29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
Pisatel napsal(a):
tak to jsi ty co mě pravidelně u Flory přejíždí? hele jí hadimršku:)
v životě jsem nikoho nepřejela.... nanajvejš 2x týdně
Stíhám uskakovat a jinak se plazit přes ten černý pás zvaný vozovka Živí ho mě nedostanou řidiči natož řidičky to dělám i salta
Není tady
PetrHl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Hele treba to nebude tak cerny jak to vypada
To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlap
A co ty Mikeši, jsi chlapem?
Já se přiznám, nejsem![]()
![]()
KOukám Mikeš to střídá jak polobotky nebo kravaty není to tak dávno co prohlašoval, že kdo neměl baculku neví co je to sex a teď to zkouší z cikánkou. Že mu to Mikešová trpí
Není tady
takjsem mylsela jak si tu zaskuhrám - ale psíš jsem se pobavila...jste prostě super
Není tady
PetrHl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Hele treba to nebude tak cerny jak to vypada
To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlap
A co ty Mikeši, jsi chlapem?
Já se přiznám, nejsem![]()
![]()
Já taky ne
Není tady
Pisatel napsal(a):
KOukám Mikeš to střídá jak polobotky nebo kravaty není to tak dávno co prohlašoval, že kdo neměl baculku neví co je to sex a teď to zkouší z cikánkou. Že mu to Mikešová trpí
Pisálku, moje "úspěchy u žen" mi absolutně nemusíš závidět, neboť žádné nejsou Cigošku jsem neměl (stejně jako jsem neměl ani černošku, vietnamku a jiná další etnika v našich končinách se vyskytující), a onou "baculkou" je sama ctihodná paní Mikešová. Takže asi tak.
Není tady
adra napsal(a):
takjsem mylsela jak si tu zaskuhrám - ale psíš jsem se pobavila...jste prostě super
![]()
A to je natom to nejlepší skurat můžeš, ale snaž se na tom najít to nejlepší.
Řeknu ti jedno. Do doby než jsem začal pracovat ve zdejším ústavu mnoho věcí mě rozčilovalo i taková drobnost jako poloplný či skoro prázdný koš. Dnes viděje zdejší uklízečku jak se na onen koš kde je tak jednou za týden pet flaška, dva papírky s prošlejma schůzkama či nějakým tím blábolem z telefonu, těší a se slovy To mám radost pane doktore že máte něco v koši a já jej mohu vynést mě nejdřív šokovala, ale dnes přináší úsměv a projasnění dne.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pisálku, moje "úspěchy u žen" mi absolutně nemusíš závidět, neboť žádné nejsou
Cigošku jsem neměl (stejně jako jsem neměl ani černošku, vietnamku a jiná další etnika v našich končinách se vyskytující), a onou "baculkou" je sama ctihodná paní Mikešová. Takže asi tak.
Mikešku, . Jedno čtouc tvoje příspěvky jevíš se jako znalec žen a všeho okolo nich. Takový malý Don Chuan a nyní jen princ z nemanic. Nechtěl jsem tě takto odhalit to ne ta gloria Dona Chuana ti sluší lépe.
Není tady
Jessika napsal(a):
Synek mi vždycky radil...hlavně zapnout stěrače!
....skuhry skuhry....projela jsem zákazem vjezdu ( mobilní značka) za dva litry a bodík....skuhry
Zdravím, jdu taky skuhrat.
U nás na škole se právě zavádí přihlašování studentů na zkoušky elektronickou formou. Super je, že studenti o tom skoro nic neví. Všechno budu mít na starost já, což mi nevadí tolik jako to, že jsem 10 lidem dala heslo do PC a oni se mi tu budou hrabat, až budu mít dovču, fakt super. A jelikož naše výpočetní podpora stojí za prd a nemají to dotažené do konce to bude pěkný průser...
Není tady
Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu. Vyhejbal se díře a já mu evidentně překážela. Ale to neskuhrám - to jsem jenom zdravě nasr.ná
Takže abych udržela skuhrací linii - ve 4 ráno jsem se při venčení potkala s nějakým kvetoucím hnusem, který jsem pro tmu neidentifikovala. Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit... a sousedka se hned po ránu lačně tázala, co že se u nás stalo...
Není tady
Chtěla jsem si zaskuhrat a zatím jsem se skvěle pobavila.
Jen pokračujte
Není tady
Regina napsal(a):
Mně už pár týdnů děsně otékají nohy, a protože mám sedavé zaměstnání, tak mě bolí, i když sedím. Snažím se hodně pít (mám to od ledvin), ale moc to nepomáhá. Navíc mi milované jaro s rozkvetlými stromy, keři a květinami nastavilo temnou stranu ve formě alergie, takže tu slzím, nemůžu se ani namalovat, tak vypadám tak na padesát.
Do toho mě honí mlsná a vůbec, ale vůbec mi nejde hubnutí. Váhu jsem zakopla pod skříň a vlezu do ní, až se obleču do blůzy s knoflíky, které se nebudou samy otevírat, a vejdu se do plavek, které by oblékly pátrací balóny.
