29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen jsem nakoukla, nestihám, snad večer
Není tady
Blani , kam se tak honíš
.
Já jsem po obědě, Kačenka už taky a už před půl 12 jsem jí dala spinkat.
Za chvílku jdu pro Ondráška ...
Není tady
Ahojky holky
tak my už jsme po cvičení, dnes se nás sešlo více než posledně tak si dětičky zaskotačily
Domů nám jel hned autobus, jen si ho maminka musela doběhnout a podařilo se a tak jsme byly s Naty v cuku letu doma Naty usnula v kočárku a když jsem ji přenesla, tak se vzbudila a huláká na mě ne ne a mamí takže je po spánku, ach jo a já se tak těšila, že až usne, že půjdu také, protože jsme každé 2 hodinky vstávaly, pobrekávala a od 6 byla vzhůru, ale já dělala že spím, tak vylezla za mnou až v 6,45
Jířu jsme poslali do školy tak uvidím, co se z toho vyklube, stále kašle ten suchý kašel... no uvidíme. nám psal, že je v Německu složený a čeká, co vymyslí dispečeři, kam ho pošlou !!!
Jinak tady je zima a občas i zaprší a hlavně fouká studený hnusný vítr, tak jsem ráda, že jsem doma!
Gabčo, dej se dokupy ..... už se nám to blíží !!!!! A co Aďulka, je mu také lépe ?
Peti, to musíš ten vchod nebo jak to tam máte uklízet každý den??? Já když uklízela vchod tak to bylo jen 1x týdně nebo dle potřeby
Není tady
Ahojky holky tak jsem se sem konečně dostala
. Včera jsem běhala po doktorech a výsledky celkem dobré
, asi se nemoc dostává do remise - klidové stádium . No nikdo neví na jak dlouho , ale budu si dávat pozor . Dostala jsem zase spoustu léků , tak uvidím zda mi budou sedět . Jinak jsem byla s malou v pondělí na tom očkování na meningokoka a včera reakce nebyla a dnes v noci teplota a začala kašlat
tak nevím jestli je to ještě k té vakcíně .
Venku je hrozně od rána prší a je jenom 5 stupnů
Není tady
Evi , tak to je super , že se to uklidnilo
. Jen tak dál
. Už jsme netrpělivě čekali , jak jsi dopadla
A přijdeš za námi
na sraz ????
Raduš, tak to naštve,vit ,že malá nechce už spinkat a maminka jo . Třeba si dá říct ještě později
Mám dva vchody ,co mají každý 7pater a mám každý vytřít a uklidit 3x v týdnu+každý den oba přízemka ... Takže každý den jeden sedmi patrový vchod a v druhém vchodě přízemí . Pro mě práce tak cca hodinu
a ještě jednou za týden v jednom vchodě jedno okno
A když je manža zrovna na ranní , vytřu bud jen dole ,nebo vůbec
Upravil(a) Petruse (16. 4. 2008 12:24)
Není tady
Ahoj holky,
já tu u poče vymrzám. Šla jsem ve 12h s Kačí ven, že usne, ať ji neuspávám v chodbě a ona celou hodinu čučela, obě jsme promokly, Kačí bylapod igelitem a pořád vystrkovala hlavu, tak jsem se naštvala zajela do chodby, převlíkla ji bundu a ona do minuty
. Tak to mě fakt dostala. Tak jsem se teď najedla a snědla tatranku a čtu co jste napsaly.
Evičko, dobré zprávy. A jak ty , přijedeš na ten sraz?
Renčo, dík za tip na ty brambory, to je nějaký pytlík, který se nasype na ty brambory, jo? Ještě jsem tu reklamu snad ani neviděla.
Tcháni si vzali Aný k sobě, že si pohrají, tak odpo tam s Kačí pojedeme a manža nás vyzvedne.
Dopol jsme s Kačí pracovaly, máme vytřeno a vyžehleno, Kačí myla v umyvadle při tom panenku a je vždy tak mokrá, že z trička skoro kape.
No hlavně, že se zabaví.
Mám uvařený čajík s citronem, tak jdu na to. A taky si udělám pedikúru, když je tu takový klííd.
Není tady
Ahoj zlatíčka
jdu vás zkontrolovat Aďulka už je lepší, teplota zmizela, jen ta nožička je ještě chudinka nateklá, ale to ustoupí.
Já se dnes sotva plazila, bylo mi i na zvracení a točila se mi hlava...byla jsem ráda, že jsem rychla upatlala oběd na dva dny a po jídle jsem si vzala paralen plus, stříkla si tantum verde a šla si lehnout s Adámkem. Tak jsme si dali dvě hodinky a je mi mnohem líp.
Tak snad tu nebudu jak lemra i zítra, mám letět hned ráno ke kadeřnici a přijede mamina.
Ahoooj, Marti, tak to je dobře, že zas máte chvíli doma - pěkně si ho užívejte!
Ráďulko, já si ráno vzpomněla, jak asi dnes s cvičením, jestli se sejde víc maminek a dětiček Snad se už brzy přidáme taky.
A jak v sobotu vůbec to plavčo? Líbilo se Natynce jako ta první lekce???
Simči, to je stejně ale věc, že když je najednou klíííd, tak ani nevíme, jak s tím naložit, co? Jsi dobrá, že jsi byla ochotná jít dnes uspávat ven...my byli ráno venku a oblíkla jsem nám zas zimní bundy, byla tu pěkná zima a mrholilo..to je bláznivé počasí,no duben...
Petíku, tak to si teda dáváš pěkně do těla s tím úklidem, jsi dobrá!!! No jsem zvědavá, jak si to správce vyřeší, až jim na pár dní vymizíš na výlet
asi se bude muset zapojit sám, když tamta paní ještě marodí.
Marcelko, tak vidíš, jak jste si včera pěkně zanakupovali! A kde jsi nakonec sehnala botičky??? A jak písemka dneska? Máme na tebe být hrdé?
Holky, jste někdo ještě taky taková ostuda, že nemáte čarodějnickou masku pro dítko? Čekám, až mě ozáří inspirace a nic se neděje
Upravil(a) Gabčulka (16. 4. 2008 15:14)
Není tady
ahojky zlatíčka.. jsem v jednom fofru.. v práci mě přemluvili ještě na zítra-to jsem si napsala volno...pak jdu ještě v pátek ,nejraději by mě tam měli stále,ale to už by mi doma neprošlo
...tak vařím na zítra.. peču v torubě žemlovku- zemlebábu
Tady je také zima a občas do toho zaprší.. EVIČKO.. TAK TO JE FAJN,ŽE SI SKORO V NORMÁLU,
neboj to vychytáš, chce to čas.....
tak držím palečky ,at´je ti stále tak klidně
Martí...tedy to si nám toho napsala.. tak příště čekáme román
ale hlavně ,že jste v pohodě
Gabčulko...tak hlavně,že malému je už trošku lépe
,když tobě je ještě na prd.. tak se opatruj
Já jsem koupila na ty čarodejnice malé jen klobouk s vlasy a takový černý plášť přes ramena, v sekáči jsem koupila černé tepláky a tmavě modrý rolák.. tak to je vše..to stačí nic už vymýšlet nebudu
Simčo..ten sáček se rozmýchá ve šlehačce a vodě.. pak se navrství brambory s masíčkem a zalije ..je to napsané na tom sáčku je těch sáčků s příchutěma více, už mám něco vyzkoušené
Petruško..tak to tam jsou u vás nějak čistotní .. u nás se v baráku vytírá 1x v týdnu
tak to máš toho dost
Raduško..vám také držím palečky ,at´jste doma všichni zdrávy a v pořádku
Blani..ahojky
ty nestíhačko
Upravil(a) salek (16. 4. 2008 19:00)
Není tady
U nás už je klídek, holky spí.
Kačí spala sž do 16h, tak jsme hned vyrazily směr tramvaj a dojely ke tchánům, holky si zařádily a v 19h jsme jeli i s manžou dom.
Já masku ještě nemám, ale babi něco pro ně vymyslí, já šít neumím, tak jsem jí zaúkolovala, ona je ráda, prý aspoň nespí u televize.
Zítra jdu s Aný k dr. na krev a s močí, Aný se samo bojí, no to zase bude, ale je u toho statečná, jen se trochu klepe. A od 13h jdeme na přeočkování spalniček, to bude asi rekce , neboť dr. říkala, že i přes to, že jako malá reakci neměla, tak teď jí mít může, neboť se hýbe.
Není tady
Jo Petí, taky mě to kreslení pohltilo, teď dělám každýmu z těch barev obrázek zvěrokruhu a dám to na skleněný rámeček. Snad to bude aspoň jakž takž vypadat. A co maluješ ty?
Není tady
Tak já tu už jsem
. Odpoledne jsme jeli nakoupit , pak jsem ještě nutně potřeboval nové barvy na sklo
, v Tescu je neměli a tak se jelo ještě jinam
Pak nám dětičky zase vytápěli koupelnu
a pak šli spát
Nenechala jsem si ujít ještě poslední díl Místa v životě .. a ted mě sem manžel konečně pustil
Renčo , dle mého ,tu máme fakt ted čisto . Uklízečka má uklízet stejnou intenzitou jako to dělám ted já , ale že by když ještě nemarodila , uklízela tak často
Domovník říkal , že ty tři dny mé nepřítomnosti jsou v poho
Manžel už se normálně těší ,jak odjedem , odpočine si od povinností
Gabčul , fajn ,že je ti už lépe . Kačenka po té druhé vakcíně měla také pořádnou reakci na stehýnku
Simí , no vidíš , jak je Kačenka tvoje skromná . Nechce vozit Tak Anetka ,at to zítra zvládne
. Ondra je na injekce pěkný cíťa . Bojí se jich a to se nikdy nebál , ale když mu trhali před loni ty mandle , píchali mu injekci tuu lokální anestezii a on měl pak týden modřinu ,jak ho to bolelo . A od té doby se injekcí bojí ...
Martí ,tak to je fajn ,že je fajn
Není tady
Ahojky zlatíčka my zase byli přes noc u našich
no už aby jsme tam bydleli, i když je to asi ještě daleko...
Zahrádka mě pohltila, tak jsem tam zase něco udělala
Marcelko, do příštího týdne to určitě vydrží. Oni nám ty kytičky překáží v nové cestě, tak musí pryč, ale já se tam dostanu taky až o víkendu.
Simí mám nafeno, zítra stáhnu do PC a pošlu!
Ráno jsem byla na vyšetření žaludku a bohužel tam dr něco našel, ještě uvidím jaký budou další výsledky. Taky mě ještě čeká jedno nepříjemné vyšetření, ale zatím nemám termín.
A ještě jsem se stavila i u gyndr, musel mi píchnout Agolutin, a rozhodla jsem pro Mirenu (snad si název pamatuju správně, je to na 5 let).
No jo, srazík se vám už blíží, snad se počasí trošku zlepší, abyste si to pořádně užily
Jdu vybalit, přijeli jsme až večer.
Není tady
No tak já to tu balím, jdu
.
Petruško, je vidět, jak jsi svědomitá.
Ve 23h budu Aný budit na antb. to zase bude. Nemůžu ji nějak vždycky vzbudit, ona si myslí, že je to sen.
Tak všem sladké sny.
Není tady
Ještě jsem si tě Reny všimla, tak tě zdravím a za nafocení předem děkuji.
Tak ty máš problémy se žaludkem? To je blbé a jako co tě tam trápí, není to snad nic vážného? A taky ten svůj výtvor na zahradě vyfoť ať se s Marcelkou inspirujeme.
Tak fakt už brou.
Není tady
Reny, ten Agolutin je na vyvolání MS ?? A tak doufám,že se žaludkem nebude nic vážného a tělísko at ti dobře sedne Hlavně at zase brzy fit
Simí , já vždy Ondrovi léky dávám skoro ve spánku , natáhnu to do té injekce (jak je u Nurofenu třeba) a strčím do pusinky
Taky se už pro dnešek loučím . Jdu taky balit,ale zatím jen ve spánku
Není tady
Ahoj kočandy,
tak jak jsem četla, tak je to tu samej marod
Copak se to děje?????
Tak jsme dneska oslavili podruhé Lukyho 8 narozrninky
Dostal od dědy kolečkové brusle, tak byl nadšený a jezdil s nima po bytě a přišla sousedka co se to u nás děje že je to sěsnej rachot a že mají navštěvu a pán je z toho nervózní atd. a prej děti moc dupou pořád. Tak jsem jí na to řekla že to jsou děti a že s tím nic neudělm
A že má Luky narozeniny a užívá si dárku, tak byla nas.... co mi je poní... Luky pak brečel že je musí sundat, ale děda s ním šel ven bruslit
Taky řešíme s taťkou co dál..... neustále si u něj v práci vymejšlej blbosti ...... teď bude mněsíc bez peněz, protože jim přestali fakturky platit na ruku, ale na účet a mněsíc zplatnost
Nina je den ode dne divočejší ..... přemyšlím jestli na ní nedělají pokusy .......... jak je doma, tak se nestačí divit a pochybuje jestli to je jeho dcera
no malej satánek:hjarta:
Reny, ať ti všechno dopadne v pořádku a dáš se do kupy holka jedna, ale ty jsi silná a zvládneš to. O tom tělísku jsem taky uvažovala, ale je moc drahý najednou.
Já musela přejít na prášky neb mi ty náplasti neseděly, malá to furt loupala, byla jsem kolem toho špinavá a taky mně pak svědila dost kůže ....... žádnej zázrak.
Gabčulko, co má zlatíčko s nožičkou??? A copak je tobě???
No to jsem zvědavá teda koho zkolí nemoc před srazíkem, tak hlavně aby vám vyšlo počasí holky, ale tam se zabavíte i bez sluníčka
začali jsme jedit na víkendy už na chatičku a je to super, Ninda s Lukym se tak vyřádí na zahradě že večer padnou a já taky Dokonce tam vydrží i samy a Luky s Nidou hraje fotbal a staví bábovky, takže bejvalej má asi smůlu o vikendech
By se Ninda bez brášky nudila.
Tak jdu zase hráti hru ... zachvili z toho asi zmagořím
tak všem přeji dobrou nocičku a zítra ....... už budu hodná a budu chodit častějc
Není tady
Petruško.. no jo..určitě je znát ,že uklízíš ty..třeba budou prémie
snad ty dny co budeš pryč nebude pršet,aby nebyla chodba jako šmudla..pak by si to musela hodně drbat
Reny..tak vyšetření žaludku jsem se vždy bála.. a ty to máš za sebou no vyšetření konečníku tedy jsem si zkusila a už další takové zážitky nechci..
snad tě to nečeká ???
Nemáš ten žaludek jen od práce a nervíků ???
Mirena je správně.. mě ji také dr. nabízela.. no uvidím zatím je taťulda šikula
ale není to ono
Simčo..tak takto blouzní u nás Míša,když ji vzbudím na něco se ji zeptám..ráno o tom vůbec neví..ani neví co odpovídá takže nebudit
Martí..no vidíš ,jak nám to umíš napsat zase si to ty !!!
Kdopak by měl na malé dělat pokusy ??
Snad už začne být pěkné počasí...sluníčko léčí.. aby jsme mohli vyjet na srazík zdravý
Jakou hraješ hru..já tu také stále něco mastím..........
Krásnou dobrou noc zlatíčka ..už jdu pomalu také ráno zase práce..
Není tady
Jo taky jsem vám zapomněla napsat že jsem byla v neděli v práci na 12h no asi tak o půl druhé přišel první česky mluvící zákazník..... no rusky neumím japonsky a čínsky taky ne
Korunky byly super šéfik překvapil
Ale nic am nefungovalo jako dříve... celkem jsem koukala jak to tam zpustlo............. na záchod jsem šla až kolem druhé neb nebyl nikdo kdo by došel pro čistíci prostředky.... bacilů tam bylo od A-Ž
No tak to vypadá když někde uřadujou jen chlapi
fakt hnus holky
Renčo,už asi to do ní napíchly v porodnici
já jí pořád žíkám satánku a ona si to pamatuje a taky si tak řekne taky se od
naučila dopdele a celkem to umí použít, ale vysvětlení že je to ošklivé a neříká se to celkem pochopila
a když to omylem řekne tak se stidí sama před sebou
Jo Renči hraju Divoké kmeny ... je to onlajnovka a taky mi dává zabrat
Není tady
krásné dobré ránko zlatíčka... u nás slunečné
a snad to zůstane po celý den..i když já budu zavřená v práci
Malá se probudila něco před 6hod, dala jsem ji napít čaje a ještě zalehla..ale jestli usnula nevím, ale kolem půl 7hod už volala eee ,tak jsme vstali na mlíčko a už tu běhá
Po práci musím jít na tržnici pro nějaké mňamky ... zítra mám odpo od 18hod,tak se tam už nedostanu..zavírají tam na 17hod..v neděli je MARCELKY ,tak po obědě jedeme k tatínkovi , navštívit Marcelku v LDN v Jablonné -tam je to pro ,,ležáky" , převezli ji tam z nemocnice z Liberce včera jsem taťkovi volala, tak se vůbec Macek nesnaží chodit.. už je to skoro skoro 8měsíců co je po tom úraze v koupelně a nechodí
prý ji to nejde
Tak udělám v neděli salát a řízky ..a hlavně štrůdl,ten má ona ráda
Martí
..co vlastně děláš za práci ..jestli to není tajné tady
ale to bylo odreagování vid´???
Jooo..sprostá slova to oni si pamatují hned
Není tady
Krásné sluníčkové ranko
my jsme vstávali v 7 , Jířa kašlal, ale jen když vstal a zaklimatizoval se pak zase byl klid, tak tomu nerozumím ale asi si ho nechám na víkend doma a k BM nepůjde, tam by jen lítal a splavil by se a kašel by se třeba rozjel ještě více
Dnes po škole přijede Kubík, zítra na 9 jdeme na rovnátka, tak přijede už dnes, aby nemusel vstávat tak brzičko s BM ráno.
Naty včera za celý den spala cca 10 minut na 16 šel Jířa na skauty a já s Naty jela ke kámošce co po nich bydlíme, dát jim poštu a Naty tam honila kočku. Po 18 jsme jely domů, Naty hned do vany a před 20 už spala, jenže to ji vydrželo jen hodinku
pak jen plakala asi půl hodinky, vždycky se zklidnila a zase začala, tak dostala Panadol a namazala jsem jí dásně ty 3 co chybí a kolem 22 už zase spinkala, sice sem tam zakňourala, ale dalo se to a ráno když jsem jukla do pusiny, tak dole už se klube špičák, ale ještě necinká ...... tak se to snad do večera vyklube, aby byla klidnější nocinka
Dala jsem prát tmavé prádlo, tak ho pak hodím ven..... sice se má počásko kazit, ale snad to vydrží.
Evičko, to je príma výsledky, jen tak dále a jak to tedy s tebou vypadá, přijedeš za námi????? Prosíííííííím
Tak jak Simí Aný, určo jste to hloky zvládly na 1 s ******
Petí asi uklízí, že?
Marcel, tak jak zkouška nebo písemka, dobrý ????? Určo jo, viď?
Blaničko, copak pořád děláš !!!!! Koukej se na nás přijít podívat !!!!
A kdepak se toulá Sylvinka!!!!! Myslím, že jeli jen na týden, že? Snad nejsou kluci nemocní, že by tam zůstali !!!!
Není tady
Gabčo a ostatní, já také stále nemám pro Naty masku, nic mě netrklo
tak asi pojede jen tak
Renčo, nemáš toto pro Verunku??? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11688238&tab=5
Upravil(a) Kuricka (17. 4. 2008 8:48)
Není tady
Ahoj mamulky,
já nestihám, dostala jsem horečky, nikdo mi tu moc nepomohl, manžel v práci, Andrejka si narazila kostrč tak se moc nemohla hejbat zůstala i doma dva dny a včera se přidal malej s rýmou, už dvě noci nespíme
doufám že se z toho dostaneme do srazíku !!! Jdu dělat kašičku
zatím pá
Není tady
Ahojky všem . Jdu vařit něco k obědu , ještě ale nevím co
Uklid šel jak po másle. Venku je krásně a mě už se pere druhá pračka
No nic jdu něco zase dělat ,at mám pak volno
Není tady