29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky dlouho jsem tu nebyla ale už nově bydlíme a máme už net.
Chtěla jsemse zeptat Jaroušek má 38:3 a poodečtu 37:8 mám mu dát paralen čípek?Zdá se mi v pořádku je čilej a normálně papa.
Není tady
Nedávala bych jen na 38 jinak je to přirozená reakce těla takže pouza nad 38 to už pak může býti nebezpečné....
Není tady
Ahojky tak jsmebyli na pohotovosti strávili jsme tam 2hodiny,Čekáme doma až se Jaroušek vyčura do pytlíku a nesu to tam a jestli bude v moči něco mít asi tam budem.Vypadá to na infekci moč.cest uvidí se až z moči.Dr.když vyděla plínku tak se zhrozila co tam má.
Není tady
2Kata: moc držím pestičky ať je Jaroušek v pořadku a kdyby se přece jen potvrdilo podezření Dr. tak je co nejdřív v pořádku a moc ho to netrápí. Držte se!!!!!!
Není tady
Ahojky ,tak včera jsme měli teplotku 39,5 chtěli si nás nechat ve špitále když domaneklesne ale naštěstí trochu klesla!Moč máme ok ted ty byla včera zítra se dozvím dnešní!rev máme spatnou a zítra sedozvíme i vítery.Vubec neví co Jarouškovi je a na co ho léčit!Když stoupne teplota musíme do nemocnice máme 37,9 tak snad mu nestoupne!Mám strašnej strach.Chudinka furt naříká.
V línce měl a má šlemy hlenu a zelené a žluté velké kusy.
Není tady