27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
1. Prosím o rady jak pěkně udělat venkovní pískovitě. Bydlíme v rodinném domku a u bych ráda abychom se chodili zabavit na dvůr na písek. Můete mi prosím poslat fotky jaké pískovitě máte doma vy?
2. Jeliko u v obýváku nepotřebujeme druhou postýlku, chtěla bych udělat z obrovské papírové krabice od televize domeček s okny a dveřmi. Celé to polepit bílým papírem a potom z barevných papírů ozdobit. Třeba jako perníkovou chaloupku. Pokud bude ta'tka ikovný, tak třeba i se střechou. Dělali jste taky něco takového. Uvítám opět jakékoliv tipy, rady a nápady. A fotky.
Díky vem
Moje emailová adresa: gabriela.tomkova@seznam.cz
Není tady
1. Má-li jen jedno dítko a nechodí k vám na návtěvu zrovna "mateřská kolka", asi bych si vybrala nějaké plastové pískovitě z nabídky supermarketů. Je tam monost přikrytí (proti kočkám a deti), monost přemístění (na sluníčko, do stínu).
2. Mé děti zhruba co dva měsíce dostaly novou papírovou krabici od velkého balení plen. Byla to na tři-čtyři dny nejvyuívanějí hračka. Mohly po ní čmárat, vlézt do ní vrchem, různě ji převracet, tahat se v ní, přikrývat dekou apod. Vyuily ji více a raději, ne takový ten dětský stan ve tvaru domečku. Prostě kdy nemohly moc uplatnit fantazii, tak se jim to omrzelo. Ta krabice po pár dnech "padla za vlast" a o to více je po nějaké době bavila dalí. Píu ti to proto, a nejsi zklamaná, kdy vykrálí svou krabici jak nejlépe bude umět a dítě bude bavit jen chvíli. I ten dětský stan jsem stavěla občas na pár dnů a pak zase sbalila, jinak se v něm jen skladoval nepořádek.
A jetě si vzpomínám, e na začátku naeho manelství (jetě bezdětného) jsme asi rok neměli konferák a tak bedna od televize slouila místo něj. Byl na ní ubrus a nějak nám to tentkrát stačilo. Pokud k nám přily kamarádky s prcky, tak jsme jim tam často hodili na dno deku, poltářek, dírami co slouily jako úchytky jim tam podávali dobrůtky a moc se jim to líbilo. Jestli to byl domeček, koráb, raketa či auto ji záleelo na jejich momentální fantazii.
Upravil(a) Stelička (27. 4. 2008 17:48)
Není tady
My jsme koupili dceři toto pískovitě https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-na … vikem-y7y3 . Máme mení zahradu a toto pískovitě nezabere moc místa. Navíc se mi líbí, e je u toho rovnou i kryt, take pískovitě můu bez problému na noc zavřít.
Není tady
Stránky: 1