29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem si na chvilku odběhla k PC, už mě bolí záda, nesmím to přehánět, uklízím ložnici, je tam binec jak v tanku, všude samé hadry..... a pak si stěžuji, že nikdo na sebe nic nemá, když je to poházené v ložnici na zemi k vyžehlení, pustila se mi do toho Natálka tak to bylo opravdu všude ale už je to uklizeno, i malé věci dané v kufru a doufám, že se mi podaří už dnes vyžehlit.
Jdu pro prádlo a jdu věšet, Naty honí křečka v kleci, tak čekám, kdy bude řev, že ji kousnul, nedá si pokoj..... áááá už před ní utekl do druhého patra v kleci
Zase jsem objevila šatičky, co jsme snad ani jednou neměli na sobě a už nám jsou malé, tak to tu mám připravené na focení, až půjde malá spinkat se do toho pustím a hodím na MMB. Ať se to tu neválí, že?
Blaničko, koukejte se z toho s Páťou dostat ( srazík se blíží ) a Andrejce ať to moc nebolí, znám co to je a bolest to byla hrozná
My máme k obídku kmínovou polévku, jako za starých časů ve školce ( hledala jsem včera na MMB v receptech něco co by mě zaujalo a byla to tahle polévka a je opravdu dobrá, no jako ve školce ) a brambor a sekanou, zbytek, to nám stačí !!!
Není tady
Dobré ráno,
tak u nás noc nic moc... Nina včera plácala pí´áté přez deváté takže mněla v noci bolení bříška a chtěla ho furt odemně masírovat , tak pak spinkala u nás v postýlce......... ráno podle toho vypadal nočník... teď tu lítá a hází si s
s balonem.
Renčo, tajemnství to není... dělám v internetové kavarně. tam jsem dělala i před tím než jsem šla na MD. Je tam od toho kousek ubytovna, tak je to tam samej cizinec
Jdu udělat oběd a pak s LUkym na dramaťák. Dneska poprvé nebudu muset sebou tahat Nindu to je takovej veget když je
doma, sice zadarmo, ale celkem mi to je teď jedno ... už si připadám i odpočatá
Není tady
Ahojky tak jsme taky jako u Blaničky s rýmou a kašlem
. V noci málo spíme , teda aspon já
pořád malou hlídám
. Asi to počasí tomu pomáhá a u nás ještě to očkování .
Copak Blanička ta už má výsledky ? Nebo jsem to propásla
Není tady
Ahojky zlatíčka!
Jdu až teď, když malý a mamina si zašla ke kadeřnici. Já byla hned ráno, na 8,30 a jsem úplně jiný člověk
Nechala jsem si jen boky delší, vzadu mám vrabčí hnízdo a nechala jsem si ustřihnout ofinu. Jinak Adámek už má nožičku celkem dobrou, dost ten flek zesvětlal od včerejška, já jsem pořád jak lemra, šíleně mě bolí v tom krku a mám zastydlou rýmu, takže mě bolí dutiny.
Ale poctivě piju litry lipového čaje, tak to snad povolí a na srazík už budu na 100 % fit!
Tímto zdravím i Blaničku a její dětičky a posílám vojsko na rozehnání bacilů
, stejně tak Natynce Radunky, ať už se ta zubiska proklubou a dají pokoj!
Simči, jak Aný a noční atb? Vzala si je nebo to brala jako sen?
Marti, no vidíš, jak se umíš rozepsat! Konečně víme, co je u vás nového
Tak Luky je býk, hlavička tvrdá? Dodatečně od nás všechno nej a pusinu k tomu!
Reny, moc držíme pěstičky na ta vyšetření - jak jde o žaludek a střeva, tak to je hodně nepříjemné, tak se drž! Ale ty víš, do čeho jdeš, takže to zvládneš perfektně! Škoda, že padá ten srazík a nebudete moct zajet nás zkontrolovat
... a Evinko, jak ty, dorazíš?
Marcelka by tě v Pcích naložila, však víš, že to nabízela!
Určitě jsem ještě něco chtěla, ale mé choravé dutiny jsou vyloženě duté, tak si jdu zapít prášek a zalezu si na chvilku pod deku, dokud tu je klíííd.
Není tady
Tak tady nikdo jen já načumuji
. Malá má ten kašel škaredý
, zítra asi jdem k doktorce . Nějak se mi to nelíbí
je hodně zahleněná
.
Není tady
ahojky.. tak už jsem doma z práce a hlavně
nakoupené maso za vydělané penízky a je to fuč !!!!!!!!!!!!!!!!
Za chvilku mažu na rodičák .. nejraději bych si dala nožky nahoru,jak nás dnes v práci honili... zastavila jsem se opravdu až před tou 15hod ,kdy jsem se balila domů
ted´mě zdržela Elis s telefonováním..tak písnu až večer,až si vás dočtu...zatím pa a opatrujte se marůdci
Není tady
Ahoj holky,
Kačí už spí, byly jsme na očkování a tentokrát jsem jí dala spát už před 12h, takže jsme s kočárem vyrazily a vzbudila jsem ji až u dr., takže byla v poho, včeličku dostala do ručičky, takže reakce nebyla , ale už spí, takže dobrý.
Aný spala u manži a Kačí taky, tak jsem si Anetku vzala vedle do pokojíčku a tam jsem jí to šoupla, samo se ráno divila , kde je.
Jinak tu byla babi a holky na střídačku pohlídala, tak jsem i s Kačí byla dopol skoro 2 hodky venku. Mám plný koš, takže mě zítra čeká děsný praní, doufám, že se počasí polepší a budu to moci dát ven, ať mi to doma neotravuje.
Já si jdu dát masku na kcift a osprchovat se. Přijela nám teta.
Gábi, no tak to jsem na tvůj nový sestřih zvědavá, určo ti to moc sluší.
Petruško, už jsi doma dopracovala? Že tu ještě nejsi.
Renatko, jak ti jde hubnutí, máš teď velký záhul viď? Ať dobře dopadne rodičák.
Blani dejte se do kupy a co výsledky?
Evičko, vy se taky držte.
Já budu zítra volat na výsledky moče Anetky, ale snad to bude dobré, už bysme šly na chvíli ven.
Marti a kdo ti hlídá děti, když jsi v práci a manža není doma? Jinak je fajn, že si se ozvala.
Není tady
ahojky.. tak jsem z rodičáku doma
učitelku mají takovou drbnu,tak to je vždy na dlouho
Míša se hodně zlepšila
určitě to mělo ,,kouzlo" v tom novém mobilu a pokojíčku... ale učitelka řekla,že jsme udělali dobře,že jsme ji nechali dát do tř. A ..byla v Béčku a tam jsou zlý děti a moc se neučí..tady v té jsou ,,šprti " a hodně drží spolu
Malá už spinká manža odjel na kulečník , Míša si telefonuje
a já se tu cpu ,že nevíte čím, smar.dlavýma syrečkama a čerstvý tm.chléb
to je dieta,ale prý je to dietní
Simčo..tak at´je i noc u vás klidná
já čekám ,až se zítra vysvleču z hadrů z práce a budu mít na víkend dvě pračky..
to bude pak žehlení ...doufám,že manžu do té práce vezmou a budu žehlit jen košile
Koukám,že tu máme ,,přetetováno"
ale já tím fofrem v práci už budu mít po..........
Ani jsem ted´na váze nebyla .. jak je teta, vždy jsem nějak těžká a hladová
takže ani nevím..zvážím se asi o víkendu
Evičko..vy se holky dejte také dohromady,at´můžete za námi přijet ..
Gabčí..no tak to jsme tedy na tebe zvědavé..jak ti to sluší s novým sestřihem hlavně bud´zase brzy fit
Martí..no tak to chodíš domů sama ,nebo ti chodí manža naproti...mě večer vozí domů manža ,tady je to pak hrozné ...nebo to máte jen denní kavárničku ??
Raduško..to jsi mi tu kmínovku tedy připomněla ..a ještě drožďovou pomazánku
jééé..ta tedy byla
ale ted´bych ji malé udělala ..je zdravá
Jojo..to je ta maska
Blaničko.. no tak to se to na vás doma také sesypalo holky neblázněte..a koukejte se opatrovat..už aby bylo to sluníčko..tato zima je tak akorát na nemoci
A kdepak máme dnes Petrušku.. kouká na Ordinaci že
Není tady
Ahojky holky.
Tak škola v pohodě!! Ale ještě měsíc mi to bude otravovat život:vissla:
Byla jsem u našich , snažila jsem sehnat Dandíkovi boty, ale bohužel. Tak si je necháme asi objednat u nás v lékárně
Tak holky, myslíte že mám vzít jen foťák nebo i kameru? Co berete?? já už jsem se ptala, ale nějak nevím... Také jsme s Gabčou vymysleli pro vás překvapení, tak se těšte!!!!
Ale nic neřekneme!!!
Také kluci budou mít jakoby masky, čarodějové, když né čarodejnice, tak to bude mco pěkné!! Moc se těšíme!!
Péťo, tak jak s tím odvozem, už se to blíží, tak potřebuju vědět, jak jste se domluvili s holkama nebo jak to bude;) Stejně by mě zajímalo, jak to děláš, to uklízení těch vchodů. Já když si představím, u našich, že bych to měla uklízet, jéje, to by za chvilku ze mě byla nitka, ale asi bych to ani nezvládla:vissla:
Renčo, jsi ale pracantka!! Tak hezky taky i někdy odpočívej, jo?!!
A jak manžel s tou prací, už víte něco nového?? Držíme všechny palečky, co doma máme!!!
Evičko, tak posíláme pusinky Viktorce, ať se brzy uzdravíte!!
Gabči, vám také, ať jste brzy fit!! Téda těším se na nový střih!!
Marti, tak konečně taky zavítáš?? No, jo, no, lenochu jeden!!Já tě neznát..
Ráďo, máš někde v PC tu kmínovou polévku?? Poslala by jsi mi ji, prosím?!
Blani, taky se brzy uzdrav a Andrjka také, posíláme vám všem pusinky na bolístky!!
Simi, také mě to čeká, peru a také žehlení a před naším výletem také!!
Tak holky, jdu makati¨. Tatínka máme na noční, tak máme prééé Tak pá,pá
Není tady
Tak já jsem v pyžamu. kačí se už ozývala, tak za ní šel manža
.
Já beru foťák.
Marcel, s tou školou tě obdivuji, ještě jsi nám nenapsala co to studuješ?
Po očku sleduji Ordinaci.
Není tady
Macku já také beru jen foťák.. kameru máme,ale asi bych se bála ,aby se s ní nic nestalo
Košťátka mám udělaná ju,aby jste nic netahali to jsme určitě všechny zvědavé co máte za překvápko..
Já jsme ted´večer malé vyprávěla kam pojedeme a co budeme dělat a kdo tam všechno bude.. a ona mě tak se zaujetím poslouchala,až jsme se pak s manžou tomu smáli,jak na mě koukala
Manžel bude zítra po obědě volat do té firmy ,kde dělal pohovor.. moc by tu práci chtěl tak uvidíme
díky za
Já jdu Simčo také sledovat ke kafínku..
Není tady
Tak jsem si vás dočetla
Dnes je mi trochu líp ale nechci to zakřiknout
Maličkej byl přez den lepší, uvidíme večer
Holky ty moje vlasy ne a ne přestat zlobit už jsem se objednala na kožní, aby mi dali něco na sklidnění pokožky
nic mi nezabírá
už mi naskákaly i fleky na krku
mě picne
No nic jdu do postýlky pááá a marůdci, huš huš bacilům
Není tady
Reni, zítra poo budeme na vás myslet, pak nám hned dej vědět, jak to dopadlo, moc manžovi tu práci přeji.
Blani, tak se dej s vyrážkou dokupy. Kam jdeš do kláštera? Znala jsi dr. Šťovíčkovou? Ona normálně během roka umřela na rakovinu a to byla ženská, která pořád někam jezdila, vypadala tak sportovně, asi 2x jsem u ní byla.
No nic já jdu na kutě, nic pro mě nedávají, nastavím si mobil na 23h a budu se nsažit do Aný dostat asi poslední noční dávku antb.
Petí, tebe jsem se nedočkala, nějak moc dnes pracuješ.
Není tady
Blani..to je s vlasama nemilé
.. já jsem z nich byla nervózní po porodu..ted´už je to lepší
tak držím palečky at´už si celá v pořádku
Simčo..díky..napíši dobrou noc zlatíčka
.. snad nám dnes Petruška neusnula s dětičkama
Není tady
Ahojky , koukám ,je tu po mě sháňka
. Odpoledne se nahlásila návštěva a tak jsem sem nešla , a pak Ordinace ...
Gabčul ,jsem moc zvědavá taky na tvůj učes
určo ti to sluší , když si to jen přestavím ,jů a brzo to i uvidím
Blani , fajn ,že už vám je líp a těmi vlasy je to divné . Určo tam zajdi ... A co tvoje výsledky
Evičko , tak zajdi s malou k dr a hlavně at to není nic vážného ...
Renčo , ty určo i přez tetku stejně hubneš ... Renčo , moc držím tvému manžílkovi palce , at práci má
Marcel ,já i když trochu pracuji
. Stejně nejsem jak nitka
Sice jsem něco zhubla ,ale to příští týden zase nemusí být pravda s mím "jojo
Si šikovná , s tou školou a také jsem stále zvědavá , co to studuješ
Simí , hlavně at tobě se Anetka uzdraví ,zítra držím palce k testům
Upravil(a) Petruse (17. 4. 2008 21:53)
Není tady
dobré ránko zlatíčka.. tak mi vstávali na mlíčko v půl 7hod a ještě jsme pak zalezli do mé postýlky
Venku je slunečno ,ale auta jsou nějak namrzlá..nebo je to jinovatka...
Na oběd dnes vařím vinnou klobásu s br. kaší
Do práce jdu až na 18hod tak budu prát a zítra pokračovat v uklízení
Petruško..no už jsme si říkali,kde si se ,,zasekla"
Není tady
Hezké i když mrazivé ráno tady je taky jinovatka !
Ta hlava mě furt svědí, ale uděll mi to ten hned a šouldrs zkusila jsem ten normální a šíííílenost. Moje dr. má volný termín až 6.5.
tak snad to vydržím i na srazíku
holky ale vši nemám
jo
Jste šikulky že chodíte už pracovat malej je na mě hrozně vázanej, to bude mazec až mu zmizím na dýl
Na srazík se moc těšíme, malej mi taky když mu vyprávím že pojedem začne říkat- mimí , mimí to jako že tam budou děti
je sranda je pozorovat jak to vnímaj
Není tady
Ahojky a krásné ráno . Tak nevím , ale asi zajdem k té doktorce . Zkoušela jsem dát malé STOPTUSIN a ona se mi hned pozvracela
okamžitě ji natáhlo
. Tak nevím , jaké kapky dáváte na ten dávící kašel ?
Není tady
Ahojky zlatíčka...
Tak já ted přišla s Kačkou domů - Ráno co jsem odvedla ONdru ,šla jsem s Kačí hned do poradny ,konečně pro ten papír o vyšetření a na zastávce jsem potkala paní ,co její klučina ch
odí s Ondráškem do školky a říkala , že to taky ještě nemá a šli jsme spolu , povídala ,že Románka jejího dává do přípravné třídy a tak jsem usoudila , že by bylo teda fajn ,aby kamarádi chodili spolu . Šla jsem po poradně do školy , kam měl Ondra nastoupit a promluvila jsem si jak s řiditelem , zástupkyní a pak jsem měla i tu čest poznat učitelku přípravné třídy . Pomohli mi rozhodnout (rozohně mu to neublíží , ve školce se už stejně nudí a škola mu dá pěkný start na první třídu ) a Ondrášek půjde teda od září do přípravné třídy na základní školu. Splním mu ten jeho sen ,chodit do školy a sobě , uklidním svědomí a srdíčko
. Už se těším , jak mu to oznámím
Kačka ted usnula a já jdu vytřít přízemí , za 20 minut jsem doma
Evi ,no jestli to malá vyzvracela k dr bych určitě šla .
Blani , to jsme rádi ,že vši nemáš . Hlavně at máš kužičku na hlavičce zase brzy zdravou
Renčo ,se vám po mě tak stýskalo , nebo jste spíš zvyklé ,že tu oxiduju
Není tady
Dopré poledne,
pro mně teda skoro ráno, vstavala jsem před hodinkou. Ninda celou noc prozvracela
A teď tady spinká, tak snad to bude dobré... ráno mněla čajík, ale ani piškot nechtěla.
Tak máme převlečenou postýlku a naší celou postel minulej tejden jsem to dělala
Holky, ale tahle bílou jsem nikdy nikoho neviděla.... oni jí i rty zbělaly že nebily vůbec vidět kde sou... uplně splívaly s kůží.
Petruš, no to bude mít Ondrášek radost viď. A to je jako třída před první třídou???
Remčo, aby jsi se neuhonila s tou prací.
Blani, teda to bych se zbláznila kdyby mně svědila takhle hlava... to nesnáším brrrr
Simi, ty jsi se ptala kdo hlídá děti viď, tak manželova mamka ... jezdí s nima na chajdu
Ale já budu pracovati jen o víkendech.
No teď bych mohla furt neb nemá práci a moc dobře to nevypadá ani další tejden
Není tady
já tě praštím mokrým hadrem přes pusinku...ty jedna Petruško !!!!
a to jsem napsala ještě slušně
ty ,,oxidko "naše...
apson´vidíš,jak tu už chybíme jedna druhé ,když tu některá z nás dlouho není..jsme tu jako jedna velká rodinka
a né že tu oxiduješ !!!
To je fajn s tou školičkou u Ondráška,tady u nás je to také ,mají tam stále plno a dětičky tam chodějí rády, myslí si,že jsou už ve škole.. určitě to Ondráškovi pomůže a zvětší se mu i sebevědomí
Malá ted´usnula
..manža s ní byl dopo venku a já jsem si v klidu uvařila, vyprala a pověsila dvě pračky prádla.
Jo a ještě jsem sehnala na záskok za mě do práce kámošku... oni by mě tam fakt chtěli každý den,ale to já nechci už kvůli a
Večer to tam s nimi domluvím..a uvidím jestli mi to projde
Evičko..já jsme malé také ten Stoptusin dávala.. ale nakonec z toho byl ten zápal plic ,tak nevím..ale nic ji potom nebylo.. spíše ti poradí Lucinka,nebo Gabča.. ty jsou zkušenější v nemocech ale v lékárně by ti určitě poradili
tak se držte holky
Blaničko..tak snad se ti ta hlavička uklidní..asi ji máš po tom porodu ještě nějak podrážděnou a i šampon pak nesvědčí..chce to vyzkoušet vše možné i nemožné..
No malá to už potřebovala ,abych se hla z domu.. od rána na mě visela jak klíšťátko..a stále volala ,,maminko počem" - překlad- maminko pocem večer když ji chtěl dát manža mlíčko tak se vztekala..ode mě si ho vzala..a jsou ty i jiné momenty
ted´vše zvládají v pohodě.. také jsem se bála,že kdybych musela bez ní někam jet,že by tu snad umřela hlady a steskem
Já už se tak těším na srazík..snad bude pěkné počasí... už si píši co musím vzít sebou za mňmaky, kdoví jestli je tam lednička ?? Nečetli jste tam o ní ???
Jdu udělat kafínko..manžu honím, at´jde volat na tu práci.. já nevím na co čeká .. už bych bouchla šampáňo ...prý jsou na obědě a nebude je rušit
Není tady
Ahojky berušky
malá spinká, tak jdu honem něco napísat a pak poklidit , přijedou tchánovci
Včera přijel v 17 hodin, honem jsme sjeli na poštu, pak Jířa jel s
kamionem na firmu, já domů, upéct perník, dnes z něho jsou poslední 4 ks
a pak zase hurá pro
a Jířu na firmu a šup s nima domů.
hned do vany a Jířa učit , Naty stále chodila za
a ještě jsme uvařili játrovou omajdu,a by si vzal s sebou a ráno ve 4 jsem ho zase vezla na firmu
A Natálka normálně večer nechtěla vůbec spát a šla až s námi ve 22 hodin
a ráno už v 6 strašila, tak jsem vyndala dudáka - dala jí ho a dala si ji do postele a do 7,30 ještě vydržela polehávat, alespoň to, já bych se tááááák moc potřebovala vyspat
Ráno na 9 jsme jeli na rovnátka s klukama a pak k mé mamce a tam odtud rovnou Jířovi do školy pro oběd a domů, Naty nám usnula v autě, tak jsme ji přenesli a spí v mé posteli a já jdu poklidit, kluci jeli na kolách ven, ale v 15 mají nakázáno být doma, když přijedou tchánovci nevím, co tu chtějí, byli jsme tam v neděli a najednou jedou sem, ach jo a já jsme zrovna bez
Marcelko, zde je odkaz na polévku ! http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=15249 je fakt moooc dobrá i já ji baštila s láskou ! Tak dobrou chuť !
Marti, Ninušce ať s ez toho nic nevyklube a je zase ten ďáblík jak má být !!!!
Není tady
Teda Renčo a doufám,že né tím mít mokrým špinavým hadrem
. Ty jsi prostě
Ondráška už mám doma a ze školky jsem šla pěkně rozčarovaná ,rozhozená . Učitelka si se mnou chtěla promluvit , že Ondra začal zlobit , neposlouchá , má být ticho mluví atd. Jestli prej jsem důsledná
. Já ale důsledná jsem , řekla jsem jí "doma prostě, když není ve školce, je moc hodný , že o něm ani nevíme...O Kačenku se stará , nezlobí ani jí a normálně jsou jak dva sourozenci
Jen u jídla mě pěkně štve , musí furt mluvit ... promluvila jsem si s ním o tom ,on má inspiraci ,zrovna v tom Románkovi , dnes prej ho schodil z lavičky, Ondra mu to vrátil
a protože Ondra rád mluví ,snažil se to ve chvíli kdy měl být ticho ,učitelce vysvětlit ... kdo co začal. ONa to ale slyšet nechtěla
. Řekla jsem jí ,že mám pro Ondráška překvapení ,ale nemůžu mu to ted říct ,když zlobí , i uča řekla , že mu to řikat nemám. Ale Ted jsme měli tu rozmlouvací půlhodinku a slíbil , že už bude hodný ,že s Románkem bude kamarádit do té doby ,než bude mít v plánu nějakou neplechu
. Pak mu prej řekne , zlob si z někým jiným
Co mám dělat ,jak ke zlobení ve školce přistupovat , mám to hodit za hlavu ,když doma je hodný ???? Lucii , Gabčí atd ,poradte ?????????
Martí , ano přípravná třída ve škole , je příprava na školu pro děti co májí odklad a bude tam chodit místo školky ten jeden rok
¨Na Ninušku moc myslím ,at s toho brzy dostane a nic to není
Renčo a manžovi řekni ,at už tam zavolá , jsem už taky nervozní ,jak to dopadlo
Není tady
Teda Raduš ,tu polívku jdu hned udělat . Dáme si večer
Tak si s dudlíkem nevydržela
. Já jo
. Minule ho zase Kačka viděla v krámě ,měla ho v ruce ,a já jí¨řekla , že je to fuj a že je velká holka a nepotřebuje ho . Dala ho tam zpět
Není tady
Petí, tak to si nech chutnat
No jo, nevydržela a přitom se po něm nepídila, jenže nám ty 3 zuby dávají tak zabrat, že se už budí i kluci v posteli okolo ní a já jsme jak mátoha. Mamka mi stále říká, jak jsem bledá a já si myslím, že to mám i z nevyspání, a to chodím večer brzo..... kolem 21,30 - 22 Tak nevím, takže jsem ji ho vytáhla jen na noc, honí tam pořád ruce v puse tak jen co vylezou, šup s ním pryč, ale ráno ho zase dala z pusy a podala mi ho, tak to nebude tak horké, ale alespoň jí to v noci uklidní a já se vyspím, třeba
Jo jel do Španělska
Není tady