Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Partner mi přestal vonět a už mě nepřitahuje .....................

#1 22. 4. 2008 22:26

šamšulka
♥♥-----

Partner mi přestal vonět a už mě nepřitahuje .....................

Ahoj, stalo se vám už někdy, že vám váš partner přestal voňět?? sad Jsem s přítelem 5 a půl let přestal mě naprosto přitahovat, poslední půl rok spíše naopak.. vůbec mi nevoní jeho tělo, jeho pokožka. Je to hrozně nepříjemné, sex kvůli tomu není. Je to spíše naopak, víc mě odpuzuje.. nevím, čím to dumbom co s tím? Moc ho miluju.... ale tohle fakt neumím vyřešit. va

Není tady

#2 22. 4. 2008 22:33

Astra
♥♥♥♥♥--

Re: Partner mi přestal vonět a už mě nepřitahuje .....................

Při některých chorobách, hlavně závažných a skrytých, se mění pach pokožky. Nemohl partner onemocnět ? Nemá nějaké zdravotní problémy ?

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#3 22. 4. 2008 22:35

šamšulka
♥♥-----

Ne, nemá žádnou nemoc..... neutral

Není tady

#4 23. 4. 2008 7:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

... třebas o tom ani nevíš.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#5 23. 4. 2008 7:08

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Zřejmě u tebe proběhly nějaké hormonální změny.

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 23. 4. 2008 7:20

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak to mi hlava nebere, jak moc ho miluješ, když nejsi schopná překonat odpor /nevoní ti/ a mít s ním sex. Já myslela, že když někoho miluji, tak mi nevadí, že začal být třeba nemocný, změnil se pach jeho těla a pod. V tomto případě je upřímnost na místě a já bych to viděla na jasný rozchod. Zcešla jistě každý najdete protějšek, kdy se budete přitahovat.

Není tady

#7 23. 4. 2008 10:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Aneri, nemáš celkom pravdu, chémia sa nedá úplne oblbnúť... a tuná to vidím ako podvedomie. Ak  naozaj u teba nie sú nejaké hormonálne zmeny - nie je možné, že ti niečo urobil, alebo že si ho prestala mať rada? A že "čuch" ti to len tak nejako polopatisticky oznamuje?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 23. 4. 2008 13:20

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem přesvědčena (i prakticky) o tom, že jestli nám druhý voní, to nás podvědomě informuje o tom, jak je nám přitažlivý.
Jestli Ti přítel nevoní, nedá se nic dělat. přes to "vlak nejede". To by ses přemáhala celý život. je mi to líto...

Upravil(a) Damila (23. 4. 2008 13:20)

Není tady

#9 23. 4. 2008 13:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Já jsem přesvědčena (i prakticky) o tom, že jestli nám druhý voní, to nás podvědomě informuje o tom, jak je nám přitažlivý.
Jestli Ti přítel nevoní, nedá se nic dělat. přes to "vlak nejede". To by ses přemáhala celý život. je mi to líto...

Bohužel musím souhlasit s Damilou kapitulation

Právě to řeším a nejde s "tím" hnout ať se snažím sebevíc grater

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#10 23. 4. 2008 14:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Damila napsal(a):

Já sice taky souhlasím (s váma oběma), akorát je mi divný, že dřív ji přitahoval a teď už ne, protože to podle mě není obvyklý...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#11 23. 4. 2008 14:15

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Damila napsal(a):

Já sice taky souhlasím (s váma oběma), akorát je mi divný, že dřív ji přitahoval a teď už ne, protože to podle mě není obvyklý...

Mě to zas nepřijde až tak neobvyklé, taky jsem měla přítele, který mi voněl.., jak láska pominula, tak mi prostě přestal vonět, to myslím doslovně... 
Prostě je to chemie, kterou člověk neoblafne, otázka je jak ještě svého přítele miluje, z toho, co napsala, je to podle mého o úctě, vážení si jeho, jako člověka, ale fyzicky,pudově to bohužel možná už tam není....
Někdy nemusí být důvod rozchodu vědomý, nějaký nesoulad, či problémy, někdy to může podle mého přijít i takhle...
Ještě mě napadlo, jestli jsi nezačala brát antikoncepci, nebo jsi ji naopak vysadila, onehdy jsem četla článek o nějaké studii, že ženy si vybírají jiné typy (a to i vůní) v době, kdy brali HA a kdy ne....tak možná...