Manžel je pořád unavený a nechce se mnou chodit na procházky s pejskem, nechce do kina, nechce do divadla, nechce jet na výlet, nechce vymalovat a na mě už třetím rokem kouká denně opadaná omítka na stěnách, pavučiny u stropu schodiště, kam nedosáhnu ani ze štaflí, pes, který nám ustavičně vytrhává čertstvě vysazené kytičky....
A co mě štve úplně nejvíc, že jsem se ještě nerozhoupala a nejezdím sama autem. Jenže to bych už se opakovala, hecuju se do toho pořád.
Jo, a zrušili mi volejbal, mají rekonstrukci tělocvičny.
Nejsi náhodou moje druhé já? Teda kromě volejbalu.
Není tady
helena napsal(a):
Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu.
Jé, mně zrovna včera málem jeden sundal taky.
Zahybal doleva, já byla skoro na konci zebry a stejně brzdy pískaly.
Proto radši jezdím autem
!!! pro Pisatele - byl to řidič (ne řidička)
Není tady
helena napsal(a):
Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit...
To zní pomalu jako epizoda z mé oblíbené sci-fi Den trifidů
Není tady
Jess - třeba to byl ten samej... i muži mají své dny
- a kalná rána poté...
Mikeš - co víš? Některý semínka přežijou i atomovej výbuch, tak proč by ausgerechnet u nás v parku nemohl žít malej trifidek
Upravil(a) helena (24. 4. 2008 8:25)
Není tady
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlapPocita sa aj polovicna?
oxi, ty jsi obcoval s půlkou ženský ?
jj, lava polovica bola sneda a prava biela (ale s tou som nemal nic )
Není tady
Vanda napsal(a):
Jessika napsal(a):
Synek mi vždycky radil...hlavně zapnout stěrače!
....skuhry skuhry....projela jsem zákazem vjezdu ( mobilní značka) za dva litry a bodík....skuhry
zas kdo jezdí na auotopilota a GPS
A naco ještě to rozmazávat spíš na každém kroku pořádnou myčku
Není tady
helena napsal(a):
Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu. Vyhejbal se díře a já mu evidentně překážela. Ale to neskuhrám - to jsem jenom zdravě nasr.ná http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif
Takže abych udržela skuhrací linii - ve 4 ráno jsem se při venčení potkala s nějakým kvetoucím hnusem, který jsem pro tmu neidentifikovala. Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit... a sousedka se hned po ránu lačně tázala, co že se u nás stalo...
No kdyby tě potento holub bylo by to horší, sousedka by se posmívala, teď jen doma tiše zuří
Není tady
helena napsal(a):
Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu. Vyhejbal se díře a já mu evidentně překážela. Ale to neskuhrám - to jsem jenom zdravě nasr.ná http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif
...
hele lepší přejet ženskou než si rozbít auto, víš kolik stojí oprava auta a kolik by vrazil sil a energie kdyby po dobu kdy mu budou tu jeho čtřkolovou milenku musel chodit pěšky a pod. Ženská na přechodu se opraví sama
Ty a prosím tě ty neznáš předpisy? Chodec je povinen co nejrychleji vyklidit prostor na přechodu a uvolnit prostor pro jedoucí motorová i nemotorová vozidla. Po jisté zkušenosti přechody nechávám řidičům a přecházím kde se dá je to bezpečnější
Není tady
Jessika napsal(a):
helena napsal(a):
Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu.
Proto radši jezdím autem
!!! pro Pisatele - byl to řidič (ne řidička)
Hele holka moje rozmilá nedávno jsem četl výrok nějakého soudu, že řidič odbočující doleva nemusí dávat pozor. tak bacha aby neskončila v márnici zvaž své kroky
Není tady
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Pocita sa aj polovicna?oxi, ty jsi obcoval s půlkou ženský ?
jj, lava polovica bola sneda a prava biela (ale s tou som nemal nic
)
no, mně by to spíš dávalo smysl horní a dolní polovice, ale proti gustu
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
helena napsal(a):
Proto radši jezdím autem
!!! pro Pisatele - byl to řidič (ne řidička)Hele holka moje rozmilá nedávno jsem četl výrok nějakého soudu, že řidič odbočující doleva nemusí dávat pozor. tak bacha aby neskončila v márnici zvaž své kroky
on byl slepej, já si ho potom prohlídla...
a vyděšenej byl skoro víc než já ... chudák, ját do basy za ženskou
Není tady
ahoj vsichni,
dneska to teda stoji a starou Blažkovou. Tak využívám skuhrací regál a musím teda říct, že to dneska nedávám již od rána... Nějake e.r.e.k.c.e. na slunci nebo co?
Není tady
Venku je tak krasne a ja musim byt zavrena v kanclu
Není tady
Jessika napsal(a):
Oxi napsal(a):
Jessika napsal(a):
oxi, ty jsi obcoval s půlkou ženský ?jj, lava polovica bola sneda a prava biela (ale s tou som nemal nic
)
no, mně by to spíš dávalo smysl horní a dolní polovice, ale proti gustu
To by bolo fadne
Není tady