1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Co říkáte na trest, který dostal?
Slyela jsem i jeho zastánce, kteří argumentovali, e holky mu lezly do postele samy, jak dobře reprezentoval republiku....ale pro mě, kdo sáhne na dívku pod 15, prostě provedl trestný čin.
A to nemluvím ani o tom, jaký to dává příklad vem dalím, kdo by byli slavní a měli rádi holčičky....
Není tady
Směné, jako katarský princ.
Kdy to tak vidím, tak se pak ptám, komu z vysokých?míst holčičky dodával, e mu to ve projde!
Normální????občan sedí byt i jenom???? za jedno znásilnění, e?! Asi i tady platí, kdy to dělá ve velkém tak ti to projde. Jen najít toho, kdo mu kryje záda.
Ne, volila bych kastraci, at má taky celoivotní trauma jako ty holky. Alespoň to o něm kadý ví, měli by se mu lidi vyhýbat, jako kdyby měl lepru, nebot to je duevní mrzák a zrůda. Anebo bycho zavřela jako povinného pomocníka do ústavu duevně naruených na tak dlouho-tolik let, co to prováděl holkám on!!!, a kde by musel pomáhat u těch nejtěích nemocných, aby si uil zprostředkovaně následky duevních traumat. Prostě mučit ho, jak mučil holky on.
TOHLE nelze nijak ospravedlnit ani odpustit. pedofilové ted mají dalí ráj....koda mluvit o tomto zhnilém státu a jeho zákonech...
Není tady
Taky nevycházím z údivu. Jetě třeba chápu to, e dostal nií trest za to, e od jeho činů uběhla delí doba, nebo e je u doivotně ve své profesi odepsanej... To má jistě vliv na výi sazby, ale argumenty na jeho obhajobu typu, e to ty holky dělaly dobrovolně, e mohly kdykoliv odejít, e se předháněly v tom, která dřív "svede" pana sbormistra nebo dokonce co by chtěly, vdy kdyby nebyly ve sboru, tak by v ivotě neprocestovaly půlku světa... no nad tím mi opravdu zůstává rozum stát.
Podmínka je skutečně výsměch.
Není tady
Tady je samozvaných soudců a hlavně soudkyň, e? Vechny víte, co se skutečně stalo.
Stará známá pravda: nejvíc potenciálních soudců, trenérů, rozhodčích a ministrů sedí u televize nebo v hospodě u piva.
Není tady
Já se v téhle republice co se týče trestů vůbec nedivím .
Není tady
Klidně se na mě sesypte, ale tady přece nelo o nějaké znásilnění. Mladé ambiciózní a vypočítavé holky (a drtivé větině bylo přes 15 mu lezly do postele, aby si vydobyly lepí místo v souboru (navíc pohlavní styk tam tuím byl jen párkrát, větinou se jednalo o flirtování v sauně apod.). A po dvaceti letech si najednou vzpomněly, e jim to straně ublíilo. Navíc ty dvě holky, které prý jsou psychicky poznamenané, jsou podle psychologa labilní u samy od sebe.
Podmíněný trest odpovídá.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Tady je samozvaných soudců a hlavně soudkyň, e? Vechny víte, co se skutečně stalo.
Stará známá pravda: nejvíc potenciálních soudců, trenérů, rozhodčích a ministrů sedí u televize nebo v hospodě u piva.
Pivo nepiju a televizi doma nemám
Není tady
Ono se vůbec nepřihlíí k tomu, e enské ve své mstivosti dokáou být hodně záludné, důsledné a nečitelné. Kdoví, zač se mu chtěly pomstít. Nikdo z nás to neví. A mě osobně by zajímalo, odkud se po těch letech vyrojily, proč do té doby mlčely. Jestli se nepletu, trestní oznámení podala jeho bývalá manelka.
Není tady
Aha, tak ten názor, e za znásilnění si vdy můe zásadně enská sama ale platil u za komunizmu, ne? Chudinka muskej, vdyt mohl jako starí odolat, ba odmínout? Někdo rozum mít musel, kdy měl za ně odpovědnost, ne? Proč tedy seděl Opočenský, kdy tam to byl obchod...placená a teprvne dobrovolná záleitost????jasná, předem daná.
Tady to bylo přece vydírání....Dá,jede-vidí svět. nedá...sedí doma, nezpívá....
Kdyby Kulínský se jmenoval jinak...obyčejný člověk, u by hučel jedna radost...
Domácí násilí a psychické týrání je taky pouze výmysl enských (bezohledu na fotografie a důkazy), aby očernili chudinku manela, e?
Není tady
Ono se vůbec nepřihlíí k tomu, e enské ve své mstivosti dokáou být hodně záludné, důsledné a nečitelné. Kdoví, zač se mu chtěly pomstít. Nikdo z nás to neví. A mě osobně by zajímalo, odkud se po těch letech vyrojily, proč do té doby mlčely. Jestli se nepletu, trestní oznámení podala jeho bývalá manelka.
promiň dědouku, ale domnívám se, e spousta muů je stejně tak mstivých jako některé eny. Myslím to obecně (nevyjadřuji se k tématu).
Není tady
Zneuíval svého postavení vůči těmto dívkám, jenom kdyby měly vechny odvahu promluvit, ono je pro ně hrozně těké to veřejně přiznat, já si myslím, e větina mlčí.
Co případy zneuívaných chlapců na táborech, v oddílech a v Americe od farářů? To se řeí úplně jinak, protoe chlapci takové věci nedělají z vypočítavosti, to jenom u dívek se to předpokládá??????? U holek se můe vechno ?????????
Není tady
dixina napsal(a):
promiň dědouku, ale domnívám se, e spousta muů je stejně tak mstivých jako některé eny. Myslím to obecně (nevyjadřuji se k tématu).
Mýlí se. Chlapi jsou v tomhle sice prudí, ale přímějí a mnohem méně záludní a důslední. Dokonale vrazit kudlu do zad umí jen enská. Umí dokonale zacílit na slabá místa.
Jinak k příspěvku výe - znásilnění je svinstvo vdy a za vech okolností, ale tady pochybuju, e vůbec k něčemu dolo. Nebudu ale kritizovat soudce a hrát si na samozvaného.
Není tady
Spousta těch holek do něj bylo zamilovaných a mohly se mstít za to, e je nechtěl. Neříkám, e to tak bylo - ale spiknout se proti někomu a najít si pár svědků, kteří to dosvědčí, není a tak těké.
Není tady
Spousta těch holek do něj bylo zamilovaných a mohly se mstít za to, e je nechtěl. Neříkám, e to tak bylo - ale spiknout se proti někomu a najít si pár svědků, kteří to dosvědčí, není a tak těké.
Tobě musela nějaká enská dát skutečně podpásovku anebo jich bylo víc? Hodnotím jen Tvůj postoj k enám jako takovým, na základě Tvých příspěvků na celém Babinetu. Moná jsi to zde ji někde uvedl, nevím o tom, a promiň, jsem-li zvědavá. (omlouvám se vem za opětovné naruení téma Kulinský).
Upravil(a) dixina (25. 4. 2008 12:55)
Není tady
Kdyby těm holkám nebylo 14.5, ale 15, tak se ten případ vůbec neřeí, maximálně by Kulínský byl vyhozen ze sboru. Pokud tam opravdu byly nevinné dívky, které to psychicky poznamenalo, tak Kulínský měl sedět natvrdo, ale v tuhle chvíli o tom úplně přesvědčen nejsem. Čili neříkám ani tak, ani tak. Jen mi přijde po*né ho hned skoro lynčovat, kdy dost moná to vechno bylo trochu jinak.
Není tady
Trefně je to popsáno zde:
http://zpravy.idnes.cz/kdyz-je-kulinsky … _nazory_dp
Není tady
dixina napsal(a):
Tobě musela nějaká enská dát skutečně podpásovku anebo jich bylo víc? Hodnotím jen Tvůj postoj k enám jako takovým, na základě Tvých příspěvků na celém Babinetu. Moná jsi to zde ji někde uvedl, nevím o tom, a promiň, jsem-li zvědavá. (omlouvám se vem za opětovné naruení téma Kulinský).
