6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočko: za troubu ho povauju, ale mam s ním dítě, to je ten problém. Ze začátku sem to tak nevnímala a teď u je pozdě. Milenec dítě nechce a není ten typ, co by se o něj postaral. Manelovi ho nechat nechci, musí mít přece i matku. Přeze vechno mam pocit zodpovědnosti a ten často převáí nad touhou.
Heleno, a ty jako pořád si zamilovaná i po letech do stejného mue? Přitahuje tě jako na začátku - přitahuje tě vůbec, nebo si taky jenom člověk a líbí se ti i jiní mui a přitahují tě víc ne on třeba nějací jeho kamarádi nebo tak?
Není tady
Helenka se bojí odpovědět?
Není tady
Helenka se bojí odpovědět?
Helenka se musí občas věnovat i jinejm věcem, ví... a ne tady viset pro tvý potěení čtyřiadvacet hodin denně.
Nejsem - nepřitahuje - líbí... ale přes to vechno mám důvody, proč jsem neodela za panem X.
Není tady
Já takto jsem si říkala o svém dlouholetém příteli, e mi nejdříve u nevoní, pak mi smrděl a pak jsem na něj začala být alergická. Vadilo mi i jak dýchal. A také jsem ho měla ráda.
Chemii těla povauji za mocný úkaz, větí ne mysl.
Není tady
Luisa93 napsal(a):
No a vztah bez sexu či bez přitalivosti a dobrého sexu je o ničem....
Nebo je spí o něčem, o čem nemá tucha
A proč ty vlastně to dítě nenechá Troubovi? Vypadá, e by byl radi ne ty, e ho má Důvod, e musí mít matku není a tak relevantní....musí mít někoho, kdo ho miluje, to je základ.
Není tady
A proč ty vlastně to dítě nenechá Troubovi?
Ty mluví z hladu nebo z horka, to nejni jináč moný... Přeci mu nenechá dítě - troubovi Navíc kdy ono to "musí mít přece i matku" je takovej úasnej klacek - obzvlátě na trouby...
Není tady
helena napsal(a):
takovej úasnej klacek - obzvlátě na trouby...
A jo.....no ono u je zase dusno
Není tady
helena napsal(a):
A proč ty vlastně to dítě nenechá Troubovi?
Ty mluví z hladu nebo z horka, to nejni jináč moný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Přeci mu nenechá dítě - troubovi http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Navíc kdy ono to "musí mít přece i matku" je takovej úasnej klacek - obzvlátě na trouby... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Musí mít matku - no vak ji má, matka mu zůstane matkou, i kd s tím děckem nebude ít, nebo se pletu? Trouba by byl třeba spokojenej, s děckem a bez nevěrné sexuálně nenarané manelky,
Není tady
Trouba by byl třeba spokojenej
No právě... co něco takovýho lze dopustit...
Není tady
Neměl jsem bohuel dost sebekázně, abych to přečetl celé, ale pokud Vám partner přestal vonět, můe to být i z několika prozaických důvodů.
Mladé tělo voní, s věkem se mění metabolismus a tělo začne vydávat jinou kálu pachů.
Strava, stres, zdraví, vechno se podepisuje na chemii těla a pachu. Moná jste se seznámili na kole, kdy měl dostatek spánku, stravu u rodičů a minimum existenčních starostí? Dnes můe mít klidně o 10 kg víc, stravovat se ve spěchu a jíst úplně jiná jídla ne před léty!
Není tady
I starí tělo můe vonět, není to jen o tom, co píe, Adame.
Není tady
pokud Vám partner přestal vonět, můe to být i z několika prozaických důvodů
To je úplně jiná vůně, ví...
Není tady
Adam Balka napsal(a):
Neměl jsem bohuel dost sebekázně, abych to přečetl celé, ale pokud Vám partner přestal vonět, můe to být i z několika prozaických důvodů.
Mladé tělo voní, s věkem se mění metabolismus a tělo začne vydávat jinou kálu pachů.
Strava, stres, zdraví, vechno se podepisuje na chemii těla a pachu. Moná jste se seznámili na kole, kdy měl dostatek spánku, stravu u rodičů a minimum existenčních starostí? Dnes můe mít klidně o 10 kg víc, stravovat se ve spěchu a jíst úplně jiná jídla ne před léty!
Nemá pravdu. Vůně vůbec není o věku, o jídle, spánku, starostech. To je něco mezi nebem a zemí. Chemie, vůně, přítalivost.
Není tady
amulka- s tebou by el do vztahu asi málokdo. jsi jako dítě-rozmazlený
Není tady
rudolf napsal(a):
amulka- s tebou by el do vztahu asi málokdo. jsi jako dítě-rozmazlený
Stálo by za to přečíst si datum příspěvku, na který reaguje.
Není tady
Vak Ty tu jsi taky. Asi jsi také datum nečetla, e ?
Upravil(a) rudolf (30. 10. 2013 10:02)
Není tady
Já jsem reagovala na příspěvek, napsaný 31.7.2013 a ne před mnoha lety. A reagovala jsem 31.7.2013
Upravil(a) Eva. (30. 10. 2013 16:44)
Není tady