Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 5. 2008 9:52

titulka
♥------

Re: Alergie na roztoče

Jasne, ze mi tykani nevadi :-)
Chapu tvuj nazor, je fakt, ze clovek by do toho musel narvat hromadu penez a opravdu se nejedna o levne veci :-( Ja uz jsem na tu alergii zkousela taky kde co, chce to asi fakt najit neco, s cim ma clovek dobre zkusenosti. Mne se ten sprej (Milbiol) osvedcil, tak ho pouzivam. Je ale fakt, ze za ty penizky by se daly poridit urcite radostnejsi veci :-) Na ty stare sedacky je to urcite fajn.

Není tady

#27 22. 5. 2008 18:17

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem dnes byla s holkou na alergologii a tady je adresa na tu firmu, kde jsem koupila  na splátky, bez navýšení čističku vzduchu...www.vax-cr.cz a Ph7, Heřmanova 7. Současné ceny neznám a zapomělaj jsem se zeptat, zda dál platí,že zda tě tam má doporučit alergoložka. Ale to ti asi řeknou.
No, matně jsem si pamatovala cenu nějak 7500, jak vidím, je to stejné i po těch letech. Splácela jsem to bud půl roku nebo rok.

Není tady

#28 26. 5. 2008 14:30

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Musim, díky moc za zprávu.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#29 3. 5. 2010 22:24

vergelka
♥------

Proti roztočům existují i výrobky - speciální prostředek, který se vyluxuje a ve vysavači likviduje roztoče. Dokonce není vůbec drahý - jen 99Kč. Název ráda napíšu na mejlík, a nedělám reklamu :-)
vergelka@seznam.cz

Není tady

#30 15. 10. 2010 17:14

Eva29
♥------

Ahoj maminky, takz máme doma alergika a atopika. Co se týče udržování bezprašného prostředí v bytě tak jsme také nejprve vyhodila koberce a pořád dokola otírala prach, nevětrala - bohužel všechno se zhoršovalo. Pak se přidala Laryngitida a myslela jsem že je konec, Syn byl na JIP v motole a tam nám konečně ukázal pan doktor ultrazvukový výrobník mlhy - ten synovi pomohl a já koupila domácí zvlhčovačku vzduchu, která vyrábí právě tu mlhu. Alespoň těch laringitíd se zbavil, ale alergie pořád dávala vědět - po mnoha rozhovorech s maminkama ostatních alergiků jsem se rozhodla investovat do čističky vzduchu. Vzhledem k velkému výběru a protože elektronice nerozumím, jsem okoukala pračku vzduchu od naší alergoložky, sama si čistí vzduch v ordinaci, jelikož nemůže větrat - je nad hlavní silnicí s vysokým provozem aut. Při jedné z návštěv jsem se jí na čističku zeptala. Bohužel cena byla příliš vysoká cca 14.000,- Kč, byla to značka ******. Rozhodla jsem se tedy pro levnější variantu téhle čističky ******, protože jsem usoudila že na synův pokoj bude stačit. Funkce měla stejné jako ta u paní doktorky. 4 násobnou filtraci vzduchu, různé filtry včetně hepa, jeden z filtrů pohlcuje i pachy a plyny. Hlavní ale je že obsahuuje UV lampy, které jak mi paní doktorka řekla, doslova dokážou zabít viry a škodlivé mikorogranismy ve vzduchu. Cena byla poloviční takže jupí - hne jsem sedla k internetu a objednala ji zde NEPOVOLENÁ REKLAMA. Za dva dny byla čistička doma a já se začla učit co a jak, naštěstí návod k čističce byl v češtině a ovládání je jednoduché. Dokonce je k čističce i dálkové ovládání.
Od té doby co ji používáme se synovi alergie o hodně zlepšila a já jsem ráda že jsem mohla udělat zase o něco více pro jeho větší pohodu. Moc všem doporučuji také si nějakou čističku vzduchu pro alergika pořídit, myslím že se nám teď všem žije lépe.

Upravil(a) AndreaP. (15. 10. 2010 23:42)

Není tady

#31 7. 7. 2011 11:44

Lorenz
♥------

Dobrý den, slyšel jsem, že plastové dveře a okna nejsou příliš vhodné pro domácnosti s malými dětmi, že se musí hodně větrat. Rád bych se zeptal co je na tom pravdy. Nyní jsme kupovali vchodové dveře a raději jsme vybrali hliníkové http://www.wellokna.cz/produkty/hlinikove-dvere/  ty by z tohoto pohledu měli být v pořádku. Je to tak, že?

