1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Selima napsal(a):
maricka napsal(a):
Glorie...a nechce raději mue, který není enatý??? Na normální chození...
Píe to o jeden príspevok nad tebou...
Čítaj, prosím... a a potom pí.
Ona píe, e chce enáče, který není posraný e se jeho zálety provalí, nepíe nic o tom, e chce nezadaného mue...tak proto se ptám.
Není tady
ale maričko,glorie nechce enáče,u ho měla dávno,je s ním u konec....
Není tady
No já vím, e nechce toho enáče, já mluvím o nějaém potenciálním jiném... Mě trochu přijde, e chce prostě zadaného chlapa, ale asi ne, asi se mýlím... Jen vím, e jsou eny, které prostě raději milence ne "regulérní" chození s nezadaným...
Není tady
Uvedu na rovinu: NECHCI ZADANÉHO, CHCI VOLNÉHO, KTERÝ BUDE "JEN MŮJ"-NEZADANÝ
to o čem jsem psala, jen pro zasvěcené z předchozích témat, kdy jsem nonstop řeila toho enatého...
...prostě mě přestalo bavit dívat se jak, je připosraný, aby se to neprovalilo...tak to bylo myleno...
no a k té mé zamilovanosti... je neastná, protoe s tím dotyčným nejsem tak často jak bych si představovala, teprve se poznáváme a já vlastně nevím jak mě bere on, zřejmě ho brzdí ten věkový rozdíl (9)
Glorie - gratuluji....hele a neměla bys v té řadě nápadníků nějakého i pro naí Elí? BM se se slečnou rozeel a ona si prý nemůe někoho najít....
Ví, tak já sem si myslela, e kdybys nákého mohla pustit....tak by slečna nemusela u plakávat BM na ramínku.
Hele, jak dlouho ti to plakání vydrelo? Jsem asi zvědavá, ale má to čistě pragmatický účel - abych věděla, jak dlouho to naí Elí vydrí....
Petro bohuel nemám vůbec vyhráno, absolutně s tím nejsem vyrovnaná.¨
Jo a z čeho usuzuje e mám nějaké rezervy muů???
vdyt s enatým je the end a mladý nejeví zájem, jsem bohuel NEASTNĚ ZAMILOVANÁ, není to opětované a nevím zda je chyba ve mě???
Glorie - tak tu chybu najdi a znekodni.... Ba né, to byl pokus o vtip.
Neboj - lásku najde, jen musí mít na to otevřené oči a srdíčko připravené. Vyme to smetí po enáčovi a hezky si ukliď, aby se ti tam mohl usídlit někdo jinej - HODNOTNĚJÍ ne enáč.
A vůbec, tou první větou si mě nepotěila.
Já myslela, e u to má zpracovaný.
A představa, e naí Elí to bude takhle dluho dret....tak mě fakt jebne.
Upravil(a) petra72 (24. 4. 2008 23:54)
chromý zlý dědeček napsal(a):
Anda napsal(a):
Nějaká moc Říčná...Prakticky odmalička..Svůj k svému, ale veho do času..tzn. u jen chvilku.
Nj, rodný list je rodný list...
Leda prd, velebnosti.. S rodným listem ádná souvislost, pouze povahový rys, s tím se člověk rodí, ale poznačené to nikde nemá. A co se týče přízviska, to má v mém případě co do činění s listem oddacím a s tím související dočasností..(P.S. Sice musím uznat, e má postřeh, nicméně -docela prasečina, co?!)
Není tady
glorie napsal(a):
Já mu taky neřekla, e jsem do něho zamilovaná, asi se bojím aby neřekl, holka (..no holka, spí u enská
) vzpamatuj se....
Tak mu to řekni, ne.
shiden napsal(a):
glorie napsal(a):
Já mu taky neřekla, e jsem do něho zamilovaná, asi se bojím aby neřekl, holka (..no holka, spí u enská
) vzpamatuj se....
Tak mu to řekni, ne.
jene to je blbé a trapné kdy to já z něho necítím...
myslí, e je dobré dávat své city najevo????
glorie napsal(a):
shiden napsal(a):
glorie napsal(a):
) vzpamatuj se....
Tak mu to řekni, ne.
jene to je blbé a trapné kdy to já z něho necítím...
myslí, e je dobré dávat své city najevo????
myslim ze je to dobre jak kdy...ale jo asi bys to rict mela...aspon budes vedet na cem si...lepsi nez zit v nadeji nebo ve lzi.Budu drzet pesti at Ti to dobre dopadne
Není tady
elementgirl napsal(a):
glorie napsal(a):
shiden napsal(a):
Tak mu to řekni, ne.jene to je blbé a trapné kdy to já z něho necítím...
myslí, e je dobré dávat své city najevo????myslim ze je to dobre jak kdy...ale jo asi bys to rict mela...aspon budes vedet na cem si...lepsi nez zit v nadeji nebo ve lzi.Budu drzet pesti at Ti to dobre dopadne
Elemtnární dívka u odpověděla, myslím e je to fakt lepí.
Anda napsal(a):
Anda napsal(a):
Prakticky odmalička..Svůj k svému, ale veho do času..tzn. u jen chvilku.Nj, rodný list je rodný list...
Leda prd, velebnosti.. S rodným listem ádná souvislost, pouze povahový rys, s tím se člověk rodí, ale poznačené to nikde nemá. A co se týče přízviska, to má v mém případě co do činění s listem oddacím a s tím související dočasností..(P.S. Sice musím uznat, e má postřeh, nicméně -docela prasečina, co?!)
Nevím, co je zrovna na tomhle za prasečinu. Slyí zase trávu růst?
Není tady
Anda napsal(a):
Nj, rodný list je rodný list...Leda prd, velebnosti.. S rodným listem ádná souvislost, pouze povahový rys, s tím se člověk rodí, ale poznačené to nikde nemá. A co se týče přízviska, to má v mém případě co do činění s listem oddacím a s tím související dočasností..(P.S. Sice musím uznat, e má postřeh, nicméně -docela prasečina, co?!)
Nevím, co je zrovna na tomhle za prasečinu. Slyí zase trávu růst?
Zrovna na tomhle nic. Na tomhle.
Není tady
Ja chcem vyzvat chromeho deda (uz ci je to zephyr, ci kefir alebo niekto uplne iny), aby nezahltoval vlakna svojimi stiplavymi poznamkami. Neviem kto si, neviem co sa ti stalo, ze mas potrebu inych ponizovat a vsetko obracat na zle... Ale keby si sa zacal spravat vludnejsie, urcite by sa ti dostalo aj inych reakcii ako teraz a mozno by si zistil, ze aj ty mozes mat niekoho rad a niekto moze mat rad teba. Tak ti prajem, aby v tebe prevladla ta lepsia stranka.
Není tady