|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Máte prosím někdo zkušenosti s užíváním Nizoralu v tabletách? Zabral vám na kvasinky? Slyšela jsem, že je to trochu "svinstvo", zátěž na játra atd... 
díky za reakce
Není tady

yazooo napsal(a):
Máte prosím někdo zkušenosti s užíváním Nizoralu v tabletách? Zabral vám na kvasinky? Slyšela jsem, že je to trochu "svinstvo", zátěž na játra atd...
díky za reakce
Šmarjáá...a fakt je to Nizoral, jo? Není to šampon proti lupům?
Není tady
Damila napsal(a):
yazooo napsal(a):
díky za reakceŠmarjáá...a fakt je to Nizoral, jo? Není to šampon proti lupům?
Nizoral je jak šampon,tak krém, tak tablety - každý přípravek je na něco jiného...
Není tady
Ahojky,máš pravdu že je hepatotoxický (škodí játrům) a pak se nesmí užívat s některýma lékama.Ale na to se tě určitě lékař ptal než ti to předepsal.Je ale zase účinný na Candidu (kvasinka).když to bedeš užívat tak jak máš,tak se není čeho bát.
Není tady