29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky podělíte se se zkušeností,jak zaujmout citlivého Raka?Vzbudit jeho zájem a pak předstírat nezájem,aby vás chytnul svým klepetem?Díky všem a hezký den .
Není tady
Jéé podle oficiálního názvu linku jsem si původně myslela, že chceš poradit s nějakým dárkem, který by raka zaujmul, to bych si věděla rady,....
vzhledem k tomu, že jsou obecně velcí "kolenovrti" tak zaberou třeba nějaké akcie , které spolehlivě rostou nebo spořící účet... ...
Co se týká konkrétního dotazu na psychologické hrátky, tak s tím zkušenost nemám, protože něco předstírat mi v životě moc nešlo.... ...
Raka zaujmeš, když bude mít pocit, že to hlavní, co tě zajímá, je klidný rodinný život, kytky v truhlících a háčkované dečky po babičce
Není tady
to mashanka : zrovna jsem dosázela kytky do truhlíků a že jich bylo :-) .........
díky za tip
Není tady
mne sa oplatilo nevtieravé kamarátstov, inetlektuálne reči, filozofovanie... Nečakaný dar, pozornosť, kt. ho zaskočila.... Ale zasa to pomohlo len po určitú hranicu a ďalej sa Ráčik zasekol, že nie a nie. Takže možno nie som ten pravý poradca.
Není tady
mashanka napsal(a):
Raka zaujmeš, když bude mít pocit, že to hlavní, co tě zajímá, je klidný rodinný život, kytky v truhlících a háčkované dečky po babičce
Mashanko moderátorko, ty mě znáš? Truhlíci dobré, já raději kaktusy a orchdeje, k těm dečkám dobrá sbírka vyšívaných kuchařek- cca 30 kousků.
Není tady
Ha, ha. Asi je na tom něco pravdy. Ty truhlíky a dečky mám taky. A určitě nic nepokazíš vyprávěním o svých kulinářských schopnostech.
Není tady
Já mám doma mamku Račici. Není asi typičtějšího představitele tohoto znamení. Raci vůbec nejsou bezbranní, mají své metody, jak dosáhnout svého. Když to nejde silou, jde to přes city.
Není tady
Damila: "Já mám doma mamku Račici. Není asi typičtějšího představitele tohoto znamení. Raci vůbec nejsou bezbranní, mají své metody, jak dosáhnout svého. Když to nejde silou, jde to přes city."
Ale Dami, tuhle hru moje mamča hrála dokonale, i když je Býk - nejdřív facka, potom slzy
.
Není tady
Amysterya: "Ahojky podělíte se se zkušeností,jak zaujmout citlivého Raka?Vzbudit jeho zájem a pak předstírat nezájem,aby vás chytnul svým klepetem?Díky všem a hezký den .
A Ty jsi ve kterém znamení, že si chceš s tím dotyčným takhle pohrávat?
Se klidně přiznám, že takhle jsem nikdy neuvažovala....
Není tady
Tak já jsem s rakem už 6 let a rozhodně bych řekla, že taktika: vzbudit zájem a pak předstírat nezájem není ta nejvhodnější. Rak sám nerad vyvíjí iniciativu a když dáš najevo nezájem, nechá vztah plavat, ale asi ho tím hodně zraníš.
Nejlepší je stát se jeho kamarádkou, debatovat s ním o věcech, které ho baví, trochu mu polichotit a jít na něj pěkně pomalu. Rakovi chvíli trvá, než se "rozhoupe" a hlavně je hodně stydlivý. Občas si ani po delší době neuvědomí, že tě má rád, tak pak musíš udělat první krok ty
Není tady
Toto môžem teda podpísať... 100%.
Není tady
Tak jsem se teď toho svýho raka zeptala, čím jsem si ho získala, a on prý, že neví . Tak jsem se ho tedy zeptala, co na mě oceňuje, proč si mě vybral. Prý také neví
. Tak já nevím, Amysterio, nechceš si raději vybrat jiné znamení
Ale pravda je, že jsme spolu celých těch 6 let spokojení, žádné vážné hádky, neshody - rak je většinou flegmatik a ustupuje.
Upravil(a) Tulipánka (26. 4. 2008 21:44)
Není tady
to Tercila: jsem Kozoroh
a pohrávat si nechci,jen mi to bylo navrženo kamarádkou Račicí a moc se mi to nepozdávalo,tak jsem to hodila sem mezi vás :-)
a ráda si nechám poradit
jo a Kozorozi nejsou vůbec studení, jak se říká,jen se možná příliš bojí,tak asi proto ta tvrdá slupka
Není tady
Můj manžel byl Rak a já jsem Račice. Byli jsme naprosto rozdílní. Flegmatik nebyl a neustoupil ani náhodou. Byl velice dominantní. Naprosto se vymykal všem charakteristikám Raků. Já tu charakteristiku podle znamení vůbec neberu vážně. Někdy to prostě sedí, někdy ne.
Není tady
Judyno,
musí přeci vždy existovat vyjímka, která potvrzuje pravidlo
Znám více raků a všichni jsou flegmatici a snad žádný z nich není dominantní. Ale jak říkám, výjimka....
Není tady
Proč jen já musím narazit na výjimku . Ale teď vážně Tulipánko , já ale taky nejsem flegmatik. Neumím házet věci za hlavu, spíš se ve všem babrám. Strašně moc bych se ale chtěla naučit některé věci za hlavu hodit. Zatím se mi to nedaří.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Tak jsem se teď toho svýho raka zeptala, čím jsem si ho získala, a on prý, že neví
. Tak jsem se ho tedy zeptala, co na mě oceňuje, proč si mě vybral. Prý také neví
. Tak já nevím, Amysterio, nechceš si raději vybrat jiné znamení
Ale pravda je, že jsme spolu celých těch 6 let spokojení, žádné vážné hádky, neshody - rak je většinou flegmatik a ustupuje.
My jsme doma oba raci a k flegmatikum mame daleko ...jsme se dneska zase taaaak rafli... ale zase je fakt, ze to vetsinou zase rychle prejde. Ale nase tvrde hlavy jako by ani nebyly raci...
Jinak ten muj rak je romantik, citliva duse, ma treba rad kyticky a pokud bych mela rict "jak na nej" - treba nechat ho prave to jmenovane projevit...?
Není tady
Petr100 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Mashanko moderátorko, ty mě znáš?
Truhlíci dobré, já raději kaktusy a orchdeje, k těm dečkám dobrá sbírka vyšívaných kuchařek- cca 30 kousků.
To víš, když chce člověk poradit, musí mít přehled
Není tady
Judyna napsal(a):
Můj manžel byl Rak a já jsem Račice. Byli jsme naprosto rozdílní. Flegmatik nebyl a neustoupil ani náhodou. Byl velice dominantní. Naprosto se vymykal všem charakteristikám Raků. Já tu charakteristiku podle znamení vůbec neberu vážně. Někdy to prostě sedí, někdy ne.
Ono hodně záleží na tom v jakém je měsíčním znamení a jaký má ascendent. A také na tom, jestli byl skutečně dominantní nebo je to spíš tvůj pocit. Ale fakt je, že jeden vždycky musí být dominantnější, alespoň o trochu. I když jsou spolu dva raci
Není tady
Moja švagriná je Račica, hoci podľa mňa má už aj niečo z leva... Je(alebo snaží sa - popri mojom brachovi Levovi dosť márne) byť dominantná, je temperamentná a teda k plachosti či melanchólii má ďaleko. Ale je fakt veľmi zaťažená na rodinu, byt, súdržnosť, korene, spoločné oslavy, etc...
Není tady
mashanka napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ono hodně záleží na tom v jakém je měsíčním znamení a jaký má ascendent. A také na tom, jestli byl skutečně dominantní nebo je to spíš tvůj pocit. Ale fakt je, že jeden vždycky musí být dominantnější, alespoň o trochu. I když jsou spolu dva raci
Mashanko, byl nejen dominantní, ale i agresivní. Skončilo mu kvůli tomu i druhé manželství. Ale jeho asc. neznám.
Není tady
Tak já si myslím, že na Raky obecně, platí jednoznačně zájem, ale ne zas aby ho bylo příliš.
(Protože Raci jsou od přírody náladoví, přecitlivělí a tak se často stáhují do sebe a potřebují si často zalézt do ulity a nějaké vstupování "do jejich prostor" jim pak vadí. )
Musí si být ale jistí, že jsou pro toho druhého dostatečně zajímavý a protějškem žádáni. Pak jsou si jistí a pootevřou tvrdou slupku, kterou mají a kterou si pevně střeží velkou zranitelnost. Ale jak se jim někdo dostane pod kůži, tak si ho pak chytnou a jen tak nepustí
NO, pro Kozorožku to bude jako protipól k Rakovi hodně složité. Taky jsem měla tu čest s Kozorohem a byl to věčný boj o moc... Oba neústupní tvrdohlavci....flegmatizmus přichází až v době, kdy se Rak cítí dobře a jistě, do té doby bych o flegmatizmu nehovořila, spíš o přecitlivělosti a snahu prosadit si i své
Kozoroh i Rak jsou znamením Kardinálním (tedy mají průkopnického ducha ), takže nesnášejí jakákoliv omezení. Jsou individualisti a taky občas rádi ovládají
Jako Račice obdivuji všechny kdo zvládají své partnery Kozorohy, mě tohle znamení dává hodně zabrat, ale na druhou stranu mě nesmírně přitahuje...
Takže shrnuto, od Kozoroha vůči Rakovi platí jednoznačný zájem, protože Kozoroh není navenek emocionální a ikdyž Rak je intuitivní myslím si až někdy příliš, budou mu ty neprojevované emoce od protějšku chybět...
Ale samozřejmě není Kozoroh jako Kozoroh, a není RAk jak Rak, já například jsem Rak, ale se spoustou planet ve Lvu, takže musíš zohlednit i toto, pokud tedy chceš vycházet pouze z horoskopů
Ale musím přiznat, že to co Ti poradila Tvá kamarádka Račice opravdu funguje, na ženské určitě ano ale od Kozorohů to není to pravé, protože Ti působí nezájmem, ikdyž vlastně mají zájem
, to nemyslím ve zlém, ale asi tak působí ta jejich pragmatičnost, zvlášť na takové citlivce, jakým jsou Raci...
Upravil(a) Račice dračice (27. 4. 2008 19:15)
Není tady
A strašně máme rádi holky!
Není tady
Petr100 napsal(a):
A strašně máme rádi holky!
Já ne, já mám ráda kluky............. asi to bude tím, že jsem račice
Není tady