Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 23. 4. 2008 18:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Je vám taky někdy smutno...? 4.

JJ, my sme vždy mali bytové... Ale pamätám sa, že raz som si u bývalého obľúbila dvorovú mačku, púšťala som ju k nám do bytu, aj s jazvečicou sa skamarátila a nechala som ju zaočkovať... A potom šok, keď ju zrazilo auto... Chudera, tak sa ich bála... Keď som ju niesla k zverolekárovi alebo nazad na dvor, keď bolo zamknuté, celý čas pri ceste mi zarývala pazúry do chrbta a mňaučala. Možno tušila, chudinka, aký osud ju čaká... Potom som sa starala o jej mačence, dvoch súrodencov, brata a sestru... Boli zlatí, ale ona to už nebola - domov som ich nepustila.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 23. 4. 2008 18:12

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

No já poslední dva týdny instaluju před dveře granule a mléko, sežráno je vždycky, ale ještě jsem si žádnou neochočil... :-) Snad s těmi, co mám slíbené, budu mít větší štěstí... A bude to - kočky mně dají lásku a profesionálka sex - a nebude mi nic chybět...

Na Bělehrad!

Není tady

#78 23. 4. 2008 20:14

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

chromý zlý dědeček napsal(a):

No já poslední dva týdny instaluju před dveře granule a mléko, sežráno je vždycky, ale ještě jsem si žádnou neochočil... :-) Snad s těmi, co mám slíbené, budu mít větší štěstí... A bude to - kočky mně dají lásku a profesionálka sex - a nebude mi nic chybět...

Ale bacha, aby si tě neochočila  nějaká profesionální kočka big_smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#79 24. 4. 2008 7:43

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Jessika napsal(a):

Ale bacha, aby si tě neochočila  nějaká profesionální kočka big_smile

Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen.

Na Bělehrad!

Není tady

#80 24. 4. 2008 8:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No nevím, ale kočky jsou dost sebevědomé a dost samostatná, nezávislá stvoření. A že je nebudeš pouštět ven? Ony se tě kolikrát ptát nebudou:))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#81 24. 4. 2008 8:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen.

... a právě tím si tě ochočí (a budeš rád ochočen smile )

přeju hodně koťat smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#82 24. 4. 2008 8:31

Alkedos
♥♥-----

Posledni dobou mi smutno nebyva, ale byva mi tak nejak na nic. Pocit prazdnoty, nevyuziti. Pritom vlastne nestiham. A ono je to tak vlastne dobre. Opak by byla katastrofa. smile

Můžete stokrát dokázat nepravdivost lživého výroku, stejně se vždycky najdou lidé, kteří mu uvěří.

Není tady

#83 24. 4. 2008 14:00

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

No nevím, ale kočky jsou dost sebevědomé a dost samostatná, nezávislá stvoření. A že je nebudeš pouštět ven? Ony se tě kolikrát ptát nebudou:))

Když nebude otevřeno, ven se nedostanou, co je na tom k nepochopení, pane generále?

Na Bělehrad!

Není tady

#84 24. 4. 2008 14:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No třeba to, že jsou mrštná a proklouznou,až ty budeš vycházet ven, desátníku lol

Není tady

#85 24. 4. 2008 14:03

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

No třeba to, že jsou mrštná a proklouznou,až ty budeš vycházet ven, desátníku lol

Kočka není pták, co by uletěl a nedal se chytit, a do neznámého prostředí takovou rychlostí nevystřelí. Měl jsi vůbec někdy kočku? Viděl jsi ji aspoň z rychlíku?

Na Bělehrad!

Není tady

#86 24. 4. 2008 14:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Měla. Mraky. U babičky, doma, segra má. Neboj, neviděla jsem jí z rychlíku. A většinou se přišly pomazlit, zavrnět a fuč ven. Pak na jídlo atd. Já jí naopak dávala prostor. Proč bych jí trápila za zavřenými dveřmi, když chce ven?

Není tady

#87 24. 4. 2008 14:32

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Měla. Mraky. U babičky, doma, segra má. Neboj, neviděla jsem jí z rychlíku. A většinou se přišly pomazlit, zavrnět a fuč ven. Pak na jídlo atd. Já jí naopak dávala prostor. Proč bych jí trápila za zavřenými dveřmi, když chce ven?

O trápení nejde. Doma si kočka zvykne, a vykastrovaná ještě líp. Ty naše dvě mají zvenku takové zkušenosti, že tam už vůbec nechtějí.

Na Bělehrad!

Není tady

#88 24. 4. 2008 14:37

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

chromý zlý dědeček: ovládej se prosím, ve vlastním zájmu - děkuji

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#89 24. 4. 2008 14:39

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak když z nich svou péči uděláte strašpytle, tak se nediv. Sorry, ale o etologii zvířat něco trochu vímsmile)

Není tady

#90 24. 4. 2008 16:12

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

O trápení nejde. Doma si kočka zvykne, a vykastrovaná ještě líp. Ty naše dvě mají zvenku takové zkušenosti, že tam už vůbec nechtějí.

To jsme neudělali my. Tu kočku nám jako zanedbané, zavšivené a vyhublé kotě někdo jednou ráno vyhodil z auta rovnou před psí tlamy. Když jsme ji nesli do domu, nestačili jsme počítat škrábance. A týden si u nás zvykala, než po nás přestala škrábat a syčet. Utekla jen jednou - a to se vrátila s outěžkem, podruhé už ven nešla a dodnes, když někdo cizí přijde do baráku, zalézá v kuchyni pod linku. A její koťata to ven taky netáhne.
Prostě připusť, že i domácí kočky existují a nemusí být nijak frustrované, když mají dost pohybu a péče.

A pro tinu - proč zrovna tady, "generále" je snad urážka? Nechápu.

Na Bělehrad!

Není tady

#91 24. 4. 2008 19:41

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

na to jsem nenarážela, to mi naopak přišlo ještě vtipný - ale např. Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen. z 24.4. v 7:43, když chceš něco konkrétního

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#92 25. 4. 2008 7:39

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

tina napsal(a):

na to jsem nenarážela, to mi naopak přišlo ještě vtipný - ale např. Kočky jsou sice svérázná, ale relativně věrná a nevykořisťující stvoření, nezneužívající a nevysmívající se slybým stránkám druhých, narozdíl od 99,999999% žen. z 24.4. v 7:43, když chceš něco konkrétního

Chápu, že se ti to nelíbí, ale pokládám to za korektní a věcné vyjádření názoru a svých osobních zkušeností. Slušněji to neumím. Mám se přeptat na vyšších místech?

Na Bělehrad!

Není tady

#93 25. 4. 2008 8:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Připouštím,ale jsou to vyjímky.

A ty zase připusť, že tu už máš označení jako purdič, a jakmile se objevíš někde na tématech, tak je to jen proto,abys prudil a negoval. Tak se prostě Tině nediv. Většině, když se tu objevíš, se prostě naježí chlupy a mají chuť zalézt pod linku, jako ty vaše kočky smile

Není tady

#94 25. 4. 2008 8:42

chromý zlý dědeček
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Připouštím,ale jsou to vyjímky.

A ty zase připusť, že tu už máš označení jako purdič, a jakmile se objevíš někde na tématech, tak je to jen proto,abys prudil a negoval. Tak se prostě Tině nediv. Většině, když se tu objevíš, se prostě naježí chlupy a mají chuť zalézt pod linku, jako ty vaše kočky smile

Každý vidí jen to, co vidět chce. Tvá věc.

Na Bělehrad!

Není tady

#95 25. 4. 2008 10:14

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Smutno nie, ale blbo.Prave som sa prezral.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#96 25. 4. 2008 10:18

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Jez do polosyta, pij do polopita!!!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#97 25. 4. 2008 10:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

dixina napsal(a):

Oxi napsal(a):

Jez do polosyta, pij do polopita!!!

No vsak viac uz jest nebudem smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#98 28. 4. 2008 12:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

hmm Tak mamu čaká aj ožarovanie, aj dve série chemoterapie. kapitulation Neznie to dobre, a ani ona neznela dobre...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#99 28. 4. 2008 12:43

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

hmm Tak mamu čaká aj ožarovanie, aj dve série chemoterapie. kapitulation Neznie to dobre, a ani ona neznela dobre...

Neboj bude lépe nešiř paniku. Mamča tu bude další roky. z 80% běžná léčba.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#100 28. 4. 2008 12:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Paniku šíri mama a jej neviem zabrániť... a vlastne sa jej ani nečudujem.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí