6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtela bych s prckem(4roky) vyrazit nekam a udelat si hezky vikend.Tak nejak me napadla zoo o ktere porad basni.Ale nenapada me kam.V jihlave ji mame za barakem(chce to zmenu) ve Dvore Kralove jsme taky porad(pracovala jsem tam) tak kam vyrazit? Kde se vam tak nejvic libilo?
Upravil(a) elementgirl (25. 4. 2008 8:59)
Není tady
Mě se moc líbí Zoo Zlín - Lešná. Je to taková moje záležitost. Chodila jsem tam už coby prcek. Líbí se mi zámek, který je v zahradě, opravené výběhy pro zvířata, asi rok je tam otevřená tropická hala, různá zákoutí k odpočinku...
Jen pro vás je to asi z ruky.
Není tady
No a co si udělat celodenní pořádný výlet a navštívit pražskou Zoo která stojí opravdu za to. A jinak taky moc pěkná Zoo je v Liberci ale to už je asi trochu z ruky viď.
Není tady
annie napsal(a):
Mě se moc líbí Zoo Zlín - Lešná. Je to taková moje záležitost. Chodila jsem tam už coby prcek. Líbí se mi zámek, který je v zahradě, opravené výběhy pro zvířata, asi rok je tam otevřená tropická hala, různá zákoutí k odpočinku...
Jen pro vás je to asi z ruky.
Jak je velka ta zoo?
Není tady
křepelka napsal(a):
No a co si udělat celodenní pořádný výlet a navštívit pražskou Zoo která stojí opravdu za to. A jinak taky moc pěkná Zoo je v Liberci ale to už je asi trochu z ruky viď.
No nad Libercem jsem prave taky uvazovala.Mam kamarad v Liberci a docela casto tam jezdim,ale v zoo jsem tam nikdy nebyla
Není tady
Zlín - Lešná - už to tady padlo - je tam nádherně!!!
Není tady
elementgirl napsal(a):
annie napsal(a):
Jen pro vás je to asi z ruky.Jak je velka ta zoo?
Velká
Já teda doporučuji plzeňskou, asi že tam chodím pravidelně :-))
http://www.zooplzen.cz
Upravil(a) mag (25. 4. 2008 9:58)
Není tady
My byli vloni v ZOO ve Dvoře Králové, je to tam taky hezký, jen je to do nás z Vysočiny trochu z ruky
Není tady
ZOO Zlín - na metry Ti to nepovím, ale je to vážně na celé odpoledne, pěkně v klídku, nehoníš se, napapáte se tam (to je asi všude), jezdí vláček, fakt je hrozně hezká!
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
My byli vloni v ZOO ve Dvoře Králové, je to tam taky hezký, jen je to do nás z Vysočiny trochu z ruky
Tam jsem pracovala a chodim s malym i do vybehu kam lidi nemuzou:)znam to tam jak svy boty,prave bych radeji neco noveho
Není tady
Kdybys měla zájem, mrkni sem: http://www.zoozlin.eu/
Pokud chceš celou zahradu projít, sem tam posedět, nechat děti vyblbnout v dětském koutku, tak je to fakt na celý den.
Není tady
Tak koukam mame s Domikem z ceho vybirat:)dekuji moc vsem
Není tady
Brněnská mě moc nezaujala...výběhy a klece od sebe daleko...je vidět že chybí peníze...jako malá jsem bývala občas v děčínské a olomoucké - myslím že tam ok....Liberec paráda...a mně osobně se hodně líbí ten Dvůr...
Není tady
Praha, Liberec a Plzeň jsou asi nejlepší ZOO - vyber tu, kam se ti bude chtít jet
Není tady
PetrV napsal(a):
Praha, Liberec a Plzeň jsou asi nejlepší ZOO - vyber tu, kam se ti bude chtít jet
Dekuji
Není tady
S dětma jsme byli mimo jiné v ZOO Plzeň a ZOO Vyškov + DINO park.Ve Vyškově je větší DINO park, v Plzni zase ZOO.Dinosauři se budou malému mooooc líbit. Bylo to na celý den. No a v pražské ZOO se nám líbí,že už po několikáté máme rodinnou vstupenku.No a ještě pár tipů http://www.zoopraha.cz/jine_zoo.php .
Upravil(a) Helča2 (25. 4. 2008 14:37)
Není tady
ZOO v Olomouci Sv. Kopeček tam se nám taky líbilo.
Není tady
Tak nás zase nejvíce zaujal Podkrušnohorský Lesopark v Chomutově. Nejsou tam tygři,sloni a tato tradiční zvířata,ale právě proto se nám tam moc líbilo.Protože skoro ve všech ostatních nám to připadalo pořád stejné .... ( sloni,opice,žirafy....) Jsou tam hodně severská zvířata,uspořádání s minimem klecí,spíše volná příroda.A hned vedle je Kamencové jezero,takže v létě jsme si vzali plavky,udělali 10 kroků a před cestou domů jsme se bezva vykoupali.
Upravil(a) eskyna (26. 4. 2008 11:52)
Není tady
Zrovna jsem to chtěla napsat - krásnej. Medvědi a losi mají lepší výběhy, než dokonce i v Praze - není to tam až tak hektické, safari mají taky - a dokonce noční. Jenže z Vysočiny je to pomalu na dovolenou, co?
Mmch - do Prahy jedině ve všední den, jestli to jde a mimo prázdniny! A když je pokud možno trochu hnusně...... Když se sejdou podmínky, bývá tam totiž tak 12 000 lidí denně (u vchodu je počitadlo) a to je dost maso....
Upravil(a) lupina montana (26. 4. 2008 12:48)
Není tady
Mě se moc líbilo v Pražský zoo, byli jsme tam loni a jela bych letos zase .
Jen jsme si pořídili pejska - nevíte někdo - smí do pražský zoo psi?
Není tady
Barborka napsal(a):
Jen jsme si pořídili pejska - nevíte někdo - smí do pražský zoo psi?
smí, jsou tam na ně zvyklí a zařízení
Není tady
Sněhová vločka napsal(a):
Barborka napsal(a):
Jen jsme si pořídili pejska - nevíte někdo - smí do pražský zoo psi?smí, jsou tam na ně zvyklí a zařízení
Jé, tak to je prima!! Děkuju
Není tady
Takový dotaz...nemáte nebo nebudete míz lístek z nějaké zoo s datum od 21.4 - do 30.4...ze byste mi ho poslali poštou...dospěláckej nebo studentskej...moc díky...když tak SZ...děkujůůů
Není tady
Ahoj,
dobrá je "naše" plzeňská je tam i Dino park, a opravdu je to tam na hodně dlouho a pohoda. Já jsem byla hodně zklamaná ze Dvora, je to tam napleskaný vedle sebe, chaos a o Safari jsem měla jinou představu a ne, že tam jezdíš smradlavým autobusem:butter:
Není tady