29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Nutně potřebuju "dohodit" trpělivého, statečného a dobře pojištěného instruktora . Jsem klasický případ, řidičák mám, ale nejezdím, manžel mi auto nepůjčí (a nepůjčil ani v době, kdy jsem byla aktivní řidič), ale hádejte, kdo tahá dítě ze školky, zvěř na veterinu atd.
. Potřebuju oprášit svoje řidičské ego, které mi manžel zadupal do země. Nástup nejlépe na Praze 6, můžu večer, občas přes poledne a víkendy...pokusím se max. přizpůsobit, hlavně potřebuju kliďase
Díky
Není tady
Mám na šestce kamarádku,naučila řídit mě i celou širou mou rodinu Posílám ti na ni kontakt zprávou
Není tady
Kondiční jízdy na Praze 4
Moc bych potřebovala pomoci, rozhodla jsem se na "stará kolena" (je mi 50), že si pořídím auto a začnu jezdit! A přišel kámen úrazu. Auto jsem si koupila, ale strašně se bojím jezdit sama. Dokonce se mi povedlo ho již trošku poznamenat při vyjíždění z parkoviště. Nemáte někdo kontakt na trpělivého a neagresivního člověka, který by byl ochoten mně naučit jezdit beze strachu v mém vlastním autě. Budu vděčná za jakýkoliv kontakt či radu. Jinak musím nové auto pravděpodobně prodat...Najdu pomoc? Díky předem
Není tady
Kondiční jízdy na Praze 4
Moc bych potřebovala pomoci, rozhodla jsem se na "stará kolena" (je mi 50), že si pořídím auto a začnu jezdit! A přišel kámen úrazu. Auto jsem si koupila, ale strašně se bojím jezdit sama. Dokonce se mi povedlo ho již trošku poznamenat při vyjíždění z parkoviště. Nemáte někdo kontakt na trpělivého a neagresivního člověka, který by byl ochoten mně naučit jezdit beze strachu v mém vlastním autě. Budu vděčná za jakýkoliv kontakt či radu. Jinak musím nové auto pravděpodobně prodat. ..Najdu pomoc? Díky předem
Není tady
Pár hodin v autoškole si můžeš zaplatit, a máš to s odbornou pomocí...je jistě plno autoškolek. Budeš si jistější, přece jen má druhé pedály.
Upravil(a) Vanda (23. 6. 2008 17:44)
lupina montana napsal(a):
Mám na šestce kamarádku,naučila řídit mě i celou širou mou rodinu
Posílám ti na ni kontakt zprávou
Lupí....nejezdí Na Markétě, ta tvoje známá?
Arasandro22 posílám ti SZ, bratránek dává kondiční jízdy na P4 a je to naprostý kliďas
Není tady
Vanda napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Mám na šestce kamarádku,naučila řídit mě i celou širou mou rodinu
Posílám ti na ni kontakt zprávou
Lupí....nejezdí Na Markétě, ta tvoje známá?
Jako myslíš na tý plochý dráze??? No to snad ani ne
Ale jinak - jo, určitě aji na Markétě, Marjánce a vůbec - Dejvice, Střešovice, HAnspaulka (to je její oblíbená...dokonale tě tam naučí rozjíždět se do kopce bez ručky
)
Není tady
Stránky: 1