "je nucen" i třeba letmo zahlídnout toho nahého, protože mezi nimi není dostatečný plot. Já víc souhlasím se Salen, protože sice ctím soukromí cizích, ale zase jsou určité momenty, kdy by ten "nahý" měl posoudit vhodnost svého chování, i když je "na svém" - právě proto, že je na něj vidět a on/ona to samozřejmě velmi dobře ví.

Za sebe: nikdy bych nechodila po SVÉ zahradě polonahá, kdybych věděla, že mě může soused vidět. Mně by to teda dělalo zle. To bych si musela přiznat, že jsem buď tak velký bohém a salámista, že je mi to fuk, a nebo že prostě přece jen trošíííčku provokuji, že jo. wink

A zase, pokud už by mě taková sousedka v životě "potkala" a já ji vidět nechtěla, tak bych asi obětovala prachy na vysoký plot big_smile. Ale jak se znám, asi bych někdy se smíchem požádala tu dámu, aby přemluvila jejího manžela rovněž svléknout spodek, že bych chtěla mít stejný výhled, jako má můj manžel na ni big_smile.

Máme sousedku zahradnici, která vždycky chodí v plavkách, ale nikdy mi to nevadilo, protože se mému manželovi nelíbila big_smile a navíc vím, jak se nechtěl dívat jejím směrem (vlastně ho při jejich odlišném vnímání "cudnosti" trošku omezovala) big_smile a je asi o 15 let starší (i když podle mě vypadá velmi dobře). Brala jsem to prostě tak, že chce být opálená a když je horko, tak je horko, že jo. Vlastně jsem se nikdy nezamyslela va nad tím, kdybych šla do plavek já před jejím manželem, jak by se jí to líbilo - ale odhaduji, že moc ne. wink

Já myslím, že "obhájkyně" polonahých sousedek by si samy měly zkusit představit situaci, kdy žijí s bezva chlapem, který má ovšem tento výhled, a jak by se jim to asi zamlouvalo, že....smile Nic víc. Přičemž všichni víme, že zrovna tohle asi dobré manželství nenabourá, té dostupné nahoty je tolik všude jinde... Ale...... wink

Jo, připadá mi zajímavé, že touhu ukazovat se nahaté mají hlavně ty sousedky. Nezažila jsem souseda s obnaženým pindíkem big_smile. To je nespravedlivé, my, baby, se nemáme na co dívat big_smile.

Upravil(a) Tercila (1. 5. 2008 13:33)

Není tady

#65 1. 5. 2008 13:22

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko: "Až teď mám teda fakt děsnou sousedku. Furt zvoní, všechno jí vadí. Na druhé straně je další sousedka.Matka s dcerou. Obě alkoholičky, tak občas smradem zamoří celou chodbu. Nemyjí se, neuklízí, když otevřou dveře je to na padnutí. Všude cítít moč, plíseň. Stále tam jsou hasiči, nebo záchranka. Buď si pustí plyn nebo skáčou z okna. No beru je, jako nešťastné lidi."

No, Klubí, to máš teda veselo. neutral. Fakt není nad dobré sousedy a já se držím máminy zásady: žádné kafování se sousedkama. Jenom s jedněmi jsme občas poseděli před panelákem a navzájem si pohlídali děti nebo půjčili auta.
Taky jsem vyrostla v paneláku, pozdravili jsme se, usmáli, prohodili něco o počasí a klídek.

Vlastně když jsem kdysi uvažovala nad změnou bydlení k lepšímu, couvla jsem, protože jsem radši zvolila menší byt s výbornými sousedy (vážím si jich, jsou moc fajn), než haciendu obklopenou protivy.....

Není tady

#66 1. 5. 2008 18:10

holka
♥♥♥♥---

L_aura napsal(a):

Ja bych z toho vycouvala, pokud to jde a netratite na tom, pozemek prodala. Mam velmi spatne zkusenosti se sousedy, nastesti jen v podnajmu (jestli si myslite, ze funguje domluva ci logika, tak jste naivni). Pokud si budu kupovat byt ci dum, tohle bude jedna z prvnich veci, ktere si budu zjistovat. Mimochodem, znam taky par historek me babicky, jak ji treba sousedka polila nove stromky nejakou ziravinou, aby ji nevyrostli, protoze je zasadila moc blizko jejiho plotu a podobne veci.

Smůla je, že zaručené informace o sousedských vztazích ti podá jen ta největší drbna a dědek opruz.
My jsme se nastěhovali a hned budovali, ani ne týden, a to ještě jen do 18 hod (dýl se tu nesmí dělat hluk), stali jsme se lidem trnem v oku. Pak nás 2x neoprávněně nařkli z dělání hluku, když jsem je už bez servítek, ale slušně "utřela" tak zatím nic. Horší je, že teď si nevím rady - jsme v paneláku a někdo nejpíš kouří na wc a veškerý smrad jde k nám do bytu i přes zavřené dveře, někdy i digestoří. Domluvou či prosbou tady člověk opravdu nic nezmůže. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jít na wc je fakt za trest.

Není tady

#67 1. 5. 2008 18:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

K te nahote: souhlasim, ze nektere prislusnice zenskeho pohlavi by se nejradsi producirovali obnazene pred sousedy i kdyby bylo 20 pod nulou. Ale zase neopak, pokud je vedro a nekdo fakt maka na slunku jako ta sousedka zahradnice, co je spatneho na tom byt v plavkach. Jestli nekomu vadi i to, tak uz je fakt o osobni toleranci a falesne cudnosti.

Lauro, ja jsem take pro po poradnou analyzu sousedskych vztahu predtim nez zakoupim byt, dum ci pozemek. Jak to ale vypada v praxi? V panelaku zvonit na partaje a ptat se jak to tam u nich chodi? Na vesnici snad zajit do jejich hospody, obhlednout mistni stamgasty, popripade jim zaplatit par panaku a ti se rozvykladaji. Nebo najmout soukromeho detektiva.

Upravil(a) sunyata (1. 5. 2008 19:05)

Není tady

#68 1. 5. 2008 19:35

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Tercilo - jsem se zamyslela a zjistila jsem, že soused - nudista by mi fakt nevadil :-))))). Ale na obnaženou ženskou se prostě dívat odmítám a pokud mezi pozemky není vhodný plot, tak se tomu "vidět" neubráníš. Klubko ale už vysvětlila, že tam u nich byl 2m živý plot, tak to by neměl být problém. To už pan soused fakt musel úmyslně šmírovat. Plavky mi tedy nevadí, to chodíme všichni sousedi, většina máme bazény, tak je to normální.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#69 1. 5. 2008 20:39

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Salen:  "Tercilo - jsem se zamyslela a zjistila jsem, že soused - nudista by mi fakt nevadil :-)))))."

No že jo! To říkám pořád... a furt jen obnažené sousedky, sousedky... big_smile big_smile

Není tady

#70 1. 5. 2008 21:37

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ted jsem si vzpomnela, ze kdyz mi bylo tak 12-13 let a bydleli jsme v rod. domku, nedavno ovdovely soused si pristehoval novou pritelkyni-ucitelku i s jeji dcerou -te bylo kolem dvaceti a na ucitelku studovala. Jakmile vysly prvni jarni paprsky a teplota dovolila, obe dve lezely na lehatkach nahore bez a vystavovaly slunci jejich sestky. Z nasi zahrady k nim videt nebylo, nebot jsme meli pevne drevene oploceni, ale z prvniho patra a zvlaste z meho pokojiku od psaciho stolu, kde jsem delala ulohy nebo se ucila, vyhled jako na dlani. Muj od dva roky mladsi bracha si urcite prisel na sve. Nasi to nevideli, protoze v tu dobu byli vetsinou v praci. Ale asi trikrat, kdyz  jsme  cela rodina kutili neco na zahrade po soumraku jsme je  videli a slyseli soulozit na balkone (myslim souseda a jeho pritelkyni, dceru ne). To bylo velice trapne. Nevim, jestli jim otec tehdy neco rekl. Ironie byla, ze soused byl jeho nadrizeny v praci.

Upravil(a) sunyata (1. 5. 2008 21:39)

Není tady

#71 2. 5. 2008 5:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Salen:  "Tercilo - jsem se zamyslela a zjistila jsem, že soused - nudista by mi fakt nevadil :-)))))."

