29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky dostala jsem tu krásnou čest Vás informovat že Novia je maminkou
Bříško dnes (26.4.2008) opustilo miminko 2820 gramů mista už mělo malinko. od 00:37 už sladce spinká v náručí u maminky a u tatínka:-))))
Novi...mocinky gratuluju k mimískovi, přeju hodně štěstíčka, zdravíčka, lásečky, hodně mlíčka a pevných nervíků
Není tady
Moc gratuluju
Není tady
Novinko moc gratuluju k miminku, přeju vaší celé 5členné rodince hodně zdraví, štěstí a lásky....miminku sílu a dostatek mlíčka....
Není tady
Celou noc jsem na ní myslela .....NOVI strašně moc gratuluju k miminku, koukam že opravdu bylo malinký a tentokrát se UTZ nespletl
Není tady
Novi taky moc moc gratuluju a přeji celé rodince zdraví a pohodu a mamince brzké zotavení a spoustu mlíčka .
P.S. Novi ty nás teda pěkně napínáš
Není tady
Novi,moc gratuluju k miminku .
Není tady
Noví, hodně štěstí a zdraví tobě i miminku
Není tady
Ahoj Noviku, moc a moc gratuluji k tvému drobečkovi, hodně štěstíčka a mlíčka - snad je to tvá vysněná holčička.....
Není tady
Veliká gratulace
Není tady
Novi obrovská gratulace k miminku
Není tady
Novio, moc gratuluju k miminku!!!
A je to holka nebo kluk?? Takový napínání...
NOVI, posílám obrovskou gratulaci a přeji jen a jen zdraví, štěstí, lásku mimískovi, tobě i celé rodince. Ať se vám daří. A doufám, že do třetice je to holčička, i když vím, že nejdůležitější je to zdraví!
Není tady
Novio veliká gratulace k narození Tvého miminka Tobě a celé Tvé rodince,snad to nakonec je posila,aby na tebe těch chlapů doma nebylo moc
Není tady
velikanananska gratulace k tretimu prirustku do rodiny - preji ti ze hodne zdravi a stesti
Není tady
Novuško taky se přidávám ke gratulacím Přeju mooooc moc zdravíčka a hodně moc mlíčka.
Není tady
Novinko, obrovitánská gratulace!!! Napětí obrovský, cože se to nakonec narodilo...
Hodně zdravíčka, štěstíčka a mlíčka!!!
Není tady
Novi taky se přidávám ke gratulacím a těším se, že se potkáme v tom našem parku na procházce.
Není tady
Novi, veliká gratulace k miminku. Teda, ty nás fakt napínáš
Tak přeju tomu tvému Překvapení hodně zdravíčka štěstíčka a mamince mlíčka
Není tady
Teda Novi,ty nás napínáš k prasknutí....no,ono je to vlastně jedno,ať je to to,či ono,hlavně ať jste oba/obě?/ v pořádku a zdraví a spokojení....Moc gratuluji,pa Iva.
Není tady
Jo a škoda,že jsi neporodila o den dříve,mohli jsme s tvou dcerkou,nebo s tvým synkem slavit narozky spolu...já jsem 25.
Není tady