29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to Račice dračice:tak písnu co vím -Měsíc ve skopci ,Merkur v blížencích ,Venuše v býku ,Mars ve střelci ,Jupiter v panně ,Saturn v býku ,Uran ve váhách ......
tak nevím ,co z toho vyčteš.....já-Měsíc ve štíru ,Merkur ve střelci ,Venuše ve štíru ,Mars v kozorohu ,Jupiter ve lvu ,Saturn v panně a
Uran ve štíru
no přinejhorším se může stát,že se k sobě nehodíme,tak to třeba zas taková tragedie nebude,jiní mají závažnější životní strasti
to všem:a děkuju za zájem,je to od vás milé :-)
Není tady
Amysteryo, jak jsem říkala, na rozbor horoskopu jsou tu jiní..., já sice o horoskopech a astrologii ráda čtu,zajímá mě to, ale že bych Ti uměla udělat rozbor dle planet: "jak na něho", to vážně neumím .....a ani nedovedu vyčíst, co se díky vašim planetám může u vás bít, nebo s čím by mohl být problém....(já si to maximálně dovedu posoudit u sebe, díky tomu, že se znám
, a díky tomu,co jsem si přečetla o jednotlivých planetách a jednotlivých znameních
)
Na tu Lunu jsem se ptala díky tomu, jestli ji nemá třeba v Kozorohu, Tvé Slunce potom s jeho Lunou by pak "ladilo.."
Upravil(a) Račice dračice (29. 4. 2008 10:14)
Není tady
To Račice: díky,už jsem si to nějak pořešila sama se sebou,nic se nemá lámat přes koleno,buď to půjde anebo to nepůjde...........
nicméně jsem našla několik článků a knih a asi ta astrologie má něco do sebe.........i když postavení planet může být jak víno a vyskytnou se třeba jiné okolnosti, proč to nejde
děkuju a přeju hezký den :-)
Není tady
Jojo, pravdu díš..... tak hezké počtení a dej vědět, jestli to šlo, nebo nešlo....
Taky přeji hezký den
Není tady
Ahojky, tady je na balení kluků bezva návod. Žádné povídačky o ničem, ale skutečné rady jak na ně: http://www.e-radce.cz/?p=833 . Je to moc hezky popsané, tak ať vám k něčemu jsou! Papa Lenča
Není tady
1983Lenka napsal(a):
Ahojky, tady je na balení kluků bezva návod. Žádné povídačky o ničem, ale skutečné rady jak na ně: http://www.e-radce.cz/?p=833 . Je to moc hezky popsané, tak ať vám k něčemu jsou! Papa Lenča
No nevím, mně to jako bezva návod nepřijde, nic objevného jsem tam nenašla. Takových článků je na internetu stovky.
Není tady