Neuvauje úplně patně. Ale nejedná se jen o mne, ale i o některé jiné lidi kolem mě. A konkrétně tady na babinetu mám se zdejím osazenstvem a na minimum výjimek v enském provedení jen patné záitky. Vlastně je tu u jen jedna, s kterou stojí za to vést nějakou korespondenci.
Upravil(a) chromý zlý dědeček (25. 4. 2008 13:12)
Není tady
Nevěřím ani jedné straně, raději no comment!!!! Jetě by mě zavřeli za pomluvu justice, JUDr. Sokola a celého státního aparátu a mnohých novinářu.
Není tady
Kde je pravda ví jenom ti, co jich to týká.
Ale pokud opravdu k něčemu dolo a holkám nebylo 15, tak je za to jednoznačně zodpovědný pan Kulínský. Byl za ně zodpovědný a trestné je to i u 16ti letého kluka, tohle je dospělý chlap!!!
Není tady
podle mě se veřejnost nikdy nedozví, kde je skutečně pravda...
jestli-e je zneuíval tolik let, proč se to řeí a teď? no neříkejte mi, e by se to neprovalilo u dřív, to je blbost. váně mi to nejde do hlavy. zdaleka ne vechny okolnosti jsou známy a nikdy se tak ani nestane. jedna holka tvrdí támhleto, druhá úplný opak, pak ta první svojí výpověď stáhne, e to není pravda a blablabla - tak co si myslet??
Není tady
Kdy jde po kolní chodbě zmalovaná a vyoblíkaná mladá dáma s malým áčkem, dá mi dost práce rozeznat, jestli je malý áček syn nebo bratr. Mockrát jde o bratra a holky klamou tělem. Stalo se mi , e jsem uctivě jako matku zdravila osmačku a to se po kolních chodbách pohybuji celkem často.
Proč jim rodiče dovolí vypadat jako plnoleté dívky?
Odhalená ramena, nízké kalhoty, top končící těsně pod prsama. A kdy si připočítáte vyspělost a plnost tvarů....
a dodejme, co napsal CH. Dědeček, e jsou zamilované do jediného mue iroko daleko ve sboru, nechce se mi věřit, e sám děvčata sváděl. Spí byl tím loveným.
Někdo to tady má jako motto, jak je to s tou odmítnutou enou.
souhlasím s Leny.w, e nemáme anci se dozvědět pravdu
Není tady
Kdyby někoho zajímal záznam rozsudku:
http://data.idnes.cz/soubory/krimi/A080 … DEK_HK.PDF
Není tady
estelle napsal(a):
Kdyby někoho zajímal záznam rozsudku:
http://data.idnes.cz/soubory/krimi/A080 … DEK_HK.PDF
To je tedy sluný náup!
Pro mě je nepochopitelné, e soud rozhodne, e se někdo dopustil POHLAVNÍHO ZNEUÍVÁNÍ a není za to potrestán natrvrdo. Navíc je to člověk, který reprezentoval, měl na starosti dospívající. Argument, holky si za to mohou samy je lichý, kdy má někdo na starosti dospívající, tak v tomto prostředí nemá co dělat nahota, sexuální atmosféra. Jó, to mu mnozí podobní mohou závidět, měl harém, kde se hoky praly, která to bude, legálně, s ovacemi státu.
Jeětě bych byla schopna pobrat, kdyby soud rozhodl, e po letech je to neprokazatelné a tudí trest nepadl.
Není tady
ano, nemáme anci se dozvědět pravdu...... ovem pokud se tehdy něco dělo, tím rozumným, právně i morálně zodpovědným měl být Kulínský...
pánové, copak vám kdyby se "sama nabízela" nějaká čtrnáctka ve vidině, jak můe být slavná...... vy byste si s ní něco (a u to bylo cokoli a jakkoli) začali ???
Není tady
Neschvaluji co se stalo (pokud se to stalo jak se o tom píe), ale proč to ty holky neřekly dřív? Měly se dobře a jezdily po světě.
Upravil(a) helča v (24. 5. 2008 22:49)
Není tady