27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ako ste reagovali na prvý "vánejí" vzah vaich detí (15 r.), dovolili ste im vodi si priateža/ku domov, po akej dobe?
Není tady
Jsem 81 ročník a domů můj kluk nikdy nesměl a přes noooc to u vůbec ne!!!!!No a kdy mi bylo 18 tak mohl domů na odpoledne..byl na vojně a nai o víkendu na chatě ,ale nikdy!!!!!nikdy ne přes noc!!!!!No a tak tam spával potají ...no a jinak já musela celou dobu býti doma z rande v 19:30 a jinak to nebylo...jei jak já je nenáviděla:usch: ale dnes můj kluk je mým manelem,netěstí děti máme plánové v době kdy jsme chtěli my a tak nějak jsem naim vděčná za tuto ač tvrdou tak dobrou výchovu....Ale ve svém věku jsem je nenáviděla ,ale poslechla jsem v rámci moností....a jednou chytrý soused povyprávěl..no a tím se ve vyřeilo...v 19 letech jsme li do podnájmu a od té doby spolu bydlíme...pár let na hromádce,pak svatba a pak děti a jsme spolu ji 11 let......
Není tady