6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, já můu Oresi jen doporučit. Hlavně proto, e opravdu uetří ale jen na penězích a né na kvalitě.
Kuchyně mají krásné, za skvělou cenu, kování jsou německé a hodně kvalitní.
Máme kuchyni od Oresi ... kolem tří let a jsme opravdu hodně spokojeni. Je odolná a krásná. Rozhodně bychom neli do ničeho jiného. Kdy jsme kuchyň kupovali byli jsme jetě v Sykoře ale to je hrůza, nábytek je takový divně nekvalitní, je to cítit u jen kdy si sáhne třeba na desku. A ceny jsou zbytečné veliké. Navíc tedy musím říct, e zaměstnanci byli hrozně nepříjemní.
V oresi vechno proběhlo rychle, příjemně a jednodue. Tolik moje doporučení. My jsme kupovali Oresi tady: nepovolená reklama
Není tady
Já jsem si objednávala také kuchyň od Oresi. Natáhli mne na akci letos na jaře, super slevy. No, nevím, jak na ostatních prodejnách, ale v Praze v Galerii Fenix to byl horor. Klučina byl nejprve v pohodě, řekl, e ve klapne, super cena. Jako kuchyň drahá nebyla, ale montá...to jsem koukala. Jako dát 60 tis za kuchyň a nějak kolem 20 tis za montá je vrchol! Navíc mi dovezli pokozené dvířka, jednou tolik pracovní desky, chyběly doplňky...no hrůza. I přez ty peripetie mi teď kuchyň "lape", ale...nemohu ji ničím doletit. Nemuete mi poradit nějaké letidlo na matný povrch? Díky moc
Marika O.
Není tady
kety napsal(a):
Uvauji o koupi nové kuchyně. Jeliko jsem o Oresi slyela klady i zápory, má někdo od nich kuchyň a jaké máte zkuenosti?
milá Kety, slyel jsem, e jsou to dobré kuchyně, doporučuji.
Není tady
PIFO, jeliko jsem dotaz zadávala před více jak 2 roky, tak u to je pro mně neaktuální.
Kuchyň u dávno mám, ale ne od Oresi. Odradilo mně to u známé, která si kuchyň u nich objednala, ale bez montáe, protoe ta je od nich drahá.
Montoval ji to známý stolař a měl s tím hodně práce, některé díly ji neseděly a něco musel i dodělávat.
Já mám kuchyň dělanou na míru od místního stolaře. Naprostá přesnost a jsem spokojená, i kdy byla moná draí ne od Oresi.
Není tady
To bylo od PIFA poněkud dost průhledné, přihlásit se a pochválit kuchyně Oresi. ZEBY pan majitel? Nebo nějaký zaměstnanec?
Ladie napsal(a):
My máme kuchyň Oresi u rok na doporučení vagra - ten ji má dva roky. Jsme vichni naprosto spokojeni. Jen montá jsme si nenechali dělat od firmy, kterou nám v Oresi doporučili (ílená cena).
http://foto.dama.cz/img/157/157432.jpg
Také plánujeme novou kuchyň... a můe Ladie prosím uvést částku, kterou jsi dala za kuchyň a kolik za spotřebiče? Abych věděla kolik zhruba si mám nachystat penízek Děkuji
Není tady
Nevím, kolik dala Ladie za kuchyň, ale pokud plánuje něco podobného, do L, tak musí počítat s částkou nejmíň 100 tisíc. Určitě záleí, jaké pouije spotřebiče, třeba zn.Fagor patří mezi ty draí.
My máme zn.Candy jak myčku, tak vestavbu troubu i plynovou desku.
Ta známá, jak jsem psala, e má kuchyň Oresi má právě Fagor s max. počtem funkcí, ale stejně je nevyuívá.
Sousedovi teď dělal kuchyň kamarád, říkal, e ji bude mít levně, ale asi se rozoupnul právě u těch spotřebičů a vybral si kvalitní granitový dřez z lux. baterií a samozřejmě, e výsledná částka se mu podstatně navýila. Ale kuchyň je opravdu krásná.
Není tady
Ahoj holkýý,taky se mi líbí kuchyně Oresi a uvauji o její koupi.Chtěla jsem se zeptat,jestli máte některá zkuenosti s lesklou barvou,třeba červenou..viděla jsem to přímo v Oresi,no vypadá nádherně,ale bojím se jestli bude praktická,zda na tom nebude vidět kařdý prstík atd. Co říkáte
konbinace s nerezem?
Take vy píete,e jsou jako kuchyně v dostupných cenách,ale montá je drahá....
Není tady
Vřele doporučuju si na kuchyne.cz najít diskuzi k těmto kuchyním. Rychle vás to přejde.
Není tady
U oresi jsme si nechali udělat zadarmo návrh,ale pak ta cena za realizaci byla příli,tak jsme navtívili místní firmu REKLAMA a realizace stejná jak oresi,akorát ta cena opravdu rozdílná.
Upravil(a) mala.popelka (20. 2. 2012 21:17)
Není tady
Lena01 napsal(a):
Ladie napsal(a):
My máme kuchyň Oresi u rok na doporučení vagra - ten ji má dva roky. Jsme vichni naprosto spokojeni. Jen montá jsme si nenechali dělat od firmy, kterou nám v Oresi doporučili (ílená cena).
http://foto.dama.cz/img/157/157432.jpgTaké plánujeme novou kuchyň... a můe Ladie prosím uvést částku, kterou jsi dala za kuchyň a kolik za spotřebiče? Abych věděla kolik zhruba si mám nachystat penízek Děkuji
Já jsem si nechala udělat kuchyň od LJ (http://www.lj-kuchyne.cz/kuchyne-na-miru) , byla trochu draí, ale investice se vyplatila a ten bůj bobeček se v nové kuchyni skoro zabydlel
Upravil(a) porty (6. 7. 2012 12:17)
Není tady
no já bych vám spí poradil kuchyně INFINI - jsou to české moderní kuchyně na míru www.infini.cz
kvalita na jedničku, poradí si i s levnou kuchyní z lamina
Není tady
Doporučuji kuchyně značky Schmidt. Je to mezinárodně úspěná firma, která se konečně dostala i do ČR (přestoe má své kořeny v Německu a Francii). Narozdíl od zdejích zavedených prodejců má značka Schmidt jednoduchý recept, jak zaručit spokojenost. Základem je toti kvalitní materiál, který dělají v nadstandardní síle 19 mm a je čerpají z lesů určených a obnovovaných právě pro účely výroby nábytku.
Jejich kuchyňská studia jsou otevřená i o víkendu, take není problém je navtívit. Návrháři jsou komunikativní a mají osobní přístup, take ve řeíte od začátku do konce s jedním jediným člověkem a nikdo si vás nepřehazuje jako horký brambor.
V ČR i SR se jim daří, take narozdíl od ostatních si pořád mohou dovolit navrhovat kuchyně zdarma (a není to podmíněno koupí kuchyně ani ničím jiným). Nejsou to startovací kuchyně - jsou to kuchyně, které vydrí klidně i 50 let. Více se můete dočíst na reklama
Upravil(a) mala.popelka (10. 12. 2012 14:49)
Není tady
Já bych se do Oresi nikdy nepoutěl, kvalita mizerná...
Upravil(a) BohdanD (18. 4. 2013 14:51)
Není tady
Zdravím. Máme kuchyň od JN interieru, konkrétně dvířka z materiálu folie - typ "ořech limuzine", korpus "calvados" a světlou desku z umělého kamene. Zpracovali nám vizualizaci, několikrát jsme to měnili, ne jsme se doma shodli na finální verzi, ale personál byl ochotný, take ve probíhalo v naprosté pohodě. Dodání i smontování také bez problémů, take přítě bychom asi volili stejně. Mají pobočky v Praze a v Brně.
Upravil(a) Petuleska (2. 8. 2013 12:04)
Není tady
S kuchyní od Oresi jsem velmi spokojena, doporučila mi ji kamarádka, která ji má jetě déle ne já. Kdy jsme ji kupovali byla jsem zrovna těhotná a tak jsme nechtěli moc utrácet, protoe jsme se báli zadluit se. Kuchyně Oresi byla za rozumné peníze a kvalita dobrá.
Není tady