Upravil(a) Račice dračice (23. 4. 2008 14:16)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#12 23. 4. 2008 14:21

balonek
♥♥♥♥---

Čert ví, vývoje vztahů jsou mnohdy nevyzpytatelné... styrka Když člověk mnohdy vidí, jak původně se milující jedinci se nesnáší na život a na smrt, tak proč ne radikální změna i v tomto... Já jsem zde zase na několika vláknech řešila partnera, který na začátku vztahu se mohl touhou zjančit. Na svůj věk až neúměrně a uplynula relativně krátká doba (cca 3/4 roku) možná ani ne a nastalo období klidu, kdy jsem zde nervně řešila na vláknech, jestli třeba není normální, že 50níci šoustají jen 2x ročně o Vánocích a na letní slunovrat usch  Nedořešila jsem to, jsme ve fázi zcela platonické, on mě údajně má rád, chce se mnou být, sex není žádný, nikam se poradit nepůjde, preventivně se hrozí hormonů... Mně to osobně připadá v bleděmodrém, že tě přitahova partner předtím a teď ne. Proč ne. Vztahy nebývají napořád. Většinou mívají kratší trvání.  kapitulation

Není tady

#13 23. 4. 2008 14:29

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

roll jak vidím "dědek" opět zabodoval

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#14 23. 4. 2008 14:29

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A nejsi těhule?to se dějou věci!
Manžel jednu dobu nekouřil a voněl mi  (všude) mnohem lépe,  ajk začal čudit, tak  mi to bylo jednu dobu i nepříjemné, ale zvykla jsem si.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#15 23. 4. 2008 14:30

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Nezměnil jídelníček?? To se pak s tělesnými pachy dějou věci vastolt

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#16 23. 4. 2008 14:38

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Damila napsal(a):

Já tomu sama nerozumím - vždycky mi voněl ( přitahoval mě ), dokonce i dnes, když se na něho dívám, jak spí, píše na počítači, něco spravuje, atd...líbí se mi a moc ! Ale, jak na mne sahne - nic sad NULA mad grater

Není tady

#17 23. 4. 2008 14:41

balonek
♥♥♥♥---

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Já tomu sama nerozumím - vždycky mi voněl ( přitahoval mě ), dokonce i dnes, když se na něho dívám, jak spí, píše na počítači, něco spravuje, atd...líbí se mi a moc ! Ale, jak na mne sahne - nic sad NULA mad grater

Tak to je fakt divný i mně. Asi radši neřešit sova vyřeší se samo... hmm možná

Není tady

#18 23. 4. 2008 14:46

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Už zas? Nedávno ses rozešla, pak zas sešla, pak zas rozešla... Prase aby se v tom vyznalo. A ještě slibotechna měnící se v mrtvého brouka... Označil bych to ještě jinak, ale - škoda slov.

Na Bělehrad!

Není tady

#19 23. 4. 2008 14:56

Santala
♥♥♥♥♥♥-

SOUHLAS - MŮJ ŽIVOT JE MOMENTÁLNĚ ZMATEK

ADD 2) psala jsem ti SZ - až se jednou hluboce zamyslíš a přestaneš i lidem, co se ti snaží pomoc ubližovat, kopat kolem sebe, napadat je za nesmysly, začneš být alespoň lehce empatickej - možná uvidíš věci, které teď přes svou zaslepenost vidět nemůžeš S.

Není tady

#20 23. 4. 2008 15:02

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Santala napsal(a):

ADD 2) psala jsem ti SZ - až se jednou hluboce zamyslíš a přestaneš i lidem, co se ti snaží pomoc ubližovat, kopat kolem sebe, napadat je za nesmysly, začneš být alespoň lehce empatickej - možná uvidíš věci, které teď přes svou zaslepenost vidět nemůžeš S.

Jakou sz, žádná mi nepřišla. Jak - chtějí pomoct? Do toho snad počítáš i sebe? S tebou jsem svoji zkušenost udělal, nabízela jsi mi své profesionální služby, které bych zaplatil jako každý jiný, ale pak hrála chcíplou krysu. Ani ses neobtěžovala dát vědět. To je tady na babinetu vůbec zajímavý jev - takových je tu více. Ono to vypadá navenek hezky, když něco nabídnu veřejně a pak z toho v tichosti vycouvám...

Na Bělehrad!

Není tady

#21 23. 4. 2008 15:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

chromý zlý dědeček napsal(a):

Santala napsal(a):

Jakou sz, žádná mi nepřišla. Jak - chtějí pomoct? Do toho snad počítáš i sebe? S tebou jsem svoji zkušenost udělal, nabízela jsi mi své profesionální služby, které bych zaplatil jako každý jiný, ale pak hrála chcíplou krysu. Ani ses neobtěžovala dát vědět. To je tady na babinetu vůbec zajímavý jev - takových je tu více. Ono to vypadá navenek hezky, když něco nabídnu veřejně a pak z toho v tichosti vycouvám...

Hele, nemíním se tady s tebou veřejně dohadovat.
V termínu, kdy jsme byli domluvený, mě odvezli do nemocnice ( to jsem ti psala)
Že jsem po návratu řešila jiné věci ( pro mne důležitější ) a ty jsi mi i přesto, že jsem ti napsala, že až se "srovnám" tak se ti ozvu, psal, že jsem zbabělec, nedokážu nic napsat narovinu..atd...
Víš, celý je to o tom, že jsem byla v období, kdy jsem neměla žádnou pozitivní energii, ani pro sebe a cítíla jsem, že setkání s tebou, mi jí nepřidá - spíš naopak.To neber jako výčitku,ale jako fakt .
Ano, chtěla jsem ti pomoc, ale dostala jsem se do situace, kdy jsem potřebovala pomoc sama - jednoduše jsem na tebe neměla sílu.
ALE, NENÍ PRAVDA, ŽE JSEM TI TO TAKHLE DO SZ NENAPSALA !

Víc už už se k tomu vyjadřovat nechci.
Ať máš pěknej den,S.

Upravil(a) Santala (23. 4. 2008 15:29)

Není tady

#22 23. 4. 2008 15:17

majkafa
Host

Můj manžel mi asi po 15-ti letech manželství přestal vonět.
Dík za toto téma, léta jsem si říkala, jak je možné, že mě přitahoval, že mi voněl a pak už ne.

#23 23. 4. 2008 15:35

šamšulka
♥♥-----

Děkuji za reakce. Nevím, co se stalo. Jiní muži mě normálně přitahují. U přítele se nic nezměnilo, u mě taky ne... těhotná nejsem, antikoncepce pořád stejná... Fakt netuším, co s tím. Opouštět ho kvůli něčemu takovému??? dumbom

Není tady

#24 23. 4. 2008 15:40

Santala
♥♥♥♥♥♥-

šamšulka napsal(a):

Děkuji za reakce. Nevím, co se stalo. Jiní muži mě normálně přitahují. U přítele se nic nezměnilo, u mě taky ne... těhotná nejsem, antikoncepce pořád stejná... Fakt netuším, co s tím. Opouštět ho kvůli něčemu takovému??? dumbom

Chápu, že teď se ti to může zdát jako " malý " důvod.Ale, co časem ?

Ale, asi je to otázkou priorit.Je spoustu párů, co spolu tak fungují - když je to k oboustranné spokojenosti - proč ne vissla

Ale, ty s tím spokojená, už teď evidentně nejsi vissla Nebo se pletu ? rodna

Není tady

#25 23. 4. 2008 16:42

šamšulka
♥♥-----

Spokojená nejsem vůbec sad Poslední dobou se to tak střídalo, chvilku jsem si říkala, že mi to vlastně nevadí a pak mě to přepadlo... chtěla jsem mít vedle sebe někoho, u koho by mi něco takového nevadilo... jenže já ho mám moc ráda. Poslední dobou na to ale pořád myslím, i na něj. Je mu 30 let a nemá cenu s ním být a rozejít se v době, kdy už jsou jiní štastně ženatí atd... Chtěla bych to vyřešit teď no.... je mi 21 kapitulation

Není tady

• Diskuse
  •  » Sexuologická
  •  » Partner mi přestal vonět a už mě nepřitahuje .....................
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí