|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

JJ, my sme vždy mali bytové... Ale pamätám sa, že raz som si u bývalého obľúbila dvorovú mačku, púšťala som ju k nám do bytu, aj s jazvečicou sa skamarátila a nechala som ju zaočkovať... A potom šok, keď ju zrazilo auto... Chudera, tak sa ich bála... Keď som ju niesla k zverolekárovi alebo nazad na dvor, keď bolo zamknuté, celý čas pri ceste mi zarývala pazúry do chrbta a mňaučala. Možno tušila, chudinka, aký osud ju čaká... Potom som sa starala o jej mačence, dvoch súrodencov, brata a sestru... Boli zlatí, ale ona to už nebola - domov som ich nepustila.
Není tady
No já poslední dva týdny instaluju před dveře granule a mléko, sežráno je vždycky, ale ještě jsem si žádnou neochočil... :-) Snad s těmi, co mám slíbené, budu mít větší štěstí... A bude to - kočky mně dají lásku a profesionálka sex - a nebude mi nic chybět...
Není tady

chromý zlý dědeček napsal(a):
No já poslední dva týdny instaluju před dveře granule a mléko, sežráno je vždycky, ale ještě jsem si žádnou neochočil... :-) Snad s těmi, co mám slíbené, budu mít větší štěstí... A bude to - kočky mně dají lásku a profesionálka sex - a nebude mi nic chybět...
Ale bacha, aby si tě neochočila nějaká profesionální kočka 
Není tady
Jessika napsal(a):
Ale bacha, aby si tě neochočila nějaká profesionální kočka
Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen.
Není tady
No nevím, ale kočky jsou dost sebevědomé a dost samostatná, nezávislá stvoření. A že je nebudeš pouštět ven? Ony se tě kolikrát ptát nebudou:))
Není tady

Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen.
... a právě tím si tě ochočí (a budeš rád ochočen
)
přeju hodně koťat 
Není tady

Posledni dobou mi smutno nebyva, ale byva mi tak nejak na nic. Pocit prazdnoty, nevyuziti. Pritom vlastne nestiham. A ono je to tak vlastne dobre. Opak by byla katastrofa. 
Není tady
Klubko napsal(a):
No nevím, ale kočky jsou dost sebevědomé a dost samostatná, nezávislá stvoření. A že je nebudeš pouštět ven? Ony se tě kolikrát ptát nebudou:))
Když nebude otevřeno, ven se nedostanou, co je na tom k nepochopení, pane generále?
Není tady
No třeba to, že jsou mrštná a proklouznou,až ty budeš vycházet ven, desátníku 
Není tady
Klubko napsal(a):
No třeba to, že jsou mrštná a proklouznou,až ty budeš vycházet ven, desátníku
Kočka není pták, co by uletěl a nedal se chytit, a do neznámého prostředí takovou rychlostí nevystřelí. Měl jsi vůbec někdy kočku? Viděl jsi ji aspoň z rychlíku?
Není tady
Měla. Mraky. U babičky, doma, segra má. Neboj, neviděla jsem jí z rychlíku. A většinou se přišly pomazlit, zavrnět a fuč ven. Pak na jídlo atd. Já jí naopak dávala prostor. Proč bych jí trápila za zavřenými dveřmi, když chce ven?
Není tady
Klubko napsal(a):
Měla. Mraky. U babičky, doma, segra má. Neboj, neviděla jsem jí z rychlíku. A většinou se přišly pomazlit, zavrnět a fuč ven. Pak na jídlo atd. Já jí naopak dávala prostor. Proč bych jí trápila za zavřenými dveřmi, když chce ven?
O trápení nejde. Doma si kočka zvykne, a vykastrovaná ještě líp. Ty naše dvě mají zvenku takové zkušenosti, že tam už vůbec nechtějí.
Není tady
Tak když z nich svou péči uděláte strašpytle, tak se nediv. Sorry, ale o etologii zvířat něco trochu vím
)
Není tady
Klubko napsal(a):
O trápení nejde. Doma si kočka zvykne, a vykastrovaná ještě líp. Ty naše dvě mají zvenku takové zkušenosti, že tam už vůbec nechtějí.
To jsme neudělali my. Tu kočku nám jako zanedbané, zavšivené a vyhublé kotě někdo jednou ráno vyhodil z auta rovnou před psí tlamy. Když jsme ji nesli do domu, nestačili jsme počítat škrábance. A týden si u nás zvykala, než po nás přestala škrábat a syčet. Utekla jen jednou - a to se vrátila s outěžkem, podruhé už ven nešla a dodnes, když někdo cizí přijde do baráku, zalézá v kuchyni pod linku. A její koťata to ven taky netáhne.
Prostě připusť, že i domácí kočky existují a nemusí být nijak frustrované, když mají dost pohybu a péče.
A pro tinu - proč zrovna tady, "generále" je snad urážka? Nechápu.
Není tady
na to jsem nenarážela, to mi naopak přišlo ještě vtipný - ale např. Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen. z 24.4. v 7:43, když chceš něco konkrétního
Není tady
tina napsal(a):
na to jsem nenarážela, to mi naopak přišlo ještě vtipný - ale např. Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen. z 24.4. v 7:43, když chceš něco konkrétního
Chápu, že se ti to nelíbí, ale pokládám to za korektní a věcné vyjádření názoru a svých osobních zkušeností. Slušněji to neumím. Mám se přeptat na vyšších místech?
Není tady
Připouštím,ale jsou to vyjímky.
A ty zase připusť, že tu už máš označení jako purdič, a jakmile se objevíš někde na tématech, tak je to jen proto,abys prudil a negoval. Tak se prostě Tině nediv. Většině, když se tu objevíš, se prostě naježí chlupy a mají chuť zalézt pod linku, jako ty vaše kočky 
Není tady
Klubko napsal(a):
Připouštím,ale jsou to vyjímky.
A ty zase připusť, že tu už máš označení jako purdič, a jakmile se objevíš někde na tématech, tak je to jen proto,abys prudil a negoval. Tak se prostě Tině nediv. Většině, když se tu objevíš, se prostě naježí chlupy a mají chuť zalézt pod linku, jako ty vaše kočky
Každý vidí jen to, co vidět chce. Tvá věc.
Není tady
Smutno nie, ale blbo.Prave som sa prezral.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
Jez do polosyta, pij do polopita!!!
Není tady
dixina napsal(a):
Oxi napsal(a):
Jez do polosyta, pij do polopita!!!
No vsak viac uz jest nebudem 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Tak mamu čaká aj ožarovanie, aj dve série chemoterapie.
Neznie to dobre, a ani ona neznela dobre...
Není tady
Selima napsal(a):
Tak mamu čaká aj ožarovanie, aj dve série chemoterapie.
Neznie to dobre, a ani ona neznela dobre...
Neboj bude lépe nešiř paniku. Mamča tu bude další roky. z 80% běžná léčba.
Není tady

Paniku šíri mama a jej neviem zabrániť... a vlastne sa jej ani nečudujem.
Není tady