8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
ahoj,
1. Pouíváme Biokat´s Fresh a nemůu si stěovat, jen mi vadí silná parfemace těsně po pouití.
koketuju s vyzkouením silikonového steliva, jako třeba Magic Pearls. Jaká je vae zkuenost?
2. Zaujalo mě WC na obrázku. Máte s ním zkuenost? Vadí mi, e nemá dvířka, ale slyela jsem na něj hroznou chválu, tak mě láká, moc Dám ale na vae názory. Moc toti nevěřím příspěvkům na kočičích fórech, věřím, e tam je dost skrytých reklam.
Není tady
Magic Pearls pouívám, ádný zázrak to není, mým dvěma kočkám vydrí tak 14 - 20 dní.
Výhodou je, e vybírám jen bobíky. A je třeba WC několikrát denně protřepat, jinak na dně vznikne nevábná hmota. Kdy ale "míchá a třepe", je to OK
Kuličky z WC kočky ale honí po bytě nepřetritě, take kdy si na některou sem tam lápnu, hezky to "křupne" (to mám boty) nebo nepříjemně zabolí (to jsem bosa).
Teď experimentuji s BioCatsEko+. Příjemně to voní po dřevě, sluně hrudkuje, dá se to splachovat do WC.
Zato je to skoro vude Ale jeliko stejně musím denně luxovat, tak to jde.
Záchodky máme dva, obyčejné, take s uzavřeným zkunost nemám a vzhledem k mému vyjímečnému nadání typu: cokoliv "rozeberu", u nikdy "nesloím", tak ho asi ani zkouet nebudu.
Není tady
Mám teďka doma asi druhé nebo třetí balení silikagelu a a na cenu je pro mě výrazně lepí ne klasická steliva. Neroznáí se tolik mimo záchůdek, nevznikají mi v koupelně po čase zapráené povrchy od klasického, protoe silikagel nepráí. Mám zrovna teď taky ten Magic Pearls a koča mi teda ty kuličky nikde nehoní po bytě. Navíc mám v koupelně světlou podlahu a ty pískové na ní byly hodně vidět, pořád bylo potřeba zametat, silikagel se tolik nevynáí a navíc na té mé podlaze není tak patrný
Akorát bylo potřeba kočku na silikagel naučit, take ta přechodová směs byla část silikagel a část klasický, protoe mi do samotného silikagelu nechtěla zprvu chodit, pak u byla v pohodě
Někde tu u je podobné téma na babi...
Není tady
Ano, je pravda, e silikagel kočky tolik neroznáejí.
Ty moje v něm naly zalíbení jako v hračce.
A mám asi těstí, vystřídala jsem několik steliv, nikdy jim nedělalo problém do něj chodit. Ted je v jednom záchůdku to a v druhém ono a pouívají oba.
Silikagel je rozhodně pro mne lepí ne klaiscká hrudkující steliva. Ta se nedají splachovat do WC a hodně práí.
Jsou ale zase levnějí.
Silikagel pro dvě kočky je dost pálka...
Není tady
My pouíváme jedině silikagel. S izavřeným záchodkem neporadím - máme obyčejný. No, Pandorro, nae micina taky nezná lepí zábavu, ne honit kousky silikagelu po bytě a cpát ho pod koberec
Není tady
Ladie napsal(a):
My pouíváme jedině silikagel. S izavřeným záchodkem neporadím - máme obyčejný. No, Pandorro, nae micina taky nezná lepí zábavu, ne honit kousky silikagelu po bytě a cpát ho pod koberec
Já mám pocit, e ti moji pokemoni ho na mne přímo líčej - lezu do vany, není na koberečku před ní, vylezu z vany a jaúúúú jauvajz!
Kočky seděj na vaně a náramě se bavěj. Nevím fakt, jak to dělaj. Moná jim stačí ten mik, kdy zavřu voči, abych si je umyla
Před chvílí jsem přila do obýváků a tam p říernej řev - pokemoni v objetí, Nena hrýe ucho Milagrovi, ten jí zatíná drápy do krku. Jen jsem je rozehnala, tvářili se, jako bych jim vzala smysl ivota. Uraeně se vyplhali na křeslo, protočili a propletli velký klubíčko a nemluvěj se mnou.
