29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojky všechny snažilky,
potřebovala bych vědět, jestli někdo nevíte, co může způsobit extrémně vysoké HCG. Abych to vysvětlila. Měla jsem zamklý potrat v 10tt (je to asi 14 dní zpátky) a kamarádka, která dělá v labině v nemocnici se mě ptala jestli jsem čekala dvojčata. Dost mě to překvapilo, protože to bylo jen jedno mimčo. Nakonec mi řekla, že zrovna ty moje testy dělala a měla jsem těsně před zákrokem 344tisíc a to je prý moc. Koukala jsem se na net a i přes celkem velké rozpětí hodnot je to opravdu přes limit celkem hodně. Nemáte někdo zkušenost, co to může znamenat? Doktor se mi k tomu nevyjádřil, pouze řekl, že už se mi hodnota snižuje a tak o nic nejde. Ale to mi teda nestačí. Díky Ivka
Není tady
Ultrazvuk dělal, mimco bylo 1 a odpovídalo velikostí 10+2tt, takže tam neviděl nic. No ale potom zmlklo srdíčko a bylo vymalováno. A druhý den jsem šla na vyčištění a nikdo se o té hodnotě už nezmínil.
Není tady
Stránky: 1