21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jaká má být podprsenka na kojení - myslím o kolik větí ne podprsenka, kterou běně nosím? Teď v těhotenství mám 85 B, take si mám koupit s koíčkem C?
Není tady
Radi si kup D, já tomu taky nechtěla věřit, kdy mi to v obchodě radili, ale kdy se mi po porodu prsa nalila a já viděla, co mi narostlo, byla jsem jetě ráda. Ale taky záleí na tom, jakou velikost jsi měla před těhotenstvím, na typu postavy a taky jak dlouho u jsi těhotná, ono je lepí počkat ke konci a pak uvidí. Já měla před otěhotněním B, v těhotenství C a pak to déčko.
Není tady
No já jsem měla před otěhotněním B, a teď jsem se do B taky narvala, momentálně jsem ve 30.týdnu. Tak myslí, e si mám vzít o číslo větí ne těsně před porodem?
Není tady
Já bych s podprsenkou na kojení klidně jetě počkala... někde jsem tu četla názor, e vzít o číslo větí ne je v 36tt.
jojo taky, pred porodem jsem mela 75 B, C... po porodu kdyz se mi prsa treti den nalila - 85D:( vetsinou cim je vetsi obvod, jsou i kosicky vetsi... ted nosim 80D...
Není tady
Já jsem si ji kupovala po porodu protoe jsem nevěděla jakou velikost budu potřebovat.
Není tady
Romčo já mám Naturanu a Anitu aero soft .Ta Anita je asi o 200% lepí - je příjemnějí,pěkně sedí a hlavně krásně drí prsa.Byla draí (1200),ale určitě se to vyplatí.Ta Naturana stála 500,- - na MMB seene za 370,- a pouívám ji jen na noc.
Tady jsou odkazy
Anita
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6213732&tab=3
Naturana
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6601087&tab=0
Upravil(a) heri1 (23. 4. 2008 14:42)
Není tady
Romi nemá za co.A taky děkujeme .Je to pusinka
.A tobě u se to taky pěkně krátí
Upravil(a) heri1 (24. 4. 2008 10:19)
Není tady
Leri napsal(a):
Jaká má být podprsenka na kojení - myslím o kolik větí ne podprsenka, kterou běně nosím? Teď v těhotenství mám 85 B, take si mám koupit s koíčkem C?
Ahoj,
podprsenka na kojení se od podprsenky, která se nosí v těhotenství trochu lií.
Hlavní zásada při výběru je :
* nakupovat novou podprsenku v 36t.t. Změřit si obvod hrudníku a koupit model o 1 - 2 koíčky větí ne je v době nákupu.
*prodyný a snadno udrovatelný materiál
* vu co moná nejméně
* iroká , upravitelná ramínka, podpěra vypracovaná a k ramínkům
* elastický materiál, který dává monost se prsou naplnit, kostice a dráty jsou nevhodné - omezují prokrvení
*zapínání vpředu nebo oboustranně odklopotelná přední část koíčku.
* zadní díl - umoňující dostatek vůle, zapínání na 2 - 3 řady háčků.
Na modelech se objevují u i značky, které udávají důleité znaky:
např.
*rostoucí spolu s objemem těla
*bezevé koíčky
*prsní podpěra
*odlehčovací ramínka apod.
Oblíbené jsou i topy, sportovní podprsenky a tzv. lambány - jsou větinou určené pro eny s meními prsy. Topy mají dost místa pro vloení vloky do podprsenky, jdou jednodue vykasat nahoru.
Čerpáno z článku v Mamitě 2/2002
Hezký den Magdalena Mikulandová, soukromá porodní asistentka www.studioprozeny.cz
Není tady