29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vzhledem k nechutné skutečnosti, že předešlý skuhrací téma někam zmizlo ( možná jen na druhou stranu, nechce se mi hledat ) zakládám nový.
Protože potřebuju skuhrat.
Dneska je tak blbej den, ráno jsme zapomněla vzít mě a manželovi sváču, pak jsem hodinu hledala místo na parkování, všichni po mě něco chtějí, prudí, otravujou.
Utěšte mě někdo
Není tady
Ja mám krásny deň, ale... možno práve preto sk...ím všetko, na čo siahnem. Najlepšie si sadnúť, hompáľať nohami a nič nerobiť.
Není tady
Tiina napsal(a):
Vzhledem k nechutné skutečnosti, že předešlý skuhrací téma někam zmizlo ( možná jen na druhou stranu, nechce se mi hledat ) zakládám nový.
Dneska je tak blbej den, ráno jsme zapomněla vzít mě a manželovi sváču, pak jsem hodinu hledala místo na parkování, všichni po mě něco chtějí, prudí, otravujou.
Utěšte mě někdo
Mam taky hroznej den,ale skuhrat uz nebudu,nedela mi to dobre nejak...Pujdu s prckem na brusle a vecer razim s kamaradem do ulic.A rekla bych ze dnes vsechny spis otravuju ja nez oni me
A jak Te utesit?staci Ti vedomi ze nejsi sama kdo ma blby den?
Upravil(a) elementgirl (23. 4. 2008 16:33)
Není tady
Tiina napsal(a):
Utěšte mě někdo
Tak jinak :
ráno jsme zapomněla vzít mě a manželovi sváču (o my se máme, máme doma připravenou večeři)
pak jsem hodinu hledala místo na parkování (zaplaťpánbu, že to auto ještě jezdí)
všichni po mě něco chtějí, prudí, otravujou (jsem já to ale hvězda - každý mně potřebuje)
Ještě chceš hajcat?
Není tady
Jessika napsal(a):
Tiina napsal(a):
Utěšte mě někdoTak jinak :
ráno jsme zapomněla vzít mě a manželovi sváču (o my se máme, máme doma připravenou večeři)
pak jsem hodinu hledala místo na parkování (zaplaťpánbu, že to auto ještě jezdí)
všichni po mě něco chtějí, prudí, otravujou (jsem já to ale hvězda - každý mně potřebuje)
Ještě chceš hajcat?
tak to se Ti povedlo
Není tady
Tiina napsal(a):
Utěšte mě někdo
Já Ti moc nepomůžu
Do našeho klidného, slušného domu se dnes nastěhovali cikáni Sice vypadají celkem kultivovaně, ale odvázanej z toho rozhodně nejsem...
Není tady
Mně už pár týdnů děsně otékají nohy, a protože mám sedavé zaměstnání, tak mě bolí, i když sedím. Snažím se hodně pít (mám to od ledvin), ale moc to nepomáhá. Navíc mi milované jaro s rozkvetlými stromy, keři a květinami nastavilo temnou stranu ve formě alergie, takže tu slzím, nemůžu se ani namalovat, tak vypadám tak na padesát.
Do toho mě honí mlsná a vůbec, ale vůbec mi nejde hubnutí. Váhu jsem zakopla pod skříň a vlezu do ní, až se obleču do blůzy s knoflíky, které se nebudou samy otevírat, a vejdu se do plavek, které by oblékly pátrací balóny.
Manžel je pořád unavený a nechce se mnou chodit na procházky s pejskem, nechce do kina, nechce do divadla, nechce jet na výlet, nechce vymalovat a na mě už třetím rokem kouká denně opadaná omítka na stěnách, pavučiny u stropu schodiště, kam nedosáhnu ani ze štaflí, pes, který nám ustavičně vytrhává čertstvě vysazené kytičky....
A co mě štve úplně nejvíc, že jsem se ještě nerozhoupala a nejezdím sama autem. Jenže to bych už se opakovala, hecuju se do toho pořád.
Jo, a zrušili mi volejbal, mají rekonstrukci tělocvičny.
Upravil(a) Regina (23. 4. 2008 16:38)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tiina napsal(a):
Utěšte mě někdo
Já Ti moc nepomůžu
Do našeho klidného, slušného domu se dnes nastěhovali cikániSice vypadají celkem kultivovaně, ale odvázanej z toho rozhodně nejsem...
Hele treba to nebude tak cerny jak to vypada
Není tady
Mikeš napsal(a):
Do našeho klidného, slušného domu se dnes nastěhovali cikáni
Sice vypadají celkem kultivovaně, ale odvázanej z toho rozhodně nejsem...
Máme v domě Rusy.
Učím se znovu azbuku, abych jim mohla psát pokyny (neházejte zbytky z okna, nelijte pivo na spodní balkony, noční klid je od 22 hodin...)
Není tady
Mám tetičku Cikánku, čistotnější bys nenašel. A jak báječně vaří a peče!
Není tady
Počkej, až začnou házet stakány od vodky!Nebo až budou hrát nějakou hru a soused bude mít najednou kudlu v zádech
Není tady
elementgirl napsal(a):
To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlap
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
To jo - navíc, jak se říká: Kdo neměl cikánku, není chlap
pockej ja to slysela nedavno jinak
Není tady
Regina napsal(a):
Počkej, až začnou házet stakány od vodky!Nebo až budou hrát nějakou hru a soused bude mít najednou kudlu v zádech
Jéje, ono to vypadá, jako že jsem zaujatá.... No , jsem.
Když v tom samém bytě bydleli ňamíci, tak tak bylo ticho, čisto, zamykalo se a i když tě potkali 10x , tak tě pozdravili.
A když jsem jela po nich ve výtahu, tak jsem nebyla zcákaná jen z výparů, jako teď.
Není tady
Že by to bylo tady??? http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=25854
Jess
1) no to nevím, jednalo se konkrétně o polívku a nechala jsem jí stát na stole zabalenou v igelitu, tak se silně obávám, že nebude k jídlu
2) sakra tak pojednat to tímhle směrem mě fakt nenapadlo, já spíš detailně promýšlím sadistickou vraždu všech kreténů z magistrátů odpovědných za parkovací zóny
3) jsem největší hvězda, ale i hvězdy maj občas depku a okolí by mělo mít tolik slušnosti a respektovat to :-(
Mikeši tak to ti nezávidím, bohužel u Cikánů je možnost, že se z nich vyklubou bezproblémový sousedi dost menšinová, nicméně nikoliv neexistující. Tak ti držím palce ať máš kliku.
Není tady
elementgirl napsal(a):
A jak???
Není tady
Mikeš napsal(a):
elementgirl napsal(a):
A jak???
Nooo jinak
Není tady
Tiina napsal(a):
Jess
1) no to nevím, jednalo se konkrétně o polívku a nechala jsem jí stát na stole zabalenou v igelitu, tak se silně obávám, že nebude k jídlu
2) sakra tak pojednat to tímhle směrem mě fakt nenapadlo, já spíš detailně promýšlím sadistickou vraždu všech kreténů z magistrátů odpovědných za parkovací zóny
3) jsem největší hvězda, ale i hvězdy maj občas depku a okolí by mělo mít tolik slušnosti a respektovat to :-(
Mikeši tak to ti nezávidím, bohužel u Cikánů je možnost, že se z nich vyklubou bezproblémový sousedi dost menšinová, nicméně nikoliv neexistující. Tak ti držím palce ať máš kliku.
ad 1) Jé, taky si vařím do práce poblivku. Ale mám ji vždycky zamraženou.
ad 2) Že ty děláš někde na Praze 3?
ad 3) Nojo, no, "hvězdný manýry"
Pápá, s Mikešem se někdy můžeme trumfovat, kdo je "lepší" (Cikáni x Rusové)
Není tady
To mu říkáš skuhrání? to jsou normální lapálie života. Co takový co jsou třeba po operaci, nebo je bolí tělo? Podívej se na Shidena ten skuhrá že nemá, ta za že jí odešel muž apod.
No tak jinak máš to holka těžký pojď ať tě pochovinkám
Není tady
1) polívku nevařím já, ale manžel. Já se vaření vyhýbám jak čert kříži. Nebyl mražená, byla čerstvá, připravená v miskách a zapaková. Pečlivě. Akorát jsme jí zapomněla vzít sebou, protože braní sebou polívky není součástí ranního rituálu a já ráno jedu na autopilota.
2) já dělám na Praze 10, ale na Vinohradech, odkud je to k hranici Prahy 2 a 3 asi tak dvěstě, třista metrů. Takže všichni ti, co dřív parkovali tam a teď nemůžou, parkují tady u nás. Nepředstavitelné peklo.
3) se ví, za chvíli prohlásím svou kancelář za šatnu a začnu si objednávat jahody se šampusem. Akorát můj pracovní poměr pak bude trvat v řádu minut.
Já ti nevím, to je rozhodování jestli je lepší být uškrcen nebo zastřelen. Nechtěla bych u mě doma ani jedno.
Není tady
Tiina napsal(a):
2) já dělám na Praze 10, ale na Vinohradech, odkud je to k hranici Prahy 2 a 3 asi tak dvěstě, třista metrů. Takže všichni ti, co dřív parkovali tam a teď nemůžou, parkují tady u nás. Nepředstavitelné peklo. .
jedním z nich jsem já, sorry
Není tady
Jess co máš za auto, obejdu ti ho s korunou :-)). Ne vážně, ty lidi co tady parkujou, to dělají, protože musí. Kdyby tuhle hovadinu nezavedli, parkovali by tam co dřív, já bych měla z více míst na výběr a všichni bychom byli v pohodě.
Není tady
Tiina napsal(a):
Jess co máš za auto, obejdu ti ho s korunou :-)).. .
už se stalo... nejen korunou... celým nárazníkem do předních řidičových dveří ..
Není tady