29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky moc gratuluji k miminku, k chlapečkovi nebo k holčičce - jedno z toho to bejt musí . Hlavně hodně zdravíčka a lásky
Není tady
Novuško, tak je to další chlapeček?? Ty nás ale napínáš Přesto veliká gratulace k mimískovi !!
Není tady
Děkuji moc za gratulace, nechtěla jsem tak moc napínat,ale chtěla jsem pohlaví miminka sdělit spolu s fotečkou a trošku tedy i napnout, jelikož net je veřejný a chodím i jinam,tak jsem musela, aniž bych tak moc chtěla napnout všechny, jestli to je k pochopení A připělo i k tomu to, že jelikož už doma 2 chlapy mám a celý těhu jsem poslouchala, že už by to chtělo tu holku apd. tak to dopadlo takto....
naše živá panenka Damián, momentálně 2620g a 47 cm
Není tady
Novi Damiánek je krááásnej,ještě jednou moc gratuluju .A ať si všichni víš co
Upravil(a) heri1 (29. 4. 2008 12:44)
Není tady
Velikánská gratulace k Damiánkovi,moc hezké !Přejeme hodně zdravíčka
Není tady
Novi, Damiánek je krásné miminko A že je drobný? A co, však to ještě všem ukáže
Také by se mi líbil takový chlapeček
Není tady
Novi Damiánek je moooooc krásné miminko. Jo a mimochodem není na škodu mít doma samý chlapi, jako jedinou ženskou v rodině si tě budou jednou moooc hýčkat
Už se těším, že vás třeba uvidím naživo v tom našem krásném parku.........
Není tady
Novi,
pripojujeme se ke gratulacim, Damianek je prekrasnej... tak treba ta holcicka vyjde priste
Není tady
Bože Novi,ten je nádherněj....Ti moji dva habáni měli oba při narození skoro 4 kila,tak doufám,že jestli se nám podaří někdy třetí miminko/určitě to bude taky třetí chlapeček/,bude jako Damiánek.Takový jemný a droboučký.Moc si to užívejte a přeji všem hlavně hodně zdravíčka a pohody,pa Iva.
Není tady
Novinko..gratuluji z celého po očku jsem sledovala a těšila se na překvapení
Damiánek je kráásný chlapeček a vybrali jste mu zajímavé jmééno
Jestli se přemluvím do třetího dítka chci už jedině klukááááá..protože kluci jsou super,umím to s nima
a oni se mnou
Tak at se vám daří
Není tady