Jsou to prostě bytosti z jiné dimenze
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jsou to prostě bytosti z jiné dimenze
K tomu prostě není co dodat
Není tady
Moc vám děkuju za ohlasy.
Take ok, silikon berem Pan, ale to souhlasí, e vám to vydrí na dvě kočeny 14 dní - na jednu by toti mělo vydret měsíc, nebo to aspoň výrobce tvrdí, co se taky nedá brát váně.
Jetě k tomu záchůdku: vy tedy nemáte krytý, ale takové to jednoduché plato? Nesmrdí ty záchůdky víc ne nekrytý? Mám odjem, e zpočátku, kdy ten ná čert byl prous, a chodil jen na nekrytý, e to bylo cítit (nemáme odvětranou koupelnu). Buď jsem si zvykla, anebo se to zlepilo po přechodu na krytý. Nejsem ádná citlivka a moje ho*** taky nevoní po fialkách, ale přece jen se snaím a záchůdek čistím furt, aby to nebylo cítit. S příchodem druhého kotěte budu kmitat dvojnásob Ale u se straně těím, jsou to zlata!!!
Pandorro, s tím zavřením očí: já kdy si namydlím obliček čistícím gelem, po kterém típe celý ksicht, a drím oči pevně zavřené, ďábel se rozhodne vyplhat mi po noze na umyvadlo a napájet se vodou přímo z kohoutku. Víte jak to bolí, kdy úlekem otevřu oči?
Není tady
Fidorko, vím
Já mám koupelnu se střením oknem, take větrám, uklízím, větrám, uklízím, větrám, uklízím.....
Návtěvy zaregistrují kočky a ve chvíli, kdy se objeví.
Pokud ovem nejsem doma a po několika dnech, kdy je hlídal například syn, příjdu diomů, tak je to někdy na plynovou masku. Ale během dvou hodin je situace zase ok
Kdy se záchod pravidelně uklízí, minimálně dvakrát denně, tak silikagel pach "zavře" a nic cítit není.
Je to dobré stelivo, ale při ceně cca 110 -180,-kč za pytel krát dvě kočky, krát dva týdny, je to dost luxus.
Za BestCatsOkoplus jsem dala 180,-kč a je v záchůdcích u téměř měsíc, v pytli mi jetě víc jak polovina zbývá.
Asi u něj zůstanu, silikagel nechám jen na dobu, kdy na delí dobu odjedu z domu, abych tu nenala podestýlku na půl metru po celém bytě. Kočky to opravdu dost roznáejí, chce to denně vyluxovat.
Není tady
já mám tento záchod a je to v pohodě , vůbec není citít. a Kocourek na něj chodí od doby kdy jsem ho přinesla domů
Není tady
Fidorka napsal(a):
ahoj,
1. Pouíváme Biokat´s Fresh a nemůu si stěovat, jen mi vadí silná parfemace těsně po pouití.
koketuju s vyzkouením silikonového steliva, jako třeba Magic Pearls. Jaká je vae zkuenost?
2. Zaujalo mě WC na obrázku. Máte s ním zkuenost? Vadí mi, e nemá dvířka, ale slyela jsem na něj hroznou chválu, tak mě láká, moc Dám ale na vae názory. Moc toti nevěřím příspěvkům na kočičích fórech, věřím, e tam je dost skrytých reklam.
Já dříve pouívala zverlit (ze Zvěrokruhu), byl fajn, krásně hrudkoval, ale nacházel se absolutně vude - na lině, v koberci, pak i v posteli .. Před měsícem jsem poprvé zkusila koupit silikagel a jsem maximálně spokojená. Sice je draí, ale zase dýl vydrí, take není co řeit
Co se týče záchodku, jeden nám slouí pro 3 číčiny, take jsme zvolili mega záchod pro velká plemena, má do délky 70 cm, filtraci a dvířka, ale ty jsme museli odmontovat, nae kočenky na ně nebyly zvyklé.
Není tady
Dneska jsem byla v Pet Center na Černém mostě. ve stojanech tam mají několik mís s rúznými stelivy a pet lahev s vodou. Cákla jsem do kadého a udělala "bobík". Vechna parfemovaná steliva mi prostě smrděla, nesnáím ten chemický puch Magic Pearls mi nepřijdou ideální, přijdou mi ostré, ale aspoň fakt nesmrdí.
Jinak jsem nakoupila myky na pérku, jednu vibrovací natahovací myku, dvě kádlítka, granulky a vitamínky. Chci bejt v přítím ivotě moje kočka!
Není tady
Kdy to tak čtu, tak přemýlím, jestli nekoupit naemu kocourovi taky ten krytý záchod, ale naučí se mi na něj chodit kdy doteď chodil na ten nekrytý? Abych ho nekoupila a pak mi k ničemu nebyl. Kočky jsou někdy docela konzervativní a změny jim dělají problémy.Nám stačilo dávat misku jinam a čenda z toho byl jelen.Tak nevím
Není tady
My máme obyč záchod a o krytém jsme dlouho uvaovali. Nakonec jsme ho zavrhli ze 2 důvodů: jestli by si na něj Anča zvykla (přece jen je to asi 500,- a aby nám to pak doma zabíralo místo...) a hlavně teď hned vidíme, jestli tam je bobek nebo ne a hned to uklidíme.
Není tady
Ahojte,my měli prvně obyčejný záchudek,ale vude se nám válelo stelivo ,tak jsme koupili krytý a pohodička,kocour se tam vyřádí,hrabe jak o ivot a aspon nedělá bordel.Zvyknul si hned a bez problémů.
Není tady
Tak právě testuju nové stelivo GREEN CAT a hlásím, e mi asi vyhovuje i víc ne silikagel... Má formu hrudkujícího steliva, ale je na organické bázi (cosi asi z kukuřice), take nepráí a pachy pohlcuje. Výhodou je, e se dá vyhodit do záchodu, take se dobře udruje... Uvidím, zatím mám první dávku, jsem zvědavá jak dlouho vydrí balení a tak... Cena v obchodě byla sice 160,- ale na netu jsem nala i za 125,-
Není tady
Nám se vyplatilo koupit si draí záchůdek - je to robotická toaleta a je super. Nemám s ní skoro ádnou práci. Jinak pokud to někoho zajímá, tak mají i své stránky www.catgenie.cz
Není tady
my máme záchod s krytem ale dvířka jsem musela odebrat, jeliko se jich kocourek bál a nechtěl záchod pouívat, nevýhoda je e mi teď vyhrabe písek a na podlahu, a mně ten silikon nějak neseděl -rychle zapáchal
Není tady
Nae kočička vubec nepozná rozdíl mezi tim nejlevnejsim a nejdrazssim stelivem , takze za me je to jedno
Není tady
A kupujete ty klasické nebo ty navoněné ?
Není tady
Myska25 napsal(a):
A kupujete ty klasické nebo ty navoněné ?
Chvíli jsem kupovala ten kalsický kočkolit jene jak jsem objednávala granule, tak jsem si vimla, e mají kočkolit i s vůní tak jsem ho na zkouku vzala a u kupuju jenom ten. Kupuju to největí balení, protoe je to na dýl a hlavně cenově vychází asi nejlíp.
Není tady
A nemůe ta vůně kočce nějak vadit, e by třeba začala chodit čůrat jinam ? To by nám teda jetě chybělo
Není tady
Ty brďo, tak o tom jsem neslyela ani jsem se s tím teda nesetkala, protoe nae i přes to, e jí tam dávám ten voňavý tak na něj chodí vesele dál, není to ádná ílená vůně, ale pořád lepí ne cítit kočičí moč kupuju tady ten levandulový a to voní příjemně www.exo-eko.cz/kockolit-jerry-s-magic-c … 6l-p58476/
Není tady
doporučuju silikátové stelivo, nicnení cítit a je to bez práce ..jsou vonavé i klasické ..i se dá vůně dokoupit zvlát ,pokud to kocicce vyhovuje .
Není tady
Kamarádka pouívá té tady ten kočkolit z exo eko a schválně jsem se jí ptala jestli tam micka chodí dál nebo s tím měla problém a říkala e ádná změna se nekonala take si myslím e to ádný vliv mít nebude.
Není tady