Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 4. 2008 22:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

tak to jsi ty co mě pravidelně u Flory přejíždí? hele jí hadimršku:)

v životě jsem nikoho nepřejela.... nanajvejš 2x týdně gloria

Stíhám uskakovat a jinak se plazit přes ten černý pás zvaný vozovka reta Živí ho mě nedostanou řidiči natož řidičky to dělám i salta vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 23. 4. 2008 22:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Mikeš napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Hele treba to nebude tak cerny jak to vypada lol

To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlap big_smilebig_smile

A co ty Mikeši, jsi chlapem? lollollollol
Já se přiznám, nejsem kapitulation storstark lollollollol

KOukám Mikeš to střídá jak polobotky nebo kravaty není to tak dávno co prohlašoval, že kdo neměl baculku neví co je to sex a teď to zkouší z cikánkou. Že mu to Mikešová trpí

Není tady

#53 24. 4. 2008 7:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

takjsem mylsela jak si tu zaskuhrám - ale psíš jsem se pobavila...jste prostě  super  pussa tonguetonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#54 24. 4. 2008 7:26

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Mikeš napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Hele treba to nebude tak cerny jak to vypada lol

A co ty Mikeši, jsi chlapem? lollollollol
Já se přiznám, nejsem kapitulation storstark lollollollol

Já taky ne storstark

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#55 24. 4. 2008 7:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

KOukám Mikeš to střídá jak polobotky nebo kravaty není to tak dávno co prohlašoval, že kdo neměl baculku neví co je to sex a teď to zkouší z cikánkou. Že mu to Mikešová trpí

Pisálku, moje "úspěchy u žen" mi absolutně nemusíš závidět, neboť žádné nejsou big_smile Cigošku jsem neměl (stejně jako jsem neměl ani černošku, vietnamku a jiná další etnika v našich končinách se vyskytující), a onou "baculkou" je sama ctihodná paní Mikešová. Takže asi tak. tummenupp

Není tady

#56 24. 4. 2008 7:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

takjsem mylsela jak si tu zaskuhrám - ale psíš jsem se pobavila...jste prostě  super  pussa tonguetonguetongue

A to je natom to nejlepší skurat můžeš, ale snaž se na tom najít to nejlepší.
Řeknu ti jedno. Do doby než jsem začal pracovat ve zdejším ústavu mnoho věcí mě rozčilovalo i taková drobnost jako poloplný či skoro prázdný koš. Dnes viděje zdejší uklízečku jak se na onen koš  kde je tak jednou za týden pet flaška, dva papírky s prošlejma schůzkama či nějakým tím blábolem z telefonu, těší a se slovy To mám radost pane doktore že máte něco v koši a já jej mohu vynést mě nejdřív šokovala, ale dnes přináší úsměv a projasnění dne. lol

Není tady

#57 24. 4. 2008 7:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pisálku, moje "úspěchy u žen" mi absolutně nemusíš závidět, neboť žádné nejsou big_smile Cigošku jsem neměl (stejně jako jsem neměl ani černošku, vietnamku a jiná další etnika v našich končinách se vyskytující), a onou "baculkou" je sama ctihodná paní Mikešová. Takže asi tak. tummenupp

Mikešku, godlike . Jedno čtouc tvoje příspěvky jevíš se jako znalec žen a všeho okolo nich. Takový malý Don Chuan a nyní jen princ z nemanic. Nechtěl jsem tě takto odhalit to ne ta gloria Dona Chuana ti sluší lépe. lol

Není tady

#58 24. 4. 2008 7:52

Vanda
Host

Jessika napsal(a):

Synek mi vždycky radil...hlavně zapnout stěrače!
....skuhry skuhry....projela jsem zákazem vjezdu ( mobilní značka) za dva litry a bodík....skuhry

#59 24. 4. 2008 7:57

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Zdravím, jdu taky skuhrat.
U nás na škole se právě zavádí přihlašování studentů na zkoušky elektronickou formou. Super je, že studenti o tom skoro nic neví. Všechno budu mít na starost já, což mi nevadí tolik jako to, že jsem 10 lidem dala heslo do PC a oni se mi tu budou hrabat, až budu mít dovču, fakt super. A jelikož naše výpočetní podpora stojí za prd a nemají to dotažené do konce to bude pěkný průser...

Není tady

#60 24. 4. 2008 8:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu. Vyhejbal se díře a já mu evidentně překážela. Ale to neskuhrám - to jsem jenom zdravě nasr.ná http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif
Takže abych udržela skuhrací linii - ve 4 ráno jsem se při venčení potkala s nějakým kvetoucím hnusem, který jsem pro tmu neidentifikovala. Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit... a sousedka se hned po ránu lačně tázala,  co že se u nás stalo...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#61 24. 4. 2008 8:07

ex1
♥♥-----

Chtěla jsem si zaskuhrat a zatím jsem se skvěle pobavila.
Jen pokračujte fuckyou

Není tady

#62 24. 4. 2008 8:11

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Regina napsal(a):

Mně už pár týdnů děsně otékají nohy, a protože mám sedavé zaměstnání, tak mě bolí, i když sedím. Snažím se hodně pít (mám to od ledvin), ale moc to nepomáhá. Navíc mi milované jaro s rozkvetlými stromy, keři a květinami nastavilo temnou stranu ve formě alergie, takže tu slzím, nemůžu se ani namalovat, tak vypadám tak na padesát.
Do toho mě honí mlsná a vůbec, ale vůbec mi nejde hubnutí. Váhu jsem zakopla pod skříň a vlezu do ní, až se obleču do blůzy s knoflíky, které se nebudou samy otevírat, a vejdu se do plavek, které by oblékly pátrací balóny.
Manžel je pořád unavený a nechce se mnou chodit na procházky s pejskem, nechce do kina, nechce do divadla, nechce jet na výlet, nechce vymalovat a na mě už třetím rokem kouká denně opadaná omítka na stěnách, pavučiny u stropu schodiště, kam nedosáhnu ani ze štaflí, pes, který nám ustavičně vytrhává čertstvě vysazené kytičky....
A co mě štve úplně nejvíc, že jsem se ještě nerozhoupala a nejezdím sama autem.  Jenže to bych už se opakovala, hecuju se do toho pořád.
Jo, a zrušili mi volejbal, mají rekonstrukci tělocvičny.

