29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Somaia napsal(a):
Jenže mě NIC nebolelo ,
nebylo mi nic když jsem ráno s úsměvem do ordinace zamířila!!! , šlo jen o estetickou záležitost a HLE už to boooolíííí... já se na to můžu fakt vykašlat!
![]()
zatracený doktoři!
Jediná útěcha byla, že se za to nedvážil vybrat žádné peníze![]()
... minule mi odlehčil od 3,000 Korun českých
nerouhej se jaký zatracení? Jen tři! já dal deset (tisíc) a mám ještě to není moje už reklamaci
Foukám a hladím
Není tady
dnes je mi moc smutno...o5 jsem se dostala hodne dolu a nejak ne a ne se zvednout...
Není tady
elementgirl napsal(a):
dnes je mi moc smutno...o5 jsem se dostala hodne dolu a nejak ne a ne se zvednout...
A co slůňo ? Nazabírá ?
Tady už krásně svítí
A kvetou sakury a kaštany uz maj takhle velký svíce...
Není tady
Jessika napsal(a):
elementgirl napsal(a):
A co slůňo ? Nazabírá ?
Tady už krásně svítí![]()
A kvetou sakury a kaštany uz maj takhle velký svíce...
Dneska nezabira prave ani slunicko...nejradeji bych se nekam zahrabala...
Není tady
elementgirl napsal(a):
Jessika napsal(a):
elementgirl napsal(a):
A co slůňo ? Nazabírá ?
A kvetou sakury a kaštany uz maj takhle velký svíce...Dneska nezabira prave ani slunicko...nejradeji bych se nekam zahrabala...
Tak to nech vyhnít.
Nekdy mám špatné svědomí jenom z toho, že jsem down.
Pak si řeknu, že si to užiju, vychutnám si to úplně , porochňám se v depkovitým bahýnku a nakonec už do víc nejde a ejhle ...
Není tady
Jessika napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Jessika napsal(a):
A co slůňo ? Nazabírá ?
A kvetou sakury a kaštany uz maj takhle velký svíce...Dneska nezabira prave ani slunicko...nejradeji bych se nekam zahrabala...
Tak to nech vyhnít.
Nekdy mám špatné svědomí jenom z toho, že jsem down.
Pak si řeknu, že si to užiju, vychutnám si to úplně , porochňám se v depkovitým bahýnku a nakonec už do víc nejde a ejhle ...
Jojo stejne mi nic jinyho nezbyde vis...delam to tak vzdy ,jenze takhle mi uz dlouho nebylo...vubec nic se mi nechce ...
Není tady
To je tako ta houpačka, teď jsi dole, tak čekej, neboj, ona zachvíli pojede nahoru a to bude jízda
Není tady
Klubko napsal(a):
To je tako ta houpačka, teď jsi dole, tak čekej, neboj, ona zachvíli pojede nahoru a to bude jízda
Jo vsak ja vim ze jo.Odpoledne jdem s prckem na brusle tak bude lip...
Není tady
Nie smutno, ale nasral ma niekto, kto mi rozpichal v noci gumu na aute. Evidentne rovnaky magor, co rozbija v noci na autach okienka. Blba zizkovska pakaz ...
Není tady
Oxi, to je všude. My v Pardubicích máme taky takovou ulici, kde jsem dříve pracovala. Každou chvíli jsme koukali na auta na ulici, jestli jsou tam nebo jestli jsou celá. Hele, guma se opraví. Neboj. Jsou horší věci,které se přihodí.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jsou horší věci,které se přihodí.
Napriklad to, ze vdaka tomu nestihnes dieta odviezt vcas do skoly a ked prides tak uz su niekde mimo, pretoze nemaju klasice vyucko?
Není tady
Třeba. Tak zavolám do školy, kde je tato třída a jedu za ní tramvají. Třeba.
Není tady
Klubko napsal(a):
Dakujem, nepotrebujem za seba riesit. Aj tak by som riesil inak. A neviem, na co by som chodil SOCkou, pretoze aj ked mam mozno v sebe viac zenskeho elemnetu nez xxx, nerobi mi problem vymenit koleso na aute
Není tady
Oxi napsal(a):
Klubko napsal(a):
Dakujem, nepotrebujem za seba riesit. Aj tak by som riesil inak. A neviem, na co by som chodil SOCkou, pretoze aj ked mam mozno v sebe viac zenskeho elemnetu nez xxx, nerobi mi problem vymenit koleso na aute
Jojo, to já si koleso necham vždy vyměnit od nějakého mužského elementu.
Je to pohodlnější
Není tady
Jessika napsal(a):
Jojo, to já si koleso necham vždy vyměnit od nějakého mužského elementu.
Je to pohodlnější
Evidentne fyzicky vyzeras ako zena (pretoze si zena ) Ja vraj ako muz (a vraj som muz
) A nesikovny niesom ... takze sam.
Upravil(a) Oxi (23. 4. 2008 12:26)
Není tady
Tak promiň, promiň, Oxi. Už mlčím. Že jsem něco řekla,viď?
Jo tak kolo jsem vyměňovala v neděli v devět na dálnici na benzíně. Píchla jsem. Mám na to štěstí, bez rezervy nevyjíždím.
Taky to umím,ale nějaký hodný kamioňák mi šel pomoci. Nikdy si nejsem jistá, zda zatáhnu šrouby tak silně. A taky se vždy bojím, aby mi auto nespadlo z heveru.
Není tady
Som prave poslal dceru samu domov taxikom ... lepi mi ...
Není tady
držím palce...
Není tady
Oxi napsal(a):
Zomrel mi dedusko ... pred 2 hodinami ... nevidel som ho ani nepamatam ... a uz ani neuvidim
Oxino, vybrečet, vysportovat a ožrat! Nic víc s tím asi udělat nejde. Akorát se budeš žrát, že ses za ním nebyl podívat...
Myslím na tě, , zvládneš to, za pár dní. Teď se to musí chvíli vydržet. Běž třeba s Emičkou na Petřín, už konečně svítí pučmeloud.
Není tady
Selima napsal(a):
držím palce...
Uz je doma ... ufff. narocnych 20 minut.
Není tady
Není tady
Super, je to šikulka samostatná.
Není tady
Hm, včera po cestě na poštu jsem na kraji Ledec našel další sraženou kočku - a stejné barvy jako ta v tom únoru... No, tu jsem tedy nepohřbil, tu si na zarhadu dva kilometry neponesu, snad se jí ujme někdo jiný...
Není tady
Chuďka... mne stačil holub, ktorý ležal na vozovke tak nešťastne, že ho každé parkovaniachtivé auto prešlo znovu a znovu... ted auž len jeho telo, ale nebol to pekný pohľad...
Není tady
Selima napsal(a):
Chuďka... mne stačil holub, ktorý ležal na vozovke tak nešťastne, že ho každé parkovaniachtivé auto prešlo znovu a znovu...
ted auž len jeho telo, ale nebol to pekný pohľad...
Ta kočka byla vcelku, ale - ty oči... A byla zplihlá, jak bylo po dešti. Tohle mě vždycky dostane na několik dní... Já svoje kočky ven bez dozoru pouštět nebudu.
Není tady