Není tady

#32 1. 8. 2011 13:28

linda.now
♥------

Alergie na roztoče se dá také zmírnit výběrem kvalitních lůžkovim. Tady mají nějaké, které jsou plněny silanizovaným rounem, které roztočům vyloženě nesvědčí.
http://www.novy-textil.cz/prikryvky-merino

Není tady

#33 12. 10. 2011 14:43

dzazmine
♥------

Staci teda prat na 60...lebo nerada periem na vysokej teplote, setrime peniaze a energiu..big_smile

Není tady

#34 22. 12. 2011 10:23

Lucka10
♥------

Ahojky. Nᚠmalej má alergii na roztoče a zvířáta. Je to naprd, protože jakmile ho nechám přespat u některého ze svých kamarádů, nebo stačí když u některých, kteří mají třeba psa ztráví jen trochu víc času, příjde domů s červenýma očima, teče mu z očí i nosu a hrozně kašle. Než zase zaberou léky mažu ho mastičkou psí sádlo. Ta rychle zklidní kašel a Pea může normálně fungovat. Beru ji sebou všude, hlavně na dovolenou a tak.

Není tady

#35 27. 2. 2012 15:36

Madgalenna
♥------

Lucka10 napsal(a):

Ahojky. Nᚠmalej má alergii na roztoče a zvířáta. Je to naprd, protože jakmile ho nechám přespat u některého ze svých kamarádů, nebo stačí když u některých, kteří mají třeba psa ztráví jen trochu víc času, příjde domů s červenýma očima, teče mu z očí i nosu a hrozně kašle. Než zase zaberou léky mažu ho mastičkou psí sádlo. Ta rychle zklidní kašel a Pea může normálně fungovat. Beru ji sebou všude, hlavně na dovolenou a tak.

Taky mám alergické dítě, poprvé se to projevilo myslím, když mu byly dva a strčil hlavu do králíkárny, aby si pohladil králíčka. Od té doby mu rudnou oči, i když jenom vysávám nebo spí na jiném polštáři než doma apod.
Dočetla jsem se, že když se dá polštář do mrazu (cca -20), roztoče by to mělo zahubit, ale praní má stejný efekt, ale ne všechno se dá prát. Taky si myslím, že je základ dobrá matrace, po namáhavém výběru jsme se rozhodli pořídit synovi i sobě matraci z BIO pěny (více info zde:http://www.matracetropico.cz/matrace-tr … visco.html) a zatím jsme spokojeni smile.

Není tady

#36 4. 5. 2012 9:38

jarmila20
♥------

Syn trpí přímo alergií na roztoče. Lékař mi doporučil speciální antibakteriální vysavač Raycop, abych s ním čistila všechny matrace i lůžkoviny. Prý zničí všechno, co v matracích je. Nemáte s ním někdo zkušenosti? díky za zprávu

Není tady

#37 11. 7. 2012 12:28

LenulkaD.
♥------
Místo: Ostrava
Web

No jo, musim souhlasit, že kvalitní matrace je základem jenže souběžně s ní by se mělo myslet i na ložní povlečení, třeba saténové chladivé na léto i na zimu. Máme doma matrace ze studené PUR pěny a v kombinaci s dobrým větráním, vysáváním a častým praním povlečení se dá i synovo astma zvládnout.

Kvalitní bavlněné a saténové ložní povlečení.

Není tady

#38 16. 8. 2012 13:41

mefinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha - Západ
Web

U mě se loni objevila alergie a letos potvrdila na roztoče. Byli mi doporučeny speciální povlaky na matrace, peřiny a polštáře, které to uzavřou a roztoče se přes povlak nedostanou. Dostala jsem takovou brožuru, kde doporučují jen dvě firmy, které dováží tyto povlaky. Jsou pěkně drahé, ale Dr. mě upozornilo, že pokud koupím něco levnějšího, tak je to k ničemu. Že jsou jen dvě firmy, které jsou certifikované a jsou z USA. Co jsem si takhle hledala na netu, tak je to asi i pravda. Jen ty ceny, no... Ale budu muset do toho investovat, protože pokud neudělám žádné opatření, může se z alergie vyklubat astma a to se mi fakt nelíbí.
Stránky, které mi byly doporučeny jsou tyto: http://www.stopalergii.cz/
Je tam napsáno vlastně to, co v té brožuře.

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/q9eJOUr.jpghttp://lb3f.lilypie.com/q9eJp2.png
------------------------------------------------------------------------------------------
26.5.2010 v 11:18 CS s 2920g, 12M 77cm a 10,85kg, 26M 96cm, 16kg

Není tady

#39 26. 11. 2012 20:51

mamina1984
Zablokovaný

Nᚠmalý alergik se už nikdy neosypal reklama koupila jsem hned dvě a dopravu jsem měla zdarma !!!

Upravil(a) mala.popelka (26. 11. 2012 21:47)

Není tady

#40 6. 2. 2013 15:33

sindyy
♥♥-----

Jak je to s placením regulačních poplatků za děti? Myslela jsem, že jsou od nich děti do 18 let osvobozeny, ale musela jsem platit za hospitalizaci svého 16letého syna po úrazu. Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … latky-deti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí