29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s objednáváním zájezdů přes internet? cenově mě docela lákají, ale mám strach, abych náhodou nenaletěla..
s jakou cestovkou jste byli spokojení s cenami, s informacemi atd?
Jde mi jen o ubytování, dopravu i cestu si zařídíme sami... takže klidně i jestli někde nabízejí za dobré ceny jen ubytování...
děkuji...
Není tady
Ahojky.také by mně to zajímalo. My vždycky vybrali v cestovních agenturách v blízkosti bydliště pár katalogu,omrkli na netu dané cestovky,případné akce,slevy atd. a šli zaplatit,sepsat smlouvu a sepsat požadavky.. atd. My zase jezdíme vždy busem 2+2 děti,z OV a nebo přímo z místa bydliště.
Tak by mě prosím,zajímalo také,jak to probíhá přes net,naco nezapomenout,jak probíhá komunikace,naco si dát pozor.. Abychom neskončili s kufry a dětma na ulici,to nemluvím ani o penězích.. Takže také moc děkuji,předem za rady.
Ahojky,tak my jsme byli v září 2007 v Řecku s cestovkou Hellas. Vše objednáno po internetu,nejdříve jsme platili zálohu a pak doplatek. Jsou velice vstřícní,po telefonu nám řekli úplně vše (a podle pravdy ) ,měli jsme kombinovanou dopravu a cesta busem trvala pouze 25 hodin. 2 dospělí a 2 děti ( 9 a 11 let) (Olymp.riviéra)na 17 dní-bez stravy za 23 500Kč. Ale jelikož to bylo v září,tak potraviny tam jsou levné( něco dokonce levnější než u nás). Prostě super dovča za super prašule
Není tady
Eskyno, tak to je za dobrou cenu- na tak dlouho.. ale dělají jen Řecko, co jsem koukala...
já bych asi radši Itálii...
Není tady
To máš pravdu,že mají v nabídce jen Řecko,my jsme už v Itálii několikrát byli,tak jsme chtěli poznat zase něco jiného. No ,v Řecku se nám ale líbilo více ,letos přemýšlíme asi opět s Hellasem. Ubytování je špičkové,asi 20m od pláže a apartmány vážně komfortní.
Třeba kýta stála 1kg/88Kč,mouka za 8 Kč,takže jsem rodinku i rozmazlovala biftečkama,palačinkama apod.
Není tady
Také děkuji eskyňko,cestovku Hellas znám,vím,že ji i v mé blízkosti ces. agentury nabízí. No cenu jste měli super,to je fakt. Asi to bylo i tím,že je to v září. Ceny píšeš příznivé,v červenci to,bude asi horší.. Já jen mám strach z té cesty,vy jste to zvládli dobře ještě,25 hod.,no,ale,jak slyším,že někdo cestoval 30 a víc hodin,tak nevím,jak by to zvládly děti,11 a 7 let, a jestli bych nemusela křísit i manžela..
Takže zatím děkuji též za informace a budem zvažovat,kam teda..
Eskyňko,mohla bys mi prosím,ještě napsat,jak často dělali přestávky řidiči? Já vím,že je dáno po nějakých cca 4 hodinách,ale my například,když jsme cestovali do Černé HORY,tak řidiči "doháněli"čas,aby stihli trajekt a o pauzách po 4 hod.,nemůže být,ani řeč a přes noc to bylo také horší..,někteří cestující se šli už ptát,kdy se bude zastavovat,ono ty soc.zařízení v buse,nechtějí moc,aby se využívali,to víš tolik lidí ..,možná záleží,na řidičích..,my museli kvůli dětem,prosit o klíč..
Tak ti děkuji. R.
Renísku,tak u nás to žádný problém nebyl,zastavovali pravidelně na 15-30minut. Toaleta v buse byla pořád k dispozici-otevřená a čistá. Řidiči vařili kafíčko,čajík a měli i pár druhů sušenek. Já si Hellas opravdu nemůžu vynachválit. A v Leptokárii,kde jsme byli jsou delegáti opravdu na svém místě. Vždy po ruce a ochotní poradit,dokonce nám při příjezdu všem odnosili zavazadla až na pokoj
Opravdu jsem nenašla jinou cestovku,kde bych se za ty peníze podívala na 17 dní do Řecka a se vším komfortem.
Není tady
Tak,moc děkuji eskyňko,za komplet informace,budem nad tím uvažovat. A teď,jdu mrknout na jejich stránky,jakou mají letos nabídku. (jo a manžílek také biftečky,gyros a palačinky rád,hlavní je,že by tam netrpěl hlady
)
Ahojky,
pár zájezdů už jsem přes internet kupovala a vždy to bylo super a bez problémů. Jednou prodloužený víkend v Paříži sice přes www.invia.cz, alenakonec byl zájezd přes super cestovku z Hranic na Moravě Bonton CK, podruhé Chorvatsko od brněnské cestovky Novalja CK a také to nemělo chybu.
Není tady