|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zvláštne, že zrazu je to bez chýb.
to je nahoda.
Ja opravdu pisu strasne. Ja si to ale uvedomuji a hlavne se nesnazim vycitat chyby druhym. Chapes co myslim? Podle me to neni hezky takhle napadat ostatni, moudrostmi. Ja sem chodim,abych si pokecala pohodove. Vezmu si k tomu kaficko... tak nechapu, co nekoho napadne me zacit napadat jak pisu.
No to se predce nelibi nikomu! Kazdy umi neco. A jen ti inteligentni, se nehrnou kazdemu se smat, jestli to neumi jako on. 
Není tady
elisko, pises ze zijes v italii.. ja jsem tam dlouho zila take. a i kdyz nazory na italii jsou ruzne, hlavni rozdil ktery ted vnimam ja v cechach a to co mi hodne chybi je, ze italove maji vetsi sklon myslet pozitivne a navzajem si pomahat, protoze dobre chapou ze spolecnost muze fungovat jen na zaklade spoluprace. jsme soucastky jednoho stroje.. cesi maji casto sklon k negativite, vzteku a k tomu se navzajem sjizdet. nerikam ze vsichni a vzdy ale pro me je ten rozdil primo hmatatelny. jsem rok a pul zase doma a porad se jeste aklimatizuju a musim se znova ucit reagovat v rozdilnem prostredi.. clovek by nerekl jak je to tezke kdyz jsem preci doma
no ale jsem rada ze tu jsem akorat me mrzi ze k sobe lidi nejsou ohleduplnejsi, ono to jde i v tezkych situacich, kdyz se chce, vite jak je to dal 
Není tady
Eliška napsala: Doufam, ze jsem ti myma hrubkama neposkodila tva ocicka, milost pani perfektni.
Eliško - nebudš tomu věřit
ale skutečně asi jo...měla jsem ted zánět spojivek...ale už je to v pořádku
a Ty už se nezlob - já jsem prostě taková 

možná míň inteligentní než Ty...to je skutečně možné - nevím jak se tohle pozná
ale jinak v celku spokojená....ale když vidím hrubky...tak mi bohužel nejen vlhnou oči ale i bolí srdíčko... 
piju taky zrovna kafíčko...a nenechám si přeci kazit náladu....holka víš kolikrát mě tady nadzvedli lidičky ze židle tím jak mě utřeli, urazili a naštvali oni ?! no...a co a žiju a ještě mě to aspon nakoplo dál 

musíš počítat s tím že se tady jen nechválí ... a mezi námi - já jsem ještě docela dost mírný člověk...
tak už se nečerti

Upravil(a) adra (30. 4. 2008 13:32)
Není tady
Konstanse. Myslis ze us jsem se nakazila od spagetaku? 
Není tady