29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peti, v nemocnici určitě ne, ale pak, třeba až mne jednou pustí snad se taky dočkám, budu se muset pak víc asi šetřit, už teď méně chodím a tak budu třeba plést !!! Pokud na to přijdu
A košíčky máte všechny nádherné !!!!
Holky a co Reny, dlouho jsem ji tu neviděla, budu jí muset písnout smsku.... asi je u rodičů......
Není tady
tak mám vyžehleno..
nejvíce toho mělo to naše malé prasátko
To jsem ráda,že ten fotbal zkončil..ten tu fandil,jak kdyby tam hrála jeho maminka..spadl tam nějaký hráč..a on už viděl,že má zlomenou nohu a kost mu z ní kouká...fakt na palici
a ječí tu u toho a já se lekám..také budu z něj brzy v Beřkovicích..už jsem ho na to upozornila !!!
Raduško..
to víš ,že tě,, jednou pustí"
a neboj ..chození ti ještě doporučí..
takže budeš opět čupr mamina
Reny..tu naposledy psala,že budou u rodičů .. na chaloupce
jdu už do hajan jsem nějak po té návštěvě unavená
.. no jo...když já pila džus s vodkou..to je nad můj výkon..
krásnou dobrou noc
Fotečky jsou .. Míša oblečená do divadla- ,,sestřička Míša" a dnešní foto ,,chlupatí kamarádi"
Upravil(a) salek (8. 6. 2008 0:01)
Není tady
krásnou..u nás už slunečnou neděli
Radušce přeji at´ji to dnešní loučení moc nebolí
.. už ted´vědí co je s tebou a určitě budeš brzy doma zase u svých
Já se jdu s malou za chvilku obléci a musíme do obchodu. Když jsme se navečer vrátili poslala jsme Míšu pro hlávkové zelí a ona mi donesla ledový salát nandala nákup do ledničky a já si toho všimla až večer
ale cena je na něm jako za zelí.. zmáčkla to tam na váze dobře,ale jinou hlavu vzala
Na oběd peču králíka na slanině , bram.knedle a právě to zelíčko
zatím pa ..a pěknou neděli
..mi půjdeme asi odpo na zmrzku do města
Není tady
Dobré ráno, prvnííí teda pokud mě některá nepředběhnete, než to stačím nadatlovat. Jj Mišák tam toho nechal hodně, kdyby sebou neměl seznam věcí, tak to pochopím, no zítra se poptám ve školce, jestli náhodou. My tam taky zítra vezmeme kalhoty "krákora"
Míša kouká na hřiště a Patrik ještě neráčil vstávat
přišel z noční, večer jde znovu, takže dnes tu válčíme sami, taťulda nám bude spát celý den.
Není tady
No tak já třetí no uklidila jsem a než sem vlezu už tady je napsáno
Manžílek mi včera odjel zase na týden, tak tu bude smutno, ale zase budu mít trošku volno
Děkujeme za pochvalu za košíčky máme jen 4 ale je tu příští týden jarmark tak mám sebou hodit
to říkala babička
Dnes bude asi hezky, tak si užijte neděličku a večer pááá
Není tady
Ahojky, tak já bramborová.
Všichni 3 odjeli na florbal, na 10h jdu za nima, ještě bych tu chtěla v klidu vyžehlit.
Dám sem fotečky mých výtvorů, jinak je to na estrankach Anykaci
Upravil(a) Simka (8. 6. 2008 8:30)
Není tady
Ahojky všem . Já jsem s dětma vzhůru už od půl 7
,ale polehávala jsem v obýváku a pak poletovala za dětma a byla jsem si ted umýt hlavu
. Potřebuju dojít do krámu koupit tvaroh , chci zkusit nový recept na tvarohové knedlíky k obědu . Odpoledne se pojede asi někam na výlet, manža má velkou touhu ,ukázat mi paní navigaci
. Ale v sobotu odjíždíme na tu chalupu , tak to mi taky ukáže
. Už se tam moc těším , ještě že tam jedou i naši novomanželé s námi , nebudu vařit , starat se o děti a asi budem s manžou celé dny v patře v postely
Simí , jsou hezké košíky , ten jsem dělala včera
Mě už nabízí mamky kolegyně ,že mi bude platit za košíky ,Blani , tak já možná na jarmark nemusím
Renčo , no vidíš pro Míšu je hlava jako hlava Slušelo jí to moc ,je to už kus ženský
Sylví ,jsi se psala se seznamem zbytečně ,asi ho četl jen Míša
Upravil(a) Petruse (8. 6. 2008 9:27)
Není tady
mamulky, založila jsem už nový chatt
Není tady