No že jo! To říkám pořád... a furt jen obnažené sousedky, sousedky... big_smile big_smile

Ty jo, fakt byste se chtěli dívat na zcela nahého chlapa?
Jak jsem stará, tak mě ten pohled stále trochu děsí. gloria Mně se líbí chlap od pasu nahoru. Slipy si klidně může nechat.
Ale mužský hrudník, a paže, to já můžu. Hmmmm.smile

Není tady

#72 2. 5. 2008 8:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

To jsem netušila, jaký prostor dám "mravokárcům" k hodnocení nahoty:)))
Tak plot máme, vysoký. Jinak v bazenu na vlastním pozemku se koupu nahoře i dole bez, abych nemusela pak sedět v mokrých plavkách a lítat na urologii.
Pokud se soused chce podívat je mi to totálně fuk. Ať má radost. Až mi bude 50sát a moje tělo nebude stát za nic, tak si klidně vezmu kožich a beranici. Pokud mohu poskytnout ještě nějaký estetický zážitek, proč ne lollollol
Asi je to tím, že od malička jsem chodila s našima na nůďu, s kámoši pak taky. A možńá proto beru nahotu jako něco normálního, přirozeného a právě nemám pak potřebu čučet k sousedům na nahého chlapa nebo sousedku. A neprskám nad tím vzteky, že ten můj se může podívat. Proč ne,ať se podívá. Má čučet do po*nočasáku nebo na sousedku. To je fuck.
Nechtěla bych jednou dopadnout jako v Americe,kde jsem musela 3 leté holčičce dávat dvoudílné plavky, protože když jsem jí poslala koupat se na seaside nahou,tak jsem vzbudila pohoršení. Bože!

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#73 2. 5. 2008 8:13

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

To jsem netušila, jaký prostor dám "mravokárcům" k hodnocení nahoty:)))
Tak plot máme, vysoký. Jinak v bazenu na vlastním pozemku se koupu nahoře i dole bez, abych nemusela pak sedět v mokrých plavkách a lítat na urologii.
Pokud se soused chce podívat je mi to totálně fuk. Ať má radost. Až mi bude 50sát a moje tělo nebude stát za nic, tak si klidně vezmu kožich a beranici. Pokud mohu poskytnout ještě nějaký estetický zážitek, proč ne lollollol
Asi je to tím, že od malička jsem chodila s našima na nůďu, s kámoši pak taky. A možńá proto beru nahotu jako něco normálního, přirozeného a právě nemám pak potřebu čučet k sousedům na nahého chlapa nebo sousedku. A neprskám nad tím vzteky, že ten můj se může podívat. Proč ne,ať se podívá. Má čučet do po*nočasáku nebo na sousedku. To je fuck.
Nechtěla bych jednou dopadnout jako v Americe,kde jsem musela 3 leté holčičce dávat dvoudílné plavky, protože když jsem jí poslala koupat se na seaside nahou,tak jsem vzbudila pohoršení. Bože!

Klubí ty budeš i 90ti nádherná ženská (takže beranici zavrhuji a kožich no pokud bude na nahém těle černé punčošky a oba budem v Hiltonu v pravém létě beru lol to ti ho i koupím) a když se nebude líbit sousedovi pohled na tebe ať se odstěhuje on jinam smile lol

Já se divím, že řešíte sousedy. Se sousedy je to stejné jako s návštěvou. Jsou milí že jsou a třetí den už jsou protivní. Je pravdou že v domě kde jsem bydlel skoro celou dobu nebylo špatných sousedů, nicméně každý mi vadil, ale každého jsem nějak potřeboval a on mě/nás.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#74 2. 5. 2008 8:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

soused - nudista by mi fakt nevadil :-))))). Ale na obnaženou ženskou se prostě dívat odmítám

No jasně - na tu se můžeš kouknout doma v zrcadle... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Ale i u soused nudista může být hrůza - takový bujarý sedmdesátník s trenkama volného střihu hluboko pod pivním pupkem a s křivejma nohama... http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#75 2. 5. 2008 8:21

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ahoj Kubko, víš lidská blbost nemá hranice a takovéhle reakce mě vždycky pobaví a to mám pak chuť vždycky udělat naschvál...a najust...jenže já taková odvaha nejsem jako ty v tomto konkétním případě..jsem stydlivka, takže soused by neměl na co čumět lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí