|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
a pa k by přišel školník a nakonec možná i kouzelník, ne? 
jinak já skončila minulý týden, neb mě čekají dva chirurgické zákroky a neměla jsem nervy na to odstavovat ze dne na den... u Jiříka v necelých 11 měsících - přestal mít zájem a kojila jsem ze setrvačnosti vždycky jenom ráno (a stejně si myslím, že už jen "dudlal", pít neměl co), a když jsem pak musela brát atb, tak jsem to utli... Máťa byl ale mnohem větší závislák, tam to bylo těžký...
Není tady

Nety? bych byla jak ty ženský křovačky v africe, co si je vytahujou schválně
Není tady

tina: takze v podstate do toho Roku - jak si to planuju i ja...
Není tady

takze nekdy ted jste skoncili?
Není tady
Já jsem se kojení hoodně věnovala (tedy spíš shánění informací). Bohužel mi nebylo přáno.
Ale v podstatě jsem se na většině míst dozvěděla, že do roka je mateřské mléko lepší než UV, od roka do dvou je to tak na stejno a od dvou let je lepší UV, mateřské mléko svým složením nestačí.
Říkají že to snižuje pravděpodobnost alergií a pokud se objeví, tak mají lepší průběh než u nekojených dětí.
Pak je lepší nekojeným dětem kde je v rodině alergie kupovat H.A. mléko.
Na alergologii se mi hned ptali proč Lenka není kojená 
Není tady