Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 27. 5. 2008 12:00

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Skuhrací chlívek

Pisatel napsal(a):

Jessika napsal(a):

Vůbec se mi nechce dělat grater
asi na mně leze jaro... nebo že by léto ?

No pokud to není chlap pak je to v normě lol Z toho se vyspíš.
Mimochodem nejsi sama komu se nece, už aby byla dovča lol

Dovolená je to nejhorší, co by mně mohlo potkat .... butter
... musela bych se z ní vrátit do práce wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#627 27. 5. 2008 12:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Jessika napsal(a):

Vůbec se mi nechce dělat grater
asi na mně leze jaro... nebo že by léto ?

No pokud to není chlap pak je to v normě lol Z toho se vyspíš.
Mimochodem nejsi sama komu se nece, už aby byla dovča lol

Dovolená je to nejhorší, co by mně mohlo potkat .... butter
... musela bych se z ní vrátit do práce wink

Jaký musela, jediné co musíš je umřít vše ostatní můžeš. lol
Ono i z té dovči se vyspíš.grater grater

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#628 27. 5. 2008 14:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

baba.jaga napsal(a):

Na babi chodi zcela specificky typ zen. Ale v reale takove znam.

To by ma teda tiež zaujímalo, k akému špecifickému typu žien patrím. yikes A reál - to tiež môže byť obmedzená špecifická množina, oveľa špecifickejšia než Babinet. Z toho by som nejaké štatistiky nevyvodzovala. Mám jednu kamošku - ale tá teda nemá 25 - ktorá si kúpila drahé auto, hoci potom musela vziať lacnejší podnájom, z ktorého dochádza do práce, a celkovo sa musí uskromniť (mierne, nežije na rohlíkoch a na šatách jej nikdy prehnane nezáležalo) - ale ona má dosť dobrý dôvod: robí v zahraničí a z času na čas sa vyberie domov niečo previezť, alebo naopak si niečo dovezie z domova. V čase, keď lacné aerolinky šialene dvíhajú ceny za prepravu batožín, je rozumnejšie odviezť si raz za čas veci autom - a na to vám umierajúci favorit nestačí. A trochu je to auto možno aj imidžofka, ale viac rozhodnutie z nutnosti. No, ďalšia si kúpila síce imidžové auto - meďoura, a to je dokonca mama samoživiteľka, ale ona vedela, že má na to splatiť ho, a aj tak urobila. Mmch, tiež občas jazdí pozrieť svojich domov zo zahraničia, a auto sa jej zíde.

Upravil(a) Selima (27. 5. 2008 22:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#629 27. 5. 2008 15:06

Keeman02
Host

Pisatel napsal(a):

Život je nekonečná řada průse* nepravidelně po sobě jdoucích.
Vidíš a zrovna tahle holka mohla být tou co měla změnit tvůj pohled na život a soužití tebe s tou vyvolenou.
Chlape jsi dobyvatel, tak dobívej i ta nejhrůznější ženská stojí za to jí polechtat v podbríšku.
A nehledej ženu podle krásy, (většina misek je krásná jen určitý moment sves polupráci s armádou vizážistů), ale podle jazyku (to obyčejně není vidno na první pohled).
To že řekneš ženě, že není tvůj typ ještě neznamená, že tě musí nota bene nenávidět.

To teda právě jseš úplně vedle. Všechny ženský jsou v jádru stejný. Stejně jako jsou všichni chlapi v jádru stejný. Neexistuje žena, která by byla jiná než ostatní. To je jen chvilkové pomatení mysli, když si řikáš, jé tahle je jiná než ostatní, ta je super. To je prostě mýtus.

#630 27. 5. 2008 15:24

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keemane to je absurdní, každý člověk je naprosto jiný. Jistě můžou tam být jisté společné věci, ale ve výsledku je co kus to originál. To jen tak na okraj, každopádně mě se jevíš jako někdo, kdo má vážný problém a na tvém místě bych si fakt rychle našla nějakého psychologa. Mě se totiž zdá, že problém je výhradně v tobě a v tvém nízkém sebevědomí.

Není tady

#631 27. 5. 2008 15:31

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tiina napsal(a):

Keemane to je absurdní, každý člověk je naprosto jiný. Jistě můžou tam být jisté společné věci, ale ve výsledku je co kus to originál. To jen tak na okraj, každopádně mě se jevíš jako někdo, kdo má vážný problém a na tvém místě bych si fakt rychle našla nějakého psychologa. Mě se totiž zdá, že problém je výhradně v tobě a v tvém nízkém sebevědomí.

Nějakou ženskou podstatu trošku máte v sobě. Stejně tak i muži mají alespon něco mužského v sobě.

Ale souhlasím v tom, že vzhledem k tomu, že existuje tolik kultur, tolik náboženství, tolik rodinných vzorců, tolik odchylek, uchylek a individiualit, nevyvozoval bych z toho, že jsou všichni nakonec stejní, ale právě to, že i když máme nějaké základy, tak se dosti lišíme. Osobně mi přijdou kupříkladu třeba Selima a Val dosti jiné ženy :-)

Není tady

#632 27. 5. 2008 15:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Osobně mi přijdou kupříkladu třeba Selima a Val dosti jiné ženy :-)

No osobně bych řekla, že tam fakt kapánek rozdíl bude, to máš recht tummenupp big_smile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#633 27. 5. 2008 15:35

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nicolasi taky jasně, všichni máme určitou lidskou podstatu, nicméně na ní se nabaluje tolik rozdílných věcí, že říct, že všechny ženy jsou stejné je fakt absurdní.

Není tady

#634 27. 5. 2008 16:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ZEPHYR IS BACK! A jej jedno, či je to fakt on... Ale ten prototyp sedí...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#635 27. 5. 2008 16:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Tiina napsal(a):

Nějakou ženskou podstatu trošku máte v sobě. Stejně tak i muži mají alespon něco mužského v sobě.

Ale souhlasím v tom, že vzhledem k tomu, že existuje tolik kultur, tolik náboženství, tolik rodinných vzorců, tolik odchylek, uchylek a individiualit, nevyvozoval bych z toho, že jsou všichni nakonec stejní, ale právě to, že i když máme nějaké základy, tak se dosti lišíme. Osobně mi přijdou kupříkladu třeba Selima a Val dosti jiné ženy :-)

storstark Ďakujem, idem na radostné vlákno, dnes si mi urobil radosť.... lol

Brita

Není tady

#636 27. 5. 2008 17:57

Keeman02
Host

Všechny ženy jsou prostě v jádru stejný. Na spoustu věcí, které jim chlap řekne, nebo udělá, reagují stejným způsobem. A když ne, tak je to z jejich strany pouze přetvářka, která má nějaký cíl. Něco z dané situace získat. Mají například zakódováno v genetice už od pradávna, že je přitahují pouze muži vůdcovského typu, vůdcové smečky tzn chlapi ne srabi. A i když nějaká ženská je se srabem, nebo s nějakým ne moc pohledným mužem, tak to má vždycky nějaký účel. A v dnešní konzumní společnosti jsou to nejčastěji peníze a schopnost muže zabezpečit finančně rodinu. Dále mají mají sex ještě mnohem raději než muži, ale musí se, díky podvedomi, ktere maji takto uzpusobene dlouhym vyvojem, tvarit, ze to tak neni, aby nebyly za lehke zeny.

Nema cenu to resit. Nashledanou.

#637 27. 5. 2008 19:04

Sirius
Host

Auvejs, auvejs, příště když budu makat na melouchu, raději se budu potit v triku, než si natírat spálená záda (pleš, břicho, hruď).

#638 27. 5. 2008 22:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius napsal(a):

Auvejs, auvejs, příště když budu makat na melouchu, raději se budu potit v triku, než si natírat spálená záda (pleš, břicho, hruď).

Máš používat ochranné pomůcky. lol dumbom gloria

Není tady

#639 27. 5. 2008 23:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Dneska me nekdo v praci ukradl 1000 kc.Bohuzel jsem na to prisla,az pri placeni v obchode.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#640 27. 5. 2008 23:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to je blbé... horšie ako blbé. Určite to bolo v práci? Nemohlo to byť v MHD alebo niekde cestou - že ti vypadli...?

Brita

Není tady

#641 28. 5. 2008 7:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Dneska me nekdo v praci ukradl 1000 kc.Bohuzel jsem na to prisla,az pri placeni v obchode.

grater to je mi líto

Není tady

#642 28. 5. 2008 8:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Tak to je blbé... horšie ako blbé. Určite to bolo v práci? Nemohlo to byť v MHD alebo niekde cestou - že ti vypadli...?

Ne nemohlo,protoze do prace chodim pesky.Pracuji se zahranicnima pracovnika a odskocila jsem si na WC tak toho nekdo vyuzil.grater

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#643 28. 5. 2008 15:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima - yeah, he´s back.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí