|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
Paniku šíri mama a jej neviem zabrániť... a vlastne sa jej ani nečudujem.
tak jí
utěš a promluv že je to úplně normální. Já jsem taky v chemoterapii a nevěším se pro terapii ale kvůlli úplně něčemu jinému.
Není tady

No, neviem, či to je tá správna útecha, ale skúsim to...
Není tady
Seli, držím mamince pěsti, jistě jí léčení zabere. Podpoř jí jak to půjde. A jestli můžeme pomoci, dej vědět.
Selimko, držte se. Nevím, co bych napsala...původně jsem si chtěla postěžovat na svůj problém, ale došlo mi, že to je banalita... Doufám, že to dobře dopadne. Pa, Seli.
Není tady
Dneska.
Použiju slova klasika z Radošínskeho naivného divadla:
Voľáko sa to tu všecko s..re. Alebo tuto? Alebo že by to bolo tuto? 
Skvělá synova známka z maturitní písemky a k tomu smutek, že tatínek nemá zájem o jakékoliv informace o synovi.
Přišlo mi to tak nějak líto, když jsem slyšela synka v telefonu, jak je nadšenej. Že tuhle radost tatínek nemá zájem sdílet se svým synem.
Nebo se mnou? I to. Prostě, že i když jsme rozvedeni, nemáme spolu dobrý vztah, co se dětí týče.
Tak si tady v kanclu kňučím a přišel náš pan "sekretářka" a načapal mě brečící. 
Upravil(a) majkafa (30. 4. 2008 14:00)
To je fakt od něho divný chování majkafo.
Majko 
Není tady
majkafa napsal(a):
Skvělá synova známka z maturitní písemky a k tomu smutek, že tatínek nemá zájem o jakékoliv informace o synovi.
Přišlo mi to tak nějak líto, když jsem slyšela synka v telefonu, jak je nadšenej. Že tuhle radost tatínek nemá zájem sdílet se svým synem.
Nebo se mnou? I to. Prostě, že i když jsme rozvedeni, nemáme spolu dobrý vztah, co se dětí týče.
Tak si tady v kanclu kňučím a přišel náš pan "sekretářka" a načapal mě brečící.
Majko, když mi syn sdělil před dvou roky, že písemku napsal a je připuštěn k maturitě, poslal jsem jej do háje. Klasický chlapský nezájem o to co kdo. když mi pak sdělil, že si maturitu zopakuje na podzim a pak až v zimě bylo mi ho líto nicméně sledoval jsem jeho kroky co v tom dělá. Radost tu skutečnou jsem si pak prožil až v okamžiku kdy mi dva dny po úspěchu při maturitě jen tak mezi řečí sdělil, že Táto mám to za sebou. Majko, nevím jak moc jste si vy dva ublížili, nevím jak moc si ublížil současně otec ze synem. Snad malou útěchu dám, že možná otec uvnitř je rád, ale čeká na ten okamžik až v onom dospělém světě ještě udělá ty slovní odpovědi a bude syn "dospělákem".
My muži to co vy prožíváte a sdílíte se svými potomky projevujeme úplně jinak. Zkus se na to podívat i tímto úhlem pohledu. prosím a nebul slzy ti nesluší

Není tady
Jsem slaboch a nechám si s*át n ahlavu.
Není tady
Luizi napsal(a):
Neříkej tomu slabošství, ale třeba nesmírná trpělivost a že hodně vydržíš 
Není tady
Luizi napsal(a):
tak už toho nech a kopni toho troubu pěkně víš kam
už si kruci přestaň nechat ubližovat 
Upravil(a) PPavlaa (1. 5. 2008 11:22)
Není tady
qwassa napsal(a):
Luizi napsal(a):
Neříkej tomu slabošství, ale třeba nesmírná trpělivost a že hodně vydržíš
rada nad zlato, když nevíš o co jde 
Není tady
Dnes je mi smutno ani nevim proč. Vždycky mě chytne jakási nálada a nejde to zastavit. Nejhorší je, že ty nálady jsou časté a otravuju (myslím si to) své okolí a hlavně přítele, se kterým bydlím. Dnes jsem s ním měla jít ke známým na grilování - jenže Verunce.cz se nechtělo jít do té společnosti, která se tam vyskytovala. Pak mi bylo líto, že jsem ho nechala jít samotného - prý se těšil, že spolu a se svými přáteli budeme pohromadě a bude zábava, a já to opět zkazila... A uvědomila jsem si, že ho tímto přístupem můžu i ztratit, poslední dobou s ním nechodím nikam, jsem jen zalezlá doma a mám náladu pod psa. Vlastně už nechodím vůbec nikam s nikým. Jen ráno vstanu do práce, odpoledne přijedu domů a vykydnu tam. Nic z toho dne nemám (kromě práce), a večer je mi to vždy líto. Ale další den je to stejné. Už nemám ani kamarádky, radši chodí ven s někým jiným, a já kydnu doma ještě víc. Sama mě nebaví chodit po městě, se psem apod... Prostě můj život je od začátku na h***o. A bude asi až do konce. Nemyslím si, že by to bylo o lenosti, mám v hlavě blok, který neumím přeskočit.
Není tady
mne je smutno z toho, ze me uz ani na ty akce ani na czechtek netahne. Stava se ze me domaci backora, co uz radsi jede jen na projizdku na kole.
Upravil(a) vlcice_samotarka (2. 5. 2008 15:47)
Není tady

vlcice_samotarka napsal(a):
mne je smutno z toho, ze me uz ani na ty akce ani na czechtek netahne. Stava se ze me domaci backora, co uz radsi jede jen na projizdku na kole.
vlcice_samotarka mezi takovym stadem lidi

Není tady
no to je presne ono, tam se dokonale ztratis.
hehe, stado.. jak se to vezme ;-))
Upravil(a) vlcice_samotarka (2. 5. 2008 16:37)
Není tady
Dnes si na mě nevzpomněl žádný kamarád. Jdu s tetkou večer do hospody a ani ta si nevzpomněla,tak si tu posmrkávám v práci 
Není tady
Dnes. Ani nevím, proč. Tak nějak všeobecně. 
Majko, mě taky. Tak divně, přitom je tam tak krásně. Zase se mi totálně svírá žaludek stachy. Zhlubovka dýchám, nutím se do smíchu a přijemného obličeje a vůbec mi to nejde.
Není tady
Holky, hlavinky nahoru. Kytky voní, slunce svítí a ptáci řvou.
O to je to horší. chjo, a nevím proč. Něco se připravuje? 
Copak Majko? Něco není v pořádku? Bude víkend, odpočineš si.
I takové dny jsou...
Jsem neschopny, pomaly, skoro nic nedokazu zaridit a jsem z toho ve stresu.
Ku.rva, kur.va, zasr.ana prace.
Není tady
majkafa napsal(a):
O to je to horší. chjo, a nevím proč. Něco se připravuje?
Majkafo jak se daří synovi? Jestli to nemáš spojené s ním.
Není tady