Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#76 24. 4. 2008 20:08

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: Zamilovala jsem se do mladšího muže

Selima napsal(a):

maricka napsal(a):

Glorie...a nechceš raději muže, který není ženatý??? Na normální chození...

Píše to o jeden príspevok nad tebou... roll Čítaj, prosím... a až potom píš.

Ona píše, že chce ženáče, který není posraný že se jeho zálety provalí, nepíše nic o tom, že chce nezadaného muže...tak proto se ptám.

Není tady

#77 24. 4. 2008 20:11

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

ale maričko,glorie nechce ženáče,už ho měla dávno,je s ním už konec....

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#78 24. 4. 2008 20:47

maricka
♥♥♥♥♥--

No já vím, že nechce toho ženáče, já mluvím o nějaém potenciálním jiném... Mě trochu přijde, že chce prostě zadaného chlapa, ale asi ne, asi se mýlím... Jen vím, že jsou ženy, které prostě raději milence než "regulérní" chození s nezadaným...

Není tady

#79 24. 4. 2008 21:00

glorie
Host

Uvedu na rovinu:  NECHCI ZADANÉHO, CHCI VOLNÉHO, KTERÝ BUDE "JEN MŮJ"-NEZADANÝsmile

to o čem jsem psala, jen pro zasvěcené z předchozích témat, kdy jsem nonstop řešila toho ženatého...
...prostě mě přestalo bavit dívat se jak, je připosraný, aby se to neprovalilo...tak to bylo myšleno...

no a k té mé zamilovanosti... je nešastná, protože s tím dotyčným nejsem tak často jak bych si představovala, teprve se poznáváme a já vlastně nevím jak mě bere on, zřejmě ho brzdí ten věkový rozdíl (9)

#80 24. 4. 2008 21:08

petra72
Host

Glorie - gratuluji....hele a neměla bys v té řadě nápadníků nějakého i pro naší Elí?  BM se se slečnou rozešel a ona si prý nemůže někoho najít....

Víš, tak já sem si myslela, že kdybys nákého mohla pustit....tak by slečna nemusela už plakávat BM na ramínku.

Hele, jak dlouho ti to plakání vydrželo?  Jsem asi zvědavá, ale má to čistě pragmatický účel - abych věděla, jak dlouho to naší Elí vydrží.... lol

#81 24. 4. 2008 21:54

glorie
Host

Petro bohužel nemám vůbec vyhráno, absolutně s tím nejsem vyrovnaná.¨
Jo a z čeho usuzuješ že mám nějaké rezervy mužů???va
vždyt s ženatým je the end a mladý nejeví zájem, jsem bohužel NEŠASTNĚ ZAMILOVANÁ, není to opětované a nevím zda je chyba ve mě???

#82 24. 4. 2008 23:52

petra72
Host

Glorie - tak tu chybu najdi a zneškodni.... lol  Ba né, to byl pokus o vtip.

Neboj - lásku najdeš, jen musíš mít na to otevřené oči a srdíčko připravené. Vyme to smetí po ženáčovi a hezky si ukliď, aby se ti tam mohl usídlit někdo jinej - HODNOTNĚJŠÍ než ženáč. pussa

A vůbec, tou první větou si mě nepotěšila. dumbom dumbom Já myslela, že už to mᚠzpracovaný. dumbom A představa, že naší Elí to bude takhle dluho držet....tak mě fakt jebne.  usch

Upravil(a) petra72 (24. 4. 2008 23:54)

#83 25. 4. 2008 8:18

Anda
♥♥♥♥♥♥-

chromý zlý dědeček napsal(a):

Anda napsal(a):

Nějaká moc Říčná...

Prakticky odmalička..Svůj k svému, ale všeho do času..tzn. už jen chvilku.

Nj, rodný list je rodný list...

Leda prd, velebnosti.. S rodným listem žádná souvislost, pouze povahový rys, s tím se člověk rodí, ale poznačené to nikde nemá. A co se týče přízviska, to má v mém případě co do činění s listem oddacím a s tím související dočasností..(P.S. Sice musím uznat, že mᚠpostřeh, nicméně -docela prasečina, co?!)

Není tady

#84 25. 4. 2008 8:24

shiden
Host

glorie napsal(a):

Já mu taky neřekla, že jsem do něho zamilovaná, asi se bojím aby neřekl, holka (..no holka, spíš už ženská big_smile) vzpamatuj se....

Tak mu to řekni, ne.

#85 25. 4. 2008 9:39

glorie
Host

shiden napsal(a):

glorie napsal(a):

Já mu taky neřekla, že jsem do něho zamilovaná, asi se bojím aby neřekl, holka (..no holka, spíš už ženská big_smile) vzpamatuj se....

Tak mu to řekni, ne.

jenže to je blbé a trapné když to já z něho necítím...

myslíš, že je dobré dávat své city najevo????

#86 25. 4. 2008 9:42

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

glorie napsal(a):

shiden napsal(a):

glorie napsal(a):

Tak mu to řekni, ne.

myslim ze je to dobre jak kdy...ale jo asi bys to rict mela...aspon budes vedet na cem si...lepsi nez zit v nadeji nebo ve lzi.Budu drzet pesti at Ti to dobre dopadne pussa

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#87 25. 4. 2008 9:51

shiden
Host

elementgirl napsal(a):

glorie napsal(a):

shiden napsal(a):

Tak mu to řekni, ne.

myslim ze je to dobre jak kdy...ale jo asi bys to rict mela...aspon budes vedet na cem si...lepsi nez zit v nadeji nebo ve lzi.Budu drzet pesti at Ti to dobre dopadne pussa

Elemtnární dívka už odpověděla, myslím že je to fakt lepší.

#88 25. 4. 2008 13:38

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Anda napsal(a):

Anda napsal(a):

Prakticky odmalička..Svůj k svému, ale všeho do času..tzn. už jen chvilku.

Leda prd, velebnosti.. S rodným listem žádná souvislost, pouze povahový rys, s tím se člověk rodí, ale poznačené to nikde nemá. A co se týče přízviska, to má v mém případě co do činění s listem oddacím a s tím související dočasností..(P.S. Sice musím uznat, že mᚠpostřeh, nicméně -docela prasečina, co?!)

Nevím, co je zrovna na tomhle za prasečinu. Slyšíš zase trávu růst?

Na Bělehrad!

Není tady

#89 29. 4. 2008 8:49

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

Nevím, co je zrovna na tomhle za prasečinu. Slyšíš zase trávu růst?

Zrovna na tomhle nic. Na tomhle.

Není tady

#90 29. 4. 2008 15:22

maia
♥♥♥----

Ja chcem vyzvat chromeho deda (uz ci je to zephyr, ci kefir alebo niekto uplne iny), aby nezahltoval vlakna svojimi stiplavymi poznamkami. Neviem kto si, neviem co sa ti stalo, ze mas potrebu inych ponizovat a vsetko obracat na zle... Ale keby si sa zacal spravat vludnejsie, urcite by sa ti dostalo aj inych reakcii ako teraz a mozno by si zistil, ze aj ty mozes mat niekoho rad a niekto moze mat rad teba. Tak ti prajem, aby v tebe prevladla ta lepsia stranka.

Môžeš stokrát opakova "teplo", ale pokiaž neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí