29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vzdávam sa života, viac povedať nedokážem
Není tady
Hergot, nech toho, katafyge!!!!!
Hlavně to nedělej hned a něco nám napiš, cokoli, co máš za průser co za nemoc, co tě k tomu vede, co se ti stalo...
Spousta věcí jde vyřesit, spousta ne.
Ale svý názory Ti napsat můžem.
Co ty na to??
Nezlob a něco napiš, sím. Dík
Není tady
katafyge napsal(a):
Kdybys to opravdu chtěla udělat, tak to nepíšeš, a jdeš to udělat. Tohle je volání o pomoc.
Jestli pomoct opravdu chceš, a ne jen se nechat litovat a přemlouvat, tak se musíš rozepsat.
Čekáme.
Upravil(a) Damila (22. 4. 2008 7:32)
Není tady
Katafyge... právě jsem se vrátila a četla si náš rozhovor z roku 2006 o osamělosti...bylo to jako něžné pohlazení po duši od všech zúčastněných.
Uvědomila jsem si zpětně, že jsi asi "mimozemšťánek" stejně jako moje dcera. Taky se u ní občas projevjí touhy všeho nechat a vrátit se domů . Někdy se to objeví po meditacích. Pak spolu mluvíme o tom, že tu má na chvíli své úkoly, které musí splnit a pak se vrátí...jsi na tom stejně. Máš tu děti... závazky... povinnosti, nevzdávej to, nebo to budeš muset opakovat v horších podmínkách. Je to jen na chviličku.... a pak bude zase dobře... věř mi. Jsi moc sympatická a citlivá duše, mám tě ráda i na dálku, chápu čím procházíš.
Ještě ti chci napsat, že jako mimozemšťan jsi tady jako anděl z masa a kostí , pomoc a ochránce pro konkrétního člověka, nenechávej ho samotného, to se nedělá... to by bolelo dvojnásobně , drž se.
Upravil(a) Somaia (22. 4. 2008 7:33)
Jó, kdyby tak člověk věděl, proč byla duše tak "blbá" a vymyslela si takovou "kládu"... Hned by to bylo snesitelnější
Taky mne to sem tam už nebaví
Jenže pak si řeknu, že bych náááhodou o něco mohla přijít.
A už mě maj
Jj...
Není tady
Jó, kdyby tak člověk věděl, proč byla duše tak "blbá" a vymyslela si takovou "kládu"... Hned by to bylo snesitelnější
Pan, to je moje současné téma. Zjistit se to při troše úsilí dá... a jakmile v krizových situacích dostaneš odpověď, je to opravdu velká úleva, to můžu osobně potvrdit.
Mám teď konkrétní příklad neteř a její maminka. Ty dvě se před narozením dohodly, že si vzájemně pomohou v duchovním růstu.... a protože se to nedařilo takzvaně "po dobrém" , tak neteř použila opravdu těžký kalibr.... nemoc , která je z pohledu klasické medicíny dnes fakticky neléčitelná.... tedy žádné kladívečko ťuk- ťuk...maminko prober se, ale rovnou kyj!!!
A nelze se tomu vyhnout... musely chcá nechcá vyhledat alternativní terapie a postupy, tím se dostaly na rovinu duchovní a jedou obě jako "žíznivé čáry"....ať už to dopadne jakkoliv, tak nic už nebude jako dřív, už není návratu.... přineslo to všem úlevu a dobré pocity. Včera mi moje dcera řekla, že sestřenici se vrátila jiskra do očí a duše do těla... možná, že se stane i zázrak. Začínají se dít opravdu zvláštní věci... taky chci u toho být jako ty Pan
Upravil(a) Somaia (22. 4. 2008 10:23)
Som, neteřince přeju energii! Je to všecko jen vibrace, pozitivní, negativní.....a jak se holky (máma s dceru) naladí, tak neteřinka pookřeje.
Někde jsem viděla pořad, kde se mluvilo o tom, že když někdo pomáhá při rehabilitaci končetin, že by sám měl také cvičit s postiženým ty samé cviky , že to pomáhá vizuelně a tělo ty pohyby i u paraplegiků nějak "zařídí", tak proč ne jiné formy uzdravování???? Jsem to napsala nesrozumitelně, ale pomáhá to.
Není tady
Hm, Regino, pomáhá to člověku který je rozhodnutý vyjít ze stínů.
Píšu ti SZ
Není tady
katafyge napsal(a):
ani nemusím zavrieť oči, vidím zelenú lúku pri lese, po ktorej sa móžem malými nohami dotýkať mäkkého machu, vidím moje ja usmievať sa, cítim pochopenie, lásku a dokončenie, tam je môj domov a moja podstata,---------------------- na bolesť a skúšky sa nesťažujem , nabrala som si asi rada aj za iných, len mi je strašne smutno, veĺmi smutno za mnou, za domovom, ako sa dá tak silná túžba prehlušiť, potreba, tam argumenty neplatia------- v noci mi bolo veĺmi zle
Není tady
mne stačí iba "pochopenie" nemusím byť pri tom, ďakujem, všetkým, somaia, plačem, keď ťa čítam
Upravil(a) katafyge (22. 4. 2008 11:34)
Není tady
katafyge napsal(a):
ďakujem, všetkým, somaia, plačem, keď ťa čítam
no, nemáš zač
něco ke čtení "na tu cestu...zpátky na louku..." aby ti to lépe ubíhalo:
Ať jsi(jsem) zbavena chtivosti a sobeckosti,
nenávisti a zlé vůle, strachu a úzkosti,
nevědomosti a falešných představ.
Ať jsi(jsem) míruplná a klidná.
Ať se raduješ(raduji) a těšíš(těším) z úspěchu ostatních.
Ať setrváváš(setrvávám) v míru a štěstí ...“
Není tady
Jsem ráda, že tě tu vidím,katafyge, posílám pohlazení... neboj se ničeho.... máš děti,máš pouto lásky a důvod proč tu s nimi pobýt...dá se s nimi zažít spousta krásných okamžiků, které stojí za to než půjdeš domů. Ještě tě čeká hodně lásky.
Ibsen
...
Brána smrti byla zavřena.
Vracím se zpět stejnou cestou.
U studny spí dítě.
V poledním vzduchu je cítit vůně květin.
...
Není tady
katafyge, nevzdávej se, taky si tě pamatuji... posílám pohlazení
Není tady
Hmmm, domov, domov... podľa mňa "domov" nieje niekde, kam by bolo treba odísť... "domov" je predsa to otrepaté "tu a teraz"... záleží na nás, či ho vidíme aj tu alebo nie...
Není tady
Marek_ napsal(a):
Hmmm, domov, domov... podľa mňa "domov" nieje niekde, kam by bolo treba odísť... "domov" je predsa to otrepaté "tu a teraz"... záleží na nás, či ho vidíme aj tu alebo nie...
ahoj Marku,
vypadá to, že se tady začínají slétat staré známé tváře, které už tu douho nebyly...
Není tady
Ahoj Poletucha, ja som tu denne, len neprispievam... len si vás tak čítam...
Není tady
je to jako když se vrátí domů někdo blízký
něčím mě to dojalo, když se kromě známých firem tu najednou na jednom vlákně staré známé Katafyge, které je bídně, slétnou ti, co tu už jakoby dlouho nebyli.........
ty Marku, Lomikel ....
je to milé
Upravil(a) poletucha (22. 4. 2008 12:38)
Není tady
..asi každý z nás pozná tie chvíle, keď je nám ťažko...ako keby sme boli slepí, hluchí a zábudliví....zabudli na všetko to pekné a krásne a drobné, čo nás robilo šťastnými...ako keby sme sa ponárali do močiara plného blata, zmietame sa tam, nepáči sa nám tam, obzeráme sa a hľadáme nejaké ruky - lúče svetla a tepla, ktoré nás povzbudia a pomôžu nám, aby sme opäť videli a cítili to teplo a pokoj....a tými lúčami sú priatelia, známi a aj neznámi, ktorí sa objavia znenazdajky a povedia, povzbudia alebo urobia niečo pre nás... a my cítime ich teplo, aj keď sú stovky kilometrov od nás.....a takých ľudí som našla tu!
Upravil(a) Emma (22. 4. 2008 12:40)
Není tady
Somaia napsal(a):
Včera mi moje dcera řekla, že sestřenici se vrátila jiskra do očí a duše do těla... možná, že se stane i zázrak. Začínají se dít opravdu zvláštní věci... taky chci u toho být jako ty Pan
ve vztahu k vláknu
Som ta poznámka o jiskru v oku u sestřenice mě poěšila
Upravil(a) Pisatel (22. 4. 2008 13:04)
Není tady
Marek_ napsal(a):
Marku, já jsem jsem si dlouho myslela totéž co ty, jsem pozemšťan s tímto místem spojený pevnými emocionálními vazbami... proto se sem i docela ráda vracím do další třídy a pro své učební lekce...,. ale osud mi přivedl do cesty lidi, kteří jsou na tom jinak a jsou spojení s jinými místy ve vesmíru a jen občas si to tady "střihnou". Jsou to andělé střážní s pozemským tělem , většinou to i vědí... mají jiný vztah ke svým pozemským tělíčkům, neoplývají vášněmi... sexualitě a dualitě se taky někdy těžko přizpůsobují. Jejich touha být jinde je přirozená a vyplývající v podvědomí na základě jiných vazeb a zkušeností...
Somaia napsal(a):
Marek_ napsal(a):
Marku, já jsem jsem si dlouho myslela totéž co ty, jsem pozemšťan s tímto místem spojený pevnými emocionálními vazbami... proto se sem i docela ráda vracím do další třídy a pro své učební lekce...,. ale osud mi přivedl do cesty lidi, kteří jsou na tom jinak a jsou spojení s jinými místy ve vesmíru a jen občas si to tady "střihnou". Jsou to andělé střážní s pozemským tělem
, většinou to i vědí... mají jiný vztah ke svým pozemským tělíčkům, neoplývají vášněmi... sexualitě a dualitě se taky někdy těžko přizpůsobují. Jejich touha být jinde je přirozená a vyplývající v podvědomí na základě jiných vazeb a zkušeností...
Som, jak poznám, jestli jsem mimozemšťan nebo pozemšťan? Zaujaly mě Tvoje slova o touze být jinde. Někdy ji mám taky a hodně silnou. neumím to vysvětlit. Je to jako bych chtěla odejít z tohoto světa jinam, ale nevím kam a ne za cenu smrti a s tím tělem to cítím úplně stejně. A hlavně.....co s tím.
Není tady
Budeš Lueto v červnu v Černošicích?
Somaia napsal(a):
Budeš Lueto v červnu v Černošicích?
S nějvětší pravděpodobností ano.
Není tady
Tak jo... tak si myslím, že tam najdeš odpověď na to na co se ptáš, pak to můžeme spolu rozebrat...
Když to klapne všechno jak má...
Upravil(a) Somaia (22. 4. 2008 14:20)