29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Káto, na to je nejlepší zeptat se Dr... pokud je to ta samá antiko., kterou měla moje švagrová, chodila znovu každé 3 měsíce... ale vím, že tu hodně holek psalo, že potom měly obrovské problémy s tím, aby jim znovu naběhl cyklus, natož aby začly ovulovat...
rozhodně nikdo jiný, než Dr Ti odpověď nedá...
Není tady
tak asi nejlepší bude zvednout telefon a zavolat si k Dr
Není tady
Káto ona doktorka to nemůže vědět. Po dobrání depo provery má nastat zase OVU cca po 6 - 10 měsících, ale u každýho to je jiný. A tys jí měla jen jednou, tak jí můžeš mít za dva měsíce nebo taky za osm...těžko říct. Jedině mě napadá chodit každý měsíc na UTZ k dr. ,aby bylo vidět, jestli OVU bude nebo ne
Není tady
ahojky Káto, já tuto antikoncepci měla také určitě je to ms, já jí dostala hned také po vynechání injekce..měla jsi jí krátce, tak by jsi mohla mít i normálí počet dní..já jí měla o trochu déle a ms byla o troooooošku hodně dělší
ale pak se mi cykly hned srovnaly..jen ovulaci jsem nesledovala hned, takže Ti neporadím...můj dr. říkal, že nejdůležitější je, aby se srovnal cyklus na standart a s tím souvisí i ovulace...ale to asi nemůže přesně říct ani dr, kdy budeš zase ovulovat..oni sami nevědí, jak která žena na depu bude reagovat
Upravil(a) Lenďák (19. 4. 2008 16:14)
Není tady
No já jsem si jí nechala pchnout vlastně 15.1 pak jsem začala 17.1 krvácet to jsem měla asi týden pak jsem zase začala krvácet to bylo takyale 16.2 to jsem krvácela.Asi taky tak nějak týden.Potom jsem to dostala 13.3 a to jsem krvácela dýl pakto asi na 2dny přestalo a pak znovu a to skončilo až toho 10.4. a ted to začalo znovu!Myslíš že je ěco v nepořádku?Už jsem z too hotová!Moc děkuju,dr když jsemj to řekla tak mi na to ani nic nedala na t krvácení,asi nemuže jelikož kojim.:-?
Není tady
Káto, tak ty první měsíce, to skoro vypadá jako kdyby to byla ms, která může být..to by bylo normální..ale pak u je to delší, tak nevím, zas tak dlouho by se u ní nemělo krvácet..ale možná všechno teď zmizí tím, že jsi jí vysadila.. hodně holkám prostě nesedne..ale pokud by jsi nepřestala dlouhodobě takhle krvácet, ještě bych na dr. zaútočila..ale nelekej se hned, já krvácela po vysazení 14 dní v kuse..
Není tady
Hele a depo-provera se může při kojení jo?
Upravil(a) dusička (22. 4. 2008 13:02)
Není tady
petrušo dík,zase jsem o něco chytřejší ale otázkou je, jestli si to vůbec dávat, když píšou, jaký jsou s tím problémy.
Není tady
duší já nevim. Já jí měla dva roky, zezačátku jsem celkem dlouho špinila. Ale jen malinko. pak se to upravilo, její poslední účinnost mi skončila v dubnu 2006 a v listopadu 2006 jsem dostala MS (po půl roce, ale píšou že je to normální po 6 měsících až roce) Pak jsme se snažili o mimčo a otěhotněla jsem v červenci. Sice už mi to přišlo tak dlouhý, ale ve svý podstatě to zase tak dlouho není, je to normální průměr. Takže mě se vlastně žádný problémy s ní netýkaly...holky hodně pak nadávaly na problémy s ovulací a tak. Ale mě dr. jasně upozornila, že po jejím vysazení budu nějakou dobu "neplodná". Kamarádka jí měla taky a taky bez problémů
a ty předpokládám další mimčo neplánuješ, takže ti vlastně nic nebrání jí zkusit. vysadit jde vždycky Akorát jsem slyšela, že při dlouhodobém užívání je větší riziko vzniku osteoporózy...tonevim, musim se zeptat dr. já bych jí po poroddu asi znovu chtěla (děsně mi vyhovovalo být bez MS
)
Není tady
já už další dítko neplánuju a po pravdě bych raději takto, než hlídat pilulky. V květnu jdu k dr, tak e ho zeptám.
Není tady