18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvauji o koupi nové kuchyně. Jeliko jsem o Oresi slyela klady i zápory, má někdo od nich kuchyň a jaké máte zkuenosti?
Není tady
Ahoj Kety. Tak nam maju prist v piatok namontovat kuchynu. Ties sme o tom citali rozne reakcie ale nakoniec sme sa rozhodli do toho ist. Ci budeme spokojny ukaze az cas takze ti asi neporadim. Kazdopadne prajem nech ste s vyberom spokojny
Není tady
Kamarádka si koupila kuchyň v Oresi a je spokojená.
Není tady
Díky holky, já jsem se o Oresi dozvěděla náhodou, známá si u nich vybrala kuchyň, ale budou ji mít a v létě. Reklamují, e mají nejlevnějí kuchyně, ale montá prý přijde hodně draze. Taky jsem se dočetla, e se vyrábí v Polsku, ale kování prý je německé.
DENI, napi potom jak si byla s montáí spokojená atd.
Není tady
http://kuchyne-oresi.cz/
Taky jsem o nich uvaovala, ale nakonec jsem se rozhodla, e si nechám udělat kuchyň od truhláře, korpusy jsou za stejnou cenu, čela dokoupí podle mého přání a sesadí mi kuchyň přesně podle rozměrů. Mám rozpočet 120.ooo,- Kč včetně spotřebičů, snad je reálný.
Moc se mi líbí Gorenje, na podzim mívají 30% slevy.
Upravil(a) Regina (21. 4. 2008 13:44)
Není tady
kety napsal(a):
Díky holky, já jsem se o Oresi dozvěděla náhodou, známá si u nich vybrala kuchyň, ale budou ji mít a v létě. Reklamují, e mají nejlevnějí kuchyně, ale montá prý přijde hodně draze. Taky jsem se dočetla, e se vyrábí v Polsku, ale kování prý je německé.
DENI, napi potom jak si byla s montáí spokojená atd.
Ahoj zalezi hodne na tom jake pouzivaji hraneni a kovani.Hraneni by melo v kuchyni byt ABS(to kvuli vlhkosti)tyto hrany vydrzi,narozdil od papirovych hran.
Jinak kovani je nejlepsi Mepla,Hettich a Blum.Jak si psala ze montaz vyjde draze...kolik tak priblizne a za jak velkou kuchyn?U montaze zalezi na tom jestli skrinku musi montazni delnik smontovat celou (prijde v prkynkach) nebo uz z vyrobny prijde zmontovana s tim ze se tam musi jen prisroubovat uchyty.
Není tady
My máme kuchyň Oresi u rok na doporučení vagra - ten ji má dva roky. Jsme vichni naprosto spokojeni. Jen montá jsme si nenechali dělat od firmy, kterou nám v Oresi doporučili (ílená cena).
Není tady
No Ladie, vypadá moc krásně, asi do toho půjdu, chtěla bych akorát nějakou kombinaci buk+zelený javor. Troubu vestavěnou, ledničku asi necháme původní, myčku určitě, na ni se u těím. Ale uvauji, e jetě nechám zabudovat do kuch. linky pračku z koupelny.
U bych to chtěla mít za sebou, té práce se děsím.
Není tady
No, my jsme měli instalaci nové kuchyně spojenou s rekonstrukcí bytového jádra, take se to v tom nepořádku ztratilo
Jen v nejblií době budu kupovat jiný dřez. Nerez je pro mě hrozně nepraktický - můe být vydrhnutý sebelíp a pak stačí jedna kapka vody...
Není tady
Ladie a to je kuchyň v paneláku, e píe o bytovém jádru?
Není tady
Jojo, panelák...
Není tady
Taky bydlíme v paneláku v Opavě, ale bourat jádro za provozu, to bych si netroufla,
Není tady
Jé Opava! Tam jsem bydlela 19 let (mám tam rodiče a dalí příbuzné) Za provozu by celé jádro asi nelo zrekonstruovat - stěhovali jsme se, kdy u se upravovali jen "kosmetické" záleitosti jako jsou obklady, instalace nových baterií atd.
Upravil(a) Ladie (21. 4. 2008 19:52)
Není tady
Ladie napsal(a):
No, my jsme měli instalaci nové kuchyně spojenou s rekonstrukcí bytového jádra, take se to v tom nepořádku ztratilo
Jen v nejblií době budu kupovat jiný dřez. Nerez je pro mě hrozně nepraktický - můe být vydrhnutý sebelíp a pak stačí jedna kapka vody...
Zkus Silgranit ten je paradni.Zadne kapky fleky nic
Není tady
Právě něco takového chci - silgranit nebo fragranit (nebo jak se to píe )
Není tady
Ladie napsal(a):
Jé Opava! Tam jsem bydlela 19 let (mám tam rodiče a dalí příbuzné) Za provozu by celé jádro asi nelo zrekonstruovat - stěhovali jsme se, kdy u se upravovali jen "kosmetické" záleitosti jako jsou obklady, instalace nových baterií atd.
Ale dá se zrekonstruovat celé jádro za provozu, je to sice náročné, ale jde to .
Není tady
Ladie napsal(a):
Právě něco takového chci - silgranit nebo fragranit (nebo jak se to píe )
ja mam zkusenosti jen se silgranitem.A paradni dela Schock nebo Blanco
Není tady
Ladie, Opava je krásné město, nechtělo by se mi odsud. Ale ty jsi asi mladá, tak to je něco jiného, já u mám 44 a dvě dospělé děti, ale taky 11 kluka a jsem ráda, e ho jetě mám, protoe ti starí u doma nebydlí.
Ta rekonstrukce celého jádra, to by nebylo nic pro mně, já u mám jen hrůzu z toho, jak bedem dělat tu kuchyň. A krom toho, byt nemám ve vlastnictví, jsem jen člen drustva.
Ladie, to jste museli pořádně bourat, podle toho baru se domnívám, e máte kuchyň propojenou s obývákem, e?
To by u nás nelo, i kdy bych to chtěla, vedle kuchyně máme toti mení pokoj jako dětský.
Není tady
El, co to kotuje? Určitě víc jak 10 tisís
Není tady
Regina napsal(a):
El, co to kotuje? Určitě víc jak 10 tisís
Ceny jsou od 8000,- zalezi na tom jak velkej potrebujes.Zkus jejich web.Najdes zadanim do vyhledavace.Schock se primo specializuje na silgranit.
Není tady
Ahoj kety, napsala jsem ti soukromou zprávu :-)
Není tady
Ladie můe prosím napsat co to máte za podlahu? Vypadá dobře. Díky.
Není tady
Helčo, je to klasická plovoučka - barva wenge.
Není tady
Ladie já jsem myslela,e to je nějaké lino - líbí se mi. Teď mám v kuchyni korek - jsem s ním spokojená, ale pokud bychom se stěhovali, tak budu přemýlet o něčem jiném.
Není tady