29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, zrovna řeším hlídání dětí, ale spíš než přes agenturu bych si ráda vyhlídla chůvu nebo sitterku sama. Jsem zvyklá si dělat věci raději po svém Žili jsme s rodinou delší dobu v zahraničí a tam fungoval jednoduchý koncept vedle sítě baby-sitting agentur. Jednoduše matky, co hledaly hlídání, se zaregistrovaly na internetové stránce a stejně tak i holky (většinou studentky z místní univerzity), které chtěly hlídat. Jednou za čas se pak uspořádalo setkání, kde se setkaly nově zaregistrované matky s těma studentkama a mohly si je vyzpovídat a přímo na místě se třeba i dohodnout na hlídání. Výborné bylo, že nebylo třeba zadávat inzerát a pak projít několikerou procedurou výběru, takhle to bylo hezky pěkně na místě a nebyl problém si někoho vybrat. Tak mě napadlo něco podobného založit tady. Co vy na to? Nebo raději spolíháte na agentury?
Lilda
Není tady
Mám třetí dítě a nikdy jsem si nenechala hlídat cizí osobou a ani v budoucnu to nemám v úmyslu.
Není tady
No já bych do toho možná později šla.. jelikoz ne kazdy ma babicky a zname, kdo jsou ochotni a maji cas hlidat...
Není tady
Není tady
XPetko, ty jsi z Plzně? to já bych se na to občasné pohlídání klidně přihlásila...
Není tady
Není tady
není tu spolehlivý dobrovolník z Prahy?))
Není tady
nene, nemám..zatím si užívám jen mimča kamarádek... ale ty mě k hlídání využívají často... dokonce si užívám i jedny dvojčátka..
Není tady
Tak já když potřebuji vypnout, tak požádám manžela.. Na babičky spolehnutí není, páč bydlí daleko a mají "svoje" vnoučata. Jináč, já občas hlídám holčičku 9m a je to pěkná makačka. Za 10h dostanu 500kč, což je myslím pro tu maminku dost slušná cena. No, ale asi s tím skončím: za a.) zjistila jsem, že jsem těhotná a tahat se s 12kg "drobečkem" není žádná legrace, když je to ještě celý den a za b.) 10h je fakt dost, takže pokud někdy budu hlídat, tak jenom na pár hodin..
Není tady
tak ja se nemuzu v tomhle na pritele spolehnout,ale nasla jsem cviceni, kde imalou pohlidaji, za hodinu je cviceni i s tim pohlidanim za 200,t o jde
Není tady
Kamchinko, akorát můžu vypnout jednou za dva měsíce takže žádný terno, ale aspoň něco
Není tady
Peta: u nas je mensi nevyhoda, ze jeste kojim, vecer mala vydrzi i devet hodin(tedy v noci), ale pres den to ma tak na tri hodiny, kdyz se jezdi s kocarem, tak vydrzi i pet hodin spat..
Není tady
tak to vypada, ze koncept se nejak zasekl:(
Není tady
xpetko: ale je to skoda co.
Není tady
Já bych ráda hlídala děti ale nemám k tomu žádnou kvalifikaci,takže nevím, jestli je to možné.Vychovala jsem tři děti 20,19 a 12let,nepijou, nekouří nefetují ,dcera studuje vysokou,syn obchodni akademii,mladší půjde do 6třídy,jsou hodné empatické a dokonce s námi rady jezdí na dovolenou.Děti jsem s pečlivě hlídala,až mi bylo vyčítáno,že to přeháním.Občas jsem hlídala děti kamarádek,když byly malé nebo brala spolužáky dětí na chalupu o prázdninách a hlídala o víkendech.Pokud by jste některá chtěla ,jsem z ´Prahy 10.I když mám velký byt,muselo by být hlídání u vás doma,protože mám dvě kočky a pejska,což by nešlo dohromady.
Není tady
Kamchinko: no je to škoda.....člověk by občas nějakou tu chvilku potřeboval..
Pajajo: tak kdybys byla z Plzně, určitě bych Tě požádala...
Není tady
Kdybyste potřebovali někdo pohlídatv Hk tak se taky ozvěte:)
Není tady
pajaja: odkud jsi? Je tu nekdo z Prahy?
Není tady
ahoj děvčata, nějak mi pořád nejdo uvkládat fotky ,vidím,že je tady máte ,poradíte..zkoušela jsme to vložit z dámy a taky se mi objevila jen adresa..vím že všude to funguje tak že vložím dresu např. < img src= ADRESA FOTKY > ale tady mi to postě nebere
jinak já hlídím dětičky už 7 rok ,měla jsem například holčičku celý dva roky ,s přestávkami ,ale třeba i 10 dní v kuse ,hlídám pořád nonstop a raději dlouhodobě, je t o lepší ,než děti střídat ,moje dítka jsou už dospělí ,tak to hlídání mi baví ,zároveň fotím i dětičky.
Teď nedávno mi třeba udělalo radost,co jsem hlídala jednu holčičku,je z ní už slečna,tak si mi našla na internetu a poslal video ,jak teď vypadá a že mi děkuje ,jak jsem jí hlídala a že si občas vzpomene, bylo to moc hezký překvapení,dneska totiž žijou v Německu. tak se mějte E.
Není tady
Ahojky Xpetko a ostatní,
já jsem z Plzně a zrovna tato diskuse mi zaujala. Jsem 28holka (tedy od léta vdaná) paní :-) z Plzně. Byla jsem v Německu, kde jsem hlídala dětičky 1,5 roku v rozmezí 2,4,6let - večerní hlídání,hraní s dětmi, atd. - můžu poslat reference :-) a poté v Londýně také jako au-pair + jsem přitom studovala jazyk pro zdokonalení.
Vystudovala jsem ZČU - Fakultu aplikovaných věd. Děti mám moc ráda a chápu určoo starosti každé maminy, aby její dětičky byly v dobrých rukách - na druhou stranu chápu, že si každý chce odpočinout, dojít si nakoupit, pobavit se ve společnosti....
Kdo by měl zájem, ať se ozve na můj e-mail gabca1@centrum.cz
Papa Gabča
PS: Sice sem chodí maminy s dětmi, ale nabízím i doučování.
Není tady
Ahoj maminky, pro ty z Prahy funguje Veselá máma na nepovolená reklama, mohou tam najít vhodné babysitterky. Zároveň se mohou hlásit i ty, které by rády nějaké ty cvrčky pohlídaly
Lildaaa
Upravil(a) tina (16. 10. 2009 10:28)
Není tady
Maminky v Pardubicích, nabízím vám dlouhodobé hlídání Vašeho dítěte u vás doma, nemusíte dítě nikam vodit a dítě je v prostředí, které zná. Při osobním jednání Vám předložím osvědčení s akreditací MŠMT, výpis z rejstříku testů a maturitní vysvědčení. Jsem zodpovědná a práci s dětmi mám ráda.
Máte někdo nějaké zkušenosti s hlídáním dětí v Pardubicích?
Není tady