Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 28. 4. 2008 13:21

munala
♥♥♥♥♥--
Místo: okr. ČB
Web

Re: Maminky, poraďte s plenkami-letní miminko

Žlutí to teda, byl...., protože jsem byla tenkrát taky přesvědčená, že pro moje mimi dělám to nejlepší když budu dávat látkovky. Možná jsem zklamaná, ale už znova to tedy zkoušet nebudu a jdu do toho co se mi osvědčilo. Jinak jsem si na starší mimčo  koupila tyhle kalhotky http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11080033&tab=1, kamarádka je má už odzkoušené a stašně je chválí.

7.7.2008 se nám narodil syn Jáchym, vážil 4410g a měřil 53cm

Není tady

#27 28. 4. 2008 13:21

host5522
Host

dusička napsal(a):

taky bych používala ty kalhotky, ale zdají se moc velké pořizovací náklady, navíc další dítko už neplánuju.

To jo, to je fakt lepší pořizovat pro první dítě s tím, že to zůstane i pro druhé stolt

#28 28. 4. 2008 13:23

munala
♥♥♥♥♥--
Místo: okr. ČB
Web

Tak jsem na tom stejně jako Dušička....

7.7.2008 se nám narodil syn Jáchym, vážil 4410g a měřil 53cm

Není tady

#29 28. 4. 2008 13:35

host5522
Host

Mně se u těch moderních kalhotek a plínek hrozně líbil ten design, tak jsem neodolala a něco jsem na vyzkoušení koupila. vissla A to na takový "líbivý" věci normálně moc nejsem. Tak jsem na to zvědavá smile

#30 28. 4. 2008 14:28

madlička
♥♥♥♥♥♥-

Ano, líbily by se mi, ale cena 6000kč+ další peníze za prostředky na praní mi přišlo moc. Koukala jsem na sadu od narození po nočník........... Tedíkovi jsem koupila 2 ty nové kalhotky+vložka, ale to bych jich potřebovala v té době asi tak 30ks. Mimo jiné v tom byl jako balvan-vložka, froté kalhotky+vršek, aby plena neprotekla a ona protíkala i tak ( mmch. koupila jsem je, když měl rok a půl jako cvičení na nočník)
Takže mám jednorázovky a jsem naprosto spokojená....

Není tady

#31 28. 4. 2008 15:35

bajaja
♥♥♥♥♥♥-

Tak ja se zase pridam smile  s praktickou zkusenosti, zatim davame tak z osmdesti procent ctvercovky, klasicky bily, kalhotkovy latkovy pleny jsem kupovala na vyzkouseni, nevedela jsem ktery, ted je jich tolik, ze jsem se v tom nemohla vyznat. No a ted jak uz je mame vyzkouseny, tak postupne dokupuju. Tim jsem trochu rozlozila ta financni vydani....

Yellow, nejaky novy eko pleny se ted zacaly prodavat v DM, ale netusim, kolik stoji. A ty druhojakostni Moltex prodavaji na www.dolekarny.cz

http://img524.imageshack.us/img524/9357/138io.jpg

Není tady

#32 28. 4. 2008 22:05

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Použití kvalitních látkovek je dražší než používání jednorázovek, už jsme u nás na podzimňátkách dělaly v době těhu velké počítání a průzkum.

Jednorázovky opravdu fungují na principu vsáknout tekutinu a kůže je suchá (pokud se pravidelně přebaluje není problém). Látkovky nikdy tak dobře absorbovat nebudou, takže z jakých plen hrozí záněty močových cest ať si každý přebere..

Látkovky se mi zdají dobré, nemám nic proti nim. Ale je nutné s jejich údržbou trávit čas a ten je pro mě velmi cenný když mám ještě druhého prcka.

Samozřejmě moje ekologické smýšlení trpí používáním jednorázovek. Proto jsem také důsledně šla za tím, aby byl prcek bez plen co nejdříve wink

A je to tak, každý ať si to rozhodne sám. Jen znám v okolí případy holek co nakoupily drahé popolini a pak je vůbec nevyužily, takže radím koupit nejdřív pár balíků jednorázovek a rozhodnout se až po pár týdnech s prckem, jestli je opravdu lepší je vyměnit za látkovky (jen pro představu, oba kluci mi první dva měsíce kakali 10-15x za den) nebo zůstat u jednorázovek.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí