Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 25. 4. 2008 7:52

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kulínský a spravedlnost

Co říkáte na trest, který dostal?

Slyšela jsem i jeho zastánce, kteří argumentovali, že holky mu lezly do postele samy, jak dobře reprezentoval republiku....ale pro mě, kdo sáhne na dívku pod 15, prostě provedl trestný čin.

A to nemluvím ani o tom, jaký to dává příklad všem dalším, kdo by byli slavní a měli rádi holčičky....

Není tady

#2 25. 4. 2008 8:11

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kulínský a spravedlnost

Směšné, jako katarský princ.
Když to tak vidím, tak se pak ptám, komu z vysokých?míst holčičky dodával, že mu to vše projde!
Normální????občan sedí byt i jenom???? za jedno znásilnění, že?! Asi i tady platí, když to dělᚠve velkém tak ti to projde. Jen najít toho, kdo mu kryje záda.
Ne, volila bych kastraci, at má taky celoživotní trauma jako ty holky. Alespoň to o něm každý ví, měli by se mu lidi vyhýbat, jako kdyby měl lepru, nebot to je duševní mrzák a zrůda. Anebo bycho zavřela jako povinného pomocníka do ústavu duševně narušených na tak dlouho-tolik let, co to prováděl holkám on!!!, a kde by musel pomáhat u těch nejt잚ích nemocných, aby si užil zprostředkovaně následky duševních traumat. Prostě mučit ho, jak mučil holky on.
TOHLE nelze nijak ospravedlnit ani odpustit. pedofilové ted mají další ráj....škoda mluvit o tomto zhnilém státu a jeho zákonech...

Není tady

#3 25. 4. 2008 8:24

estelle
♥♥♥♥♥--

Taky nevycházím z údivu. Ještě třeba chápu to, že dostal nižší trest za to, že od jeho činů uběhla delší doba, nebo že je už doživotně ve své profesi odepsanej... To má jistě vliv na výši sazby, ale argumenty na jeho obhajobu typu, že to ty holky dělaly dobrovolně, že mohly kdykoliv odejít, že se předháněly v tom, která dřív "svede" pana sbormistra nebo dokonce co by chtěly, vždy kdyby nebyly ve sboru, tak by v životě neprocestovaly půlku světa... no nad tím mi opravdu zůstává rozum stát.
Podmínka je skutečně výsměch.

Není tady

#4 25. 4. 2008 8:56

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Tady je samozvaných soudců a hlavně soudkyň, že? Všechny víte, co se skutečně stalo.
Stará známá pravda: nejvíc potenciálních soudců, trenérů, rozhodčích a ministrů sedí u televize nebo v hospodě u piva.

Na Bělehrad!

Není tady

#5 25. 4. 2008 9:13

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Já se v téhle republice co se týče trestů vůbec nedivím sad .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#6 25. 4. 2008 10:55

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Klidně se na mě sesypte, ale tady přece nešlo o nějaké znásilnění. Mladé ambiciózní a vypočítavé holky (a drtivé většině bylo přes 15 mu lezly do postele, aby si vydobyly lepší místo v souboru (navíc pohlavní styk tam tuším byl jen párkrát, většinou se jednalo o flirtování v sauně apod.). A po dvaceti letech si najednou vzpomněly, že jim to strašně ublížilo. Navíc ty dvě holky, které prý jsou psychicky poznamenané, jsou podle psychologa labilní už samy od sebe.

Podmíněný trest odpovídá.

Není tady

#7 25. 4. 2008 10:59

estelle
♥♥♥♥♥--

chromý zlý dědeček napsal(a):

Tady je samozvaných soudců a hlavně soudkyň, že? Všechny víte, co se skutečně stalo.
Stará známá pravda: nejvíc potenciálních soudců, trenérů, rozhodčích a ministrů sedí u televize nebo v hospodě u piva.

Pivo nepiju a televizi doma nemám big_smile

Není tady

#8 25. 4. 2008 11:54

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Ono se vůbec nepřihlíží k tomu, že ženské ve své mstivosti dokážou být hodně záludné, důsledné a nečitelné. Kdoví, zač se mu chtěly pomstít. Nikdo z nás to neví. A mě osobně by zajímalo, odkud se po těch letech vyrojily, proč do té doby mlčely. Jestli se nepletu, trestní oznámení podala jeho bývalá manželka.

Na Bělehrad!

Není tady

#9 25. 4. 2008 11:58

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Aha, tak ten názor, že za znásilnění si vždy může zásadně ženská sama ale platil už za komunizmu, ne? Chudinka mužskej, vždyt mohl jako starší odolat, ba odmínout? Někdo rozum mít musel, když měl za ně odpovědnost, ne? Proč tedy seděl Opočenský, když tam to byl obchod...placená a teprvne dobrovolná záležitost????jasná, předem daná.
Tady to bylo přece vydírání....Dáš,jedeš-vidíš svět. nedáš...sedíš doma, nezpíváš....
Kdyby Kulínský se jmenoval jinak...obyčejný člověk, už by hučel jedna radost...
Domácí násilí a psychické týrání je taky pouze výmysl ženských (bezohledu na fotografie a důkazy), aby očernili chudinku manžela, že?

Není tady

#10 25. 4. 2008 12:10

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Ono se vůbec nepřihlíží k tomu, že ženské ve své mstivosti dokážou být hodně záludné, důsledné a nečitelné. Kdoví, zač se mu chtěly pomstít. Nikdo z nás to neví. A mě osobně by zajímalo, odkud se po těch letech vyrojily, proč do té doby mlčely. Jestli se nepletu, trestní oznámení podala jeho bývalá manželka.

promiň dědoušku, ale domnívám se, že spousta mužů je stejně tak mstivých jako některé ženy. Myslím to obecně (nevyjadřuji se k tématu).

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#11 25. 4. 2008 12:11

savéla
♥♥♥♥♥--

Zneužíval svého postavení vůči těmto dívkám, jenom kdyby měly všechny odvahu promluvit, ono je pro ně hrozně těžké to veřejně přiznat, já si myslím, že většina mlčí.

Co případy zneužívaných chlapců na táborech, v oddílech a v Americe od farářů? To se řeší úplně jinak, protože chlapci takové věci nedělají z vypočítavosti, to jenom u dívek se to předpokládá??????? U holek se může všechno ?????????

Není tady

#12 25. 4. 2008 12:39

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

dixina napsal(a):

promiň dědoušku, ale domnívám se, že spousta mužů je stejně tak mstivých jako některé ženy. Myslím to obecně (nevyjadřuji se k tématu).

Mýlíš se. Chlapi jsou v tomhle sice prudší, ale přímější a mnohem méně záludní a důslední. Dokonale vrazit kudlu do zad umí jen ženská. Umí dokonale zacílit na slabá místa.

Jinak k příspěvku výše - znásilnění je svinstvo vždy a za všech okolností, ale tady pochybuju, že vůbec k něčemu došlo. Nebudu ale kritizovat soudce a hrát si na samozvaného.

Na Bělehrad!

Není tady

#13 25. 4. 2008 12:43

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Spousta těch holek do něj bylo zamilovaných a mohly se mstít za to, že je nechtěl. Neříkám, že to tak bylo - ale spiknout se proti někomu a najít si pár svědků, kteří to dosvědčí, není až tak těžké.

Na Bělehrad!

Není tady

#14 25. 4. 2008 12:55

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Spousta těch holek do něj bylo zamilovaných a mohly se mstít za to, že je nechtěl. Neříkám, že to tak bylo - ale spiknout se proti někomu a najít si pár svědků, kteří to dosvědčí, není až tak těžké.

Tobě musela nějaká ženská dát skutečně podpásovku anebo jich bylo víc? Hodnotím jen Tvůj postoj k ženám jako takovým, na základě Tvých příspěvků na celém Babinetu. Možná jsi to zde již někde uvedl, nevím o tom, a promiň, jsem-li zvědavá. (omlouvám se všem za opětovné narušení téma Kulinský).

Upravil(a) dixina (25. 4. 2008 12:55)

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#15 25. 4. 2008 13:09

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Kdyby těm holkám nebylo 14.5, ale 15, tak se ten případ vůbec neřeší, maximálně by Kulínský byl vyhozen ze sboru. Pokud tam opravdu byly nevinné dívky, které to psychicky poznamenalo, tak Kulínský měl sedět natvrdo, ale v tuhle chvíli o tom úplně přesvědčen nejsem. Čili neříkám ani tak, ani tak. Jen mi přijde po*né ho hned skoro lynčovat, když dost možná to všechno bylo trochu jinak.

Není tady

#16 25. 4. 2008 13:09

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Není tady

#17 25. 4. 2008 13:12

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

dixina napsal(a):

Tobě musela nějaká ženská dát skutečně podpásovku anebo jich bylo víc? Hodnotím jen Tvůj postoj k ženám jako takovým, na základě Tvých příspěvků na celém Babinetu. Možná jsi to zde již někde uvedl, nevím o tom, a promiň, jsem-li zvědavá. (omlouvám se všem za opětovné narušení téma Kulinský).

Neuvažuješ úplně špatně. Ale nejedná se jen o mne, ale i o některé jiné lidi kolem mě. A konkrétně tady na babinetu mám se zdejším osazenstvem až na minimum výjimek v ženském provedení jen špatné zážitky. Vlastně je tu už jen jedna, s kterou stojí za to vést nějakou korespondenci.

Upravil(a) chromý zlý dědeček (25. 4. 2008 13:12)

Na Bělehrad!

Není tady

#18 25. 4. 2008 13:14

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Nevěřím ani jedné straně, raději no comment!!!! Ještě by mě zavřeli za pomluvu justice, JUDr. Sokola a celého státního aparátu a mnohých novinářu.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#19 25. 4. 2008 14:18

savéla
♥♥♥♥♥--

Kde je pravda ví jenom ti, co jich to týká.

Ale pokud opravdu k něčemu došlo a holkám nebylo 15, tak je za to jednoznačně zodpovědný pan Kulínský. Byl za ně zodpovědný a trestné je to i u 16ti letého kluka, tohle je dospělý chlap!!!

Není tady

#20 25. 4. 2008 16:46

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

podle mě se veřejnost nikdy nedozví, kde je skutečně pravda...

jestli-že je zneužíval tolik let, proč se to řeší až teď? no neříkejte mi, že by se to neprovalilo už dřív, to je blbost. vážně mi to nejde do hlavy. zdaleka ne všechny okolnosti jsou známy a nikdy se tak ani nestane. jedna holka tvrdí támhleto, druhá úplný opak, pak ta první svojí výpověď stáhne, že to není pravda a blablabla - tak co si myslet??

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#21 25. 4. 2008 20:38

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Když jde po školní chodbě zmalovaná a vyoblíkaná mladá dáma s malým žáčkem, dá mi dost práce rozeznat, jestli je malý žáček syn nebo bratr.  Mockrát jde o bratra a holky klamou tělem. Stalo se mi , že jsem uctivě jako matku zdravila osmačku a to se po školních chodbách pohybuji celkem často.

Proč jim rodiče dovolí vypadat jako plnoleté dívky?

Odhalená ramena, nízké kalhoty, top končící těsně pod prsama. A když si připočítáte vyspělost a plnost tvarů....
a dodejme, co napsal CH. Dědeček, že jsou zamilované do jediného muže široko daleko ve sboru, nechce se mi věřit, že sám děvčata sváděl. Spíš byl tím loveným.

Někdo to tady má jako motto, jak je to s tou odmítnutou ženou.

souhlasím s Leny.w,  že nemáme šanci se dozvědět pravdu

Není tady

#22 26. 4. 2008 8:53

estelle
♥♥♥♥♥--

Kdyby někoho zajímal záznam rozsudku:
http://data.idnes.cz/soubory/krimi/A080 … DEK_HK.PDF

Není tady

#23 26. 4. 2008 9:22

lepista
♥♥♥♥♥♥-

estelle napsal(a):

Kdyby někoho zajímal záznam rozsudku:
http://data.idnes.cz/soubory/krimi/A080 … DEK_HK.PDF

To je tedy slušný nášup!

Pro mě je nepochopitelné, že soud rozhodne, že se někdo dopustil POHLAVNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ a není za to potrestán natrvrdo. Navíc je to člověk, který reprezentoval, měl na starosti dospívající. Argument, holky si za to mohou samy je lichý, když má někdo na starosti dospívající, tak v tomto prostředí nemá co dělat nahota, sexuální atmosféra. Jó, to mu mnozí podobní mohou závidět, měl harém, kde se hoky praly, která to bude, legálně, s ovacemi státu.

Jeětě bych byla schopna pobrat, kdyby soud rozhodl, že po letech je to neprokazatelné a tudíž trest nepadl.

Není tady

#24 26. 4. 2008 11:31

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

ano, nemáme šanci se dozvědět pravdu...... ovšem pokud se tehdy něco dělo, tím rozumným, právně i morálně zodpovědným měl být Kulínský...

pánové, copak vám kdyby se "sama nabízela" nějaká čtrnáctka ve vidině, jak může být slavná...... vy byste si s ní něco (a už to bylo cokoli a jakkoli) začali ???

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#25 24. 5. 2008 22:48

helča v
♥♥-----

Neschvaluji co se stalo (pokud se to stalo jak se o tom píše), ale proč to ty holky neřekly dřív? Měly se dobře a jezdily po světě.

Upravil(a) helča v (24. 5. 2008 22:49)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí