6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
1. Prosím o rady jak pěkně udělat venkovní pískovitě. Bydlíme v rodinném domku a u bych ráda abychom se chodili zabavit na dvůr na písek. Můete mi prosím poslat fotky jaké pískovitě máte doma vy?
2. Jeliko u v obýváku nepotřebujeme druhou postýlku, chtěla bych udělat z obrovské papírové krabice od televize domeček s okny a dveřmi. Celé to polepit bílým papírem a potom z barevných papírů ozdobit. Třeba jako perníkovou chaloupku. Pokud bude ta'tka ikovný, tak třeba i se střechou. Dělali jste taky něco takového. Uvítám opět jakékoliv tipy, rady a nápady. A fotky.
Díky vem
Moje emailová adresa: gabriela.tomkova@seznam.cz
Není tady
Oskárko, my jsme malé koupili pískovitě, co bylo v akci za necelou tisícovku v Makru ( minulé vydání ) Je hezky barvené, má po stranách i dvě prkna na sezení nebo výstavu výtvorů ( bábovek ) a hlavně je zakrývací. Rozměr 120x120, to jí stačí. Nemá dno, take pod něj dáme netkanou textilii a na to pak písek.
Domeček jsme pro kluky mívali ten igelitový, doma toti děsně smrděl. Pro Adélu nemáme zatím ádný. Ani ho nemám v plánu pořizovat, sama by v něm stejně nebyla.
Ten nápad s domečkem z postýlky není patný, ale kdy ho polepí papírem a zmokne ti, tak bude po domečku, ne ??
Není tady
Hm, tak pro nai Marky by byl domek z papíru mnamka. Ona toti nesmí vidět krabice , čtvrtky , vechno rozhryzává.
Není tady
Dui, není náhodou Tvá Markétka kamarádka mé Kačenky? Ona toti dělá to samé, skoro by se o ni dalo říct, e co se dá alespoň troku pokousat, ukousnout, sevýkat a tak, to se--e
Není tady
domeček z papírové krabice bude samozřejmě doma v obýváku na místě, kde stojí nyní postýlka. Ven s ním chodit nebudeme. A pískovitě bych chtěla udělat ze dřeva určitě větí, máme zde spoustu dětí a předpokládám, e se budou kamarádit, tak bych je samozřejmě ráda zvala na písek i k nám.
Není tady
Oskárko, my máme pískovitě udělané asi takto (popíu to svým laickým popisem, tak snad to bude srozumitelné ) - boky pískovitě máme z kulatiny, taka je jetě zevnitř natřel gumoasfaltem, aby to nevlhlo, dovnitř přidělal černou tlustou folii, aby písek nebyl nasypanej přímo na trávě, z prken udělal z kadé strany sedátka a z dalích potom jetě dekl na přikrytí, aby nám tam nechodily kočky.
Jestli chce, můu ti poslat nějakou fotku, ale musela bych to nejdřív nafotit, protoe kdy jsem fotila malou na písku, tak tam byl vidět vdycky jenom kousíček
Není tady
Já jsem doma vytvořila domeček z velké krabice, ale ne jsem stačila polepit barevným papírem bylo po něm.. Myslím, e je to na chvíli, páč děti jsou rodilý demoliči nebo pouít hodně silný kartónový papír.
A pískovitě bude vyrábět manel.. Měla jsem představu něco jako je teď nebo bylo nedávno v akci v Lidlu. Dřevěná konstrukce se stříkou s výsuvným pískovitěm. Akorát manel byl skeptický k tomu výsuvnému mechanismu, tak zkusí vymyslet něco jiného.
Není tady
len napsal(a):
Oskárko, my máme pískovitě udělané asi takto (popíu to svým laickým popisem, tak snad to bude srozumitelné ) - boky pískovitě máme z kulatiny, taka je jetě zevnitř natřel gumoasfaltem, aby to nevlhlo, dovnitř přidělal černou tlustou folii, aby písek nebyl nasypanej přímo na trávě, z prken udělal z kadé strany sedátka a z dalích potom jetě dekl na přikrytí, aby nám tam nechodily kočky.
Jestli chce, můu ti poslat nějakou fotku, ale musela bych to nejdřív nafotit, protoe kdy jsem fotila malou na písku, tak tam byl vidět vdycky jenom kousíček
Fotečky ráda uvidím. U nás to taky dopadne asi z té kulatiny. A nala jsem odkaz na síovinovou folii místo deklu. To mě taky zaujalo. Je to tady.
http://www.zeleneudoli.cz/ochranna-sit- … e/d-57785/
Není tady
PetaZ napsal(a):
Já jsem doma vytvořila domeček z velké krabice, ale ne jsem stačila polepit barevným papírem bylo po něm.. Myslím, e je to na chvíli, páč děti jsou rodilý demoliči nebo pouít hodně silný kartónový papír.
A pískovitě bude vyrábět manel.. Měla jsem představu něco jako je teď nebo bylo nedávno v akci v Lidlu. Dřevěná konstrukce se stříkou s výsuvným pískovitěm. Akorát manel byl skeptický k tomu výsuvnému mechanismu, tak zkusí vymyslet něco jiného.
Já u jsem vytvořila z krabice prostor pro ty barevný míčky v nich se děti rádi rochní. Má to podobu traktoru, polepené barevným papírem. A vydrela u od konce ledna a Kubík do toho stále rád chodí a míčky vyhazuje... Myslela jsem, e to nevydrí ani 2 týdny a světe div se....
Není tady
taky jsme si na zahradu pořídili dětské hřitě a pískovitě hlavně kvůli kamarádům, aby mohli chodit k nám. Nakonec jsme li cestou hotového, jsme troku lenoi. Koupili jsme tohle: http://www.junglegym.cz/detska-hriste/d … riste-hut, a zatím je moc fajn. Helenka v něm tráví celé dny
Není tady
Tak to my máme příernou improvizaci, ale Anička si na písku vyhraje a ani o ní nevím.
Písek je nasypaný na hromadu na starém lině. Ohrádku písku tvoří staré cihly a trám. Dále je tam poloen u kraje 1 díl z laminátové podlahy, na tu očitěnou "podlahu" ji posadím, take nesedí na písku, písek má před sebou, nikam neodchází a nakládá si do kbelíčku a vydrí u toho sama i hodinu! A aby na ni nesvítilo slunce, postavila jsem za ní venkovní stolek se slunečníkem.
To co máme by lo udělat i hezky: z nových trámů ohrádku, a písek na hezkém lině. Foto naí příernosti bych sem ani nedávala...
Není tady
jůů tady se vytáhlo moje staré téma....
pískovitě máme udělané z latí, veliké. U v něm hrabe i druhé dítko.
Domeček jsme pro Jakuba nakonec ani nedělali, vystačil si s krabicí na míčky. A pro Lucinku jsme nyní pořídili stan s tunelem.
Není tady
K takovému nápadu bude jistě potřebovat hodně papírových krabic. Já můu doporučit velkovýrobce Ekobal, kde tě jena krabice vyjde docela za levno. Zkus jim zaslat poptávku. http://www.ekobal.cz/obalovy-material/p … abice.html
Není tady
Stránky: 1