Nejsi náhodou moje druhé já? Teda kromě volejbalu.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#63 24. 4. 2008 8:12

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

helena napsal(a):

Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu.

Jé, mně zrovna včera málem jeden sundal taky.

Zahybal doleva, já byla skoro na konci zebry a stejně brzdy pískaly.
Proto radši jezdím autem tongue

!!! pro Pisatele - byl to řidič (ne řidička)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#64 24. 4. 2008 8:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit...

To zní pomalu jako epizoda z mé oblíbené sci-fi Den trifidů tummenupp

Není tady

#65 24. 4. 2008 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jess - třeba to byl ten samej... i muži mají své dny http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
- a kalná rána poté...
Mikeš - co víš? Některý semínka přežijou i atomovej výbuch, tak proč by ausgerechnet u nás v parku nemohl žít malej trifidek http://www.sirmi.ic.cz/smajl/151.gif

Upravil(a) helena (24. 4. 2008 8:25)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#66 24. 4. 2008 8:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Oxi napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pocita sa aj polovicna? tonguegloria

oxi, ty jsi obcoval s půlkou ženský ? yikes

jj, lava polovica bola sneda a prava biela (ale s tou som nemal nic tongue )

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#67 24. 4. 2008 8:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Jessika napsal(a):

Synek mi vždycky radil...hlavně zapnout stěrače!
....skuhry skuhry....projela jsem zákazem vjezdu ( mobilní značka) za dva litry a bodík....skuhry

zas kdo jezdí na auotopilota a GPS smile lol

A naco ještě to rozmazávat spíš na každém kroku pořádnou myčku lollol

Není tady

#68 24. 4. 2008 8:43

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu. Vyhejbal se díře a já mu evidentně překážela. Ale to neskuhrám - to jsem jenom zdravě nasr.ná http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif
Takže abych udržela skuhrací linii - ve 4 ráno jsem se při venčení potkala s nějakým kvetoucím hnusem, který jsem pro tmu neidentifikovala. Zato ta fujkytka mě lokalizovala hned, aby mě mohla zasypat pylem, bestie. Jak vypadám, si dovedete představit... a sousedka se hned po ránu lačně tázala,  co že se u nás stalo...

No kdyby tě potento holub bylo by to horší, sousedka by se posmívala, teď jen doma tiše zuřísmile

Není tady

#69 24. 4. 2008 8:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

...

hele lepší přejet ženskou než si rozbít auto, víš kolik stojí oprava auta a kolik by vrazil sil a energie kdyby po dobu kdy mu budou tu jeho čtřkolovou milenku musel chodit pěšky a pod. Ženská na přechodu se opraví sama smile vissla
Ty a prosím tě ty neznáš předpisy? Chodec je povinen co nejrychleji vyklidit prostor na přechodu a uvolnit prostor pro jedoucí motorová i nemotorová vozidla. Po jisté zkušenosti přechody nechávám řidičům a přecházím kde se dá je to bezpečnější lol

Není tady

#70 24. 4. 2008 8:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

helena napsal(a):

Včera ráno se mě nějakej tupec, jedoucí na červenou a zřejmě taky na autopilota, pokusil srazit na přechodu.

Hele holka moje rozmilá nedávno jsem četl výrok nějakého soudu, že řidič odbočující doleva nemusí dávat pozor. tak bacha aby neskončila v márnici zvaž své kroky

Není tady

#71 24. 4. 2008 9:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Jessika napsal(a):

Oxi napsal(a):

Pocita sa aj polovicna? tonguegloria

no, mně by to spíš dávalo smysl horní a dolní polovice, ale proti gustu smile

Není tady

#72 24. 4. 2008 9:08

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Jessika napsal(a):

helena napsal(a):

Hele holka moje rozmilá nedávno jsem četl výrok nějakého soudu, že řidič odbočující doleva nemusí dávat pozor. tak bacha aby neskončila v márnici zvaž své kroky

on byl slepej, já si ho potom prohlídla...
a vyděšenej byl skoro víc než já ... chudák, ját do basy za ženskou smile

Není tady

#73 24. 4. 2008 9:13

Rizzie
♥♥♥----

ahoj vsichni,
dneska to teda stoji a starou Blažkovou. Tak využívám skuhrací regál a musím teda říct, že to dneska nedávám již od rána... Nějake e.r.e.k.c.e. na slunci nebo co?skurt

Není tady

#74 24. 4. 2008 9:44

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Venku je tak krasne a ja musim byt zavrena v kanclu grater

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#75 24. 4. 2008 9:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Oxi napsal(a):

Jessika napsal(a):

no, mně by to spíš dávalo smysl horní a dolní polovice, ale proti gustu smile

To by bolo fadne big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí