Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 22. 4. 2008 15:33

Alosek
Host

Re: Převozník ??

Sirie, já taky nemám lásku spojenou s "placením". Myslela jsem to tak, že i v případě převozníka něco dávám - mimojiné i lásku.
A lásku si nespojuju ani se zklamáním. Pokud láska byla nebo je, nemůže to být zklamání, ale dar, i v případě, že něco hezkého skončí.

#52 22. 4. 2008 15:36

Alosek
Host

Selima napsal(a):

gloria Bože, bože... čo sa to o  sebe dočítam...
Ja vidím hlavne prúser v tom, že väčšinou kompas nemá ani tušenia, že má byť kompasom, hviezda hviezdou, maják majákom... A prievozník je už z titulu svojho poslania niekto, kto má dočasné zadanie. Pokiaľ sa na tom dohodnú obe strany(ako pri reálnom prievoze), je to OK, ale prúser je, keď sa prievozník cíti ako životný sprievodca, a ty ho na konci prievozu od seba násilím odltáčaš tým bidlom na odstrkovanie(evokuje mi to hneď niekoľko Rider-Whiteových kariet malej arkány). roll

Seli, a ty jsi jako kdo??? Já jsem byla převoznicí a mám převozníka... va
Jinak jo, souhlas, jenže většina lidí, pokud si něco začne s převozníkem, málokdy tuší, že ten druhý je "dočasný".
My jsme si to taky vyjasnili až po čase a tvou zmiňovaný průser nastal... Ale i tak je to hezké a máme se rádi. Jenom já nějak nemůžu dát víc. Možná dočasně, možná napořád, uvidíme.

Aha, už mi docvaklo... lol Selimko, jsi můj maják, ale ne všeobecně ve všem, neboj lol
Ukazuješ mi cestu, jak být sama sebou a se sebou, to jsem zanedbávala. A za to ti dík.

Upravil(a) Alosek (22. 4. 2008 15:38)

#53 22. 4. 2008 15:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Převozník je hnusný slovo, v tomto smyslu, jak je myšleno, ale i já jsem měla svého převozníka. Jenže jsme to ani jeden netušil, jak to mezi náma je. Došlo mi to až po delší době, že mi pomohl překonat to nejhorší období po odchodu BM, ale kdybych poznala dnes, asi bych si s ním neměla co říct. Prostě mě jen "převezl" přes to moje tesknivé a nešťastné období a pak jsem pochopila, že to prostě nejde dál. Prostě jen převozník. Jen doufám, že já nebudu převoznice přes nějaké blbé období, to by mi asi rozhodilo moje malé sebevědomíčko.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#54 22. 4. 2008 15:39

Alosek
Host

Modroočka napsal(a):

...Jen doufám, že já nebudu převoznice přes nějaké blbé období, to by mi asi rozhodilo moje malé sebevědomíčko.

Mně to sebevědomí nerozhodilo. Spíš naopak, dávala jsem lásku, která někde chyběla, a pokud jsem někomu dokázala takhle pomoct, plácplác po rameni.

#55 22. 4. 2008 15:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som bola dokonca svojím spôsobom prievozníčkou jednému ženáčovi big_smile ... ale to nebol až taký prúser. Teraz zápasím s tým, že zdravotný vzťah, od ktorého som si minimálne ja sľubovala - postupne, jasné - niečo viac, sa končí práve preto, že neprekročí tieto hranice. A mám temné podozrenie, že moja predchodkyňa u ZV bola prievozníčka 9, slovom DEVAŤ rokov... alebo proste nie je schopný vážnejšieho vzťahu. Neviem, ale už to nepovažujem za svoj problém. Z mojej strany sa prievozníctvo končí a ja sa s ním idem vysporiadať. On plánuje prácu v zahraničí. Iste, toto bolo od začiatku o prievozníctve, ale samu ma trochu zaskočilo, že napriek dobrým predsavzatiam som ním začala byť taká nadšená, že som zatúžila po niečom viac. A tak teraz robím kapitulation a odchádzam, aby sme mohli ostať aspoň kamaráti a by som naňho nezatrpkla kvôli niečomu, čo určite nie je jeho vina. On hral férovo a úprimne od začiatku do konca. grater
Ale srdí ma posledný ex, posledný "normálny" vzťah, ktorému som zjavne robila prievozníčku, hoci on teda tvrdil niečo iné a pred mojím odchodom do zahraničia mi sľuboval rôzne, v podstate nikdy nesplnené veci. Neviem mu síce dokázať, že to mal nastavené od začiatku takto  a mne klamal, ale tak nejako cítim, že to tak bolo: paradoxne ma to čiastočne teší(čo s neúprimným chlapom, ktorý na mňa všetko len hrá?), a hodne s.e.r.i.e.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí