Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 4. 2008 9:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Je vám taky někdy smutno...? 4.

shiden napsal(a):

Santala napsal(a):

...ze mě dumbom

Už zase lítám mezi třema chlapama a nevím co chci usch

Tak to je dostatečný počet na Gang Bang lol

No, když se to děje někomu jinému, taky mi to přijde děsná sranda lol

Ale, jak se to týká mě, tak mi to zase taková pr....l nepřipadá big_smile usch

Asi budu muset navšívit Pandorru - opakovaně se dostávám do těch samých situací usch
Začínám mít pocit, že mám něco špatně v " hlavě" sjuk

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#27 21. 4. 2008 9:53

shiden
Host

Santala napsal(a):

shiden napsal(a):

Santala napsal(a):

...ze mě dumbom

Asi budu muset navšívit Pandorru - opakovaně se dostávám do těch samých situací usch

No to je neskutečné, se o tebe zajímají tři chlapi a tobě se to ještě nezdá dumbom No já bych chtěl taky lítal mezi 3 ženama lol

#28 21. 4. 2008 9:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Čtvrtého? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 21. 4. 2008 10:04

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Čtvrtého? big_smile

Jen to ne !  usch

Není tady

#30 21. 4. 2008 10:06

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Oxi, to je mi líto pussa

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#31 21. 4. 2008 10:07

Santala
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Santala napsal(a):

shiden napsal(a):

No to je neskutečné, se o tebe zajímají tři chlapi a tobě se to ještě nezdá dumbom No já bych chtěl taky lítal mezi 3 ženama lol

Ne, nezdá ! 

Jsou v tom city, takže z toho nemůžu "vylézt" jinak, než jako mrcha usch

Není tady

#32 21. 4. 2008 10:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Tak ty krajní zastřel a uvidíš co se stane smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#33 21. 4. 2008 10:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Ty dokážeš milovat 3 muže zároveň???
Vidíš to - a pak se tu ženský divěj, že my chlapi dokážeme milovat 2 ženy big_smilebig_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#34 21. 4. 2008 10:15

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Vidíš to - a pak se tu ženský divěj, že my chlapi dokážeme milovat 2 ženy big_smilebig_smile

Ne, to si nemyslím - že dokážu dumbom

Spíš se v těch citech vůbec neorientuju a pak je z toho vždycky takovej bordel usch

Jo a jinak - já se nedivím ničemu lol usch

Upravil(a) Santala (21. 4. 2008 10:18)

Není tady

#35 21. 4. 2008 10:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Spíš se v těch citech vůbec neorientuju a pak je z toho vždycky takovej bordel usch

A co tahle pánskej harém jeden do postýlky, jeden na příjemné večery při svíčce, a jeden na nákupy? smile kapitulation

Upravil(a) Pisatel (21. 4. 2008 10:22)

Není tady

#36 21. 4. 2008 10:22

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Santala napsal(a):

Jó to znám big_smile
A mám radu, jak jsem na to šla - prostě schůzkami se všema (rozuměno s každým zvlášť, bez toho, aby o tom věděli, bez sexu...prostě jen randata) a jelikož jich bylo víc , tak nebylo hodně času....a z jejich reakcí,jak se projevovali a jak se mi s nimi líbilo trávit čas, tak jsem selektovala....a většinou zbyl jeden, kterému jsem chtěla ten čas věnovat víc než těm ostatním....
Takže - podle mého, nebraň se tomu, vídat se se všema (tak je lépe poznáš a když se s někým vídáš, ještě mu tím nic neslibuješ že, a nemyslím tím, chodit s nimi do postele....a ani smile) a možná Ti jeden "vyční",kterého budeš chtít poznat ještě víc, jako kdysi dávno mě. smile

Upravil(a) Račice dračice (21. 4. 2008 10:23)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#37 21. 4. 2008 10:25

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

A co tahle pánskej harém jeden do postýlky, jeden na příjemné večery při svíčce, a jeden na nákupy? smile kapitulation

Tak, to právě teď probíhá a vůbec, ale vůbec se mi to nelíbí ! Musím s tím rychle něco udělat dumbom sjuk

Není tady

#38 21. 4. 2008 11:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Santala napsal(a):

Tak, to právě teď probíhá a vůbec, ale vůbec se mi to nelíbí ! Musím s tím rychle něco udělat dumbom sjuk

Noo, tak to je jiná, já myslela, že nevíš, pro kterého se rozhodnout, protože ke všem cítíš náklonnost...., ale když někomu dovolíš jen nosit své nákupy, a jiného bereš jen jako součást příjemných večeří, tak mi pak zbývá ten, se kterým spíš... tedy pokud by ses s ním těšila i na tu příjemnou večeři a ta byla možná a taky pokud Ti občas vezme nákup big_smile
Pokud jde však u toho třetího pro změnu pouze jen o tu postel,,,,nevolila bych žádného a poohlídla bych se po tom čtvrtém smile

a abych nebyla offtopic  tak občas mi smutno je, ale ne dnes, takže raděj z tohoto vlákna mizím big_smile

Upravil(a) Račice dračice (21. 4. 2008 11:10)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#39 21. 4. 2008 11:18

shiden
Host

Tak to by mě mohlo být jen ten, co nosí jen nákupy nebo ten, co večeří pří svíčkách.   To bych vzdal kapitulation

#40 22. 4. 2008 12:46

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dnes je mi smutno, hodně věcí se za tyto dva dny změnilo, kus práce v rodině je za námi, je tu smutno bez králičice co dnes umřela, druhý králík je taky smutný, asi se mu stýská, je to fakt viditelné.... no, to je holt život.

Není tady

#41 22. 4. 2008 13:16

Somaia
Host

grater ......tak jsem myslela naivně, že dnes mám poslední návštěvu ( a pak pokoj nadlouho...big_smile)  s mučením u pana doktora stomatologa a hluboce jsem se mýlila.... ach jo... měl mi dnes  nasadit korunku na jeden zoubeček moláček a když do toho vrtnul, tak se objevil skrytý zánět.... nechápu... zub mě nebolel, ale pan doktor mi řekl, že se to někdy stává, že to probíhá skrytě... tak mám místo opravy rozřezanou dáseň a v ní dva stehy a bebínko, zub nedodělaný........ jo a začíná to bolet jako sfiňa.... přichází to k sobě po injekci...
A to jsem se ještě ráno těšila, jak se budu po zbytek dne zářivě usmívat... hovňas... mám půlku tváře znecitlivělou a pokleslý koutek.. vypadám jako ochrnutá s úsměv  jako klaunova poslední křeč!!! usch

#42 22. 4. 2008 13:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Račice dračice napsal(a):

Santala napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Noo, tak to je jiná, já myslela, že nevíš, pro kterého se rozhodnout, protože ke všem cítíš náklonnost...., ale když někomu dovolíš jen nosit své nákupy, a jiného bereš jen jako součást příjemných večeří, tak mi pak zbývá ten, se kterým spíš... tedy pokud by ses s ním těšila i na tu příjemnou večeři a ta byla možná a taky pokud Ti občas vezme nákup big_smile
Pokud jde však u toho třetího pro změnu pouze jen o tu postel,,,,nevolila bych žádného a poohlídla bych se po tom čtvrtém smile

a abych nebyla offtopic  tak občas mi smutno je, ale ne dnes, takže raděj z tohoto vlákna mizím big_smile

godliketummenupphjarta

Není tady

#43 22. 4. 2008 13:19

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

somi, to jsem měla nedávno taky. Nebolel mě zub, šla jsem na prohlídku, jen jsem říkala, že mě tam občas jakoby tlačí. No paní doktorka to rozdělala a řekla, že to je mrtvý nerv, který tlačí na ten živý a že ho vyndá. Prý na 15 minut práce. Řízla a objevil se zánět jako prase, který byl pod tím zubem. Takže to otevřela, ošetřila, dala drén a mě to bolelo týden jako čert. Vůbec jinak mě nic neblolelo:(((

Vyplachovala jsem si vodou z řapíku a heřmánku a trochu to pomohlo. JInak jsem měl antibitotika.
Hodně zdaru. Jak říkal Cimmerman: Zuby = pohroma huby.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#44 22. 4. 2008 13:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

grater ......tak jsem myslela naivně, že dnes mám poslední návštěvu ( a pak pokoj nadlouho...big_smile)  s mučením u pana doktora stomatologa a hluboce jsem se mýlila.... ach jo... měl mi dnes  nasadit korunku na jeden zoubeček moláček a když do toho vrtnul, tak se objevil skrytý zánět.... nechápu... zub mě nebolel, ale pan doktor mi řekl, že se to někdy stává, že to probíhá skrytě... tak mám místo opravy rozřezanou dáseň a v ní dva stehy a bebínko, zub nedodělaný........ jo a začíná to bolet jako sfiňa.... přichází to k sobě po injekci...
A to jsem se ještě ráno těšila, jak se budu po zbytek dne zářivě usmívat... hovňas... mám půlku tváře znecitlivělou a pokleslý koutek.. vypadám jako ochrnutá s úsměv  jako klaunova poslední křeč!!! usch

Hele budu trošku zlomyslnej, kdo se mi posmíval na "radosti", když jsem napsal, že Zubař... onemocněl smile a tys z výhružným prstíkem.... Tady vidíš, že se nemáš to.... no..... v kostele na svaté obrázky jazyk vyplazovat smile

Ale soucítínm se tebou, foukám hladím a trpím zuby nebrat nebo brát ale nebolet . hjarta

Upravil(a) Pisatel (22. 4. 2008 13:21)

Není tady

#45 22. 4. 2008 13:34

Somaia
Host

Klubí, děkuji za projevený soucit....
Pisateli, ty kluku jedovatej štíráckej!!! Já se ti neposmívala, jen jsem vyjádřila názor, že já bych byla naštvaná, že je pan doktor nepřítomen , když  JÁ už jsem připravila své tělo i psychiku na zákrok.... usch  rozhodně bych neměla radost na vlákně" Co mi udělalo  radost" jako TY!!
to  jsi mě asi špatně pochopil.... neposmívala jsem se ti... přečti si to ještě jednou dumbom
Já jsem si myslela, že jdu dnes naposled... to FAKT naštve, to musíš uznat.... a znovu musím za 14 dní.

#46 22. 4. 2008 13:36

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Kušujte... neutral
Mám děsnou schopnost představivosti.
Před chvílí jsem se díky VÁM nacpala čokoládou a teď mně bolej zuby hmm

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#47 22. 4. 2008 13:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Klubí, děkuji za projevený soucit....
Pisateli, ty kluku jedovatej štíráckej!!! Já se ti neposmívala, jen jsem vyjádřila názor, že já bych byla naštvaná, že je pan doktor nepřítomen , když  JÁ už jsem připravila své tělo i psychiku na zákrok.... usch  rozhodně bych neměla radost na vlákně" Co mi udělalo  radost" jako TY!!
to  jsi mě asi špatně pochopil.... neposmívala jsem se ti... přečti si to ještě jednou dumbom
Já jsem si myslela, že jdu dnes naposled... to FAKT naštve, to musíš uznat.... a znovu musím za 14 dní.

No ona je to paní doktorka, občas když mi trhá zuby tak mi udělá bolest na hlavě nikoli v puse neboť obyčejně svou kostici od prádla co občas opouští velkou Míšu mi obtiskne do hlavy. Takže opravdu jsem si zatím všechny doktory zubaře vychoval k bezbolestným výkonům. Navíc jedná se o opravu můstku, který je zatím vyndavací takže ani podobný zákrok nehrozísad a bude bezbolestný. A naštván no to bych byl kdyby si udělala dovolenou nebo šla někam po budově na rajz a já se hnal z jednoho konce Prahy na druhej zbytečně. Takto mě to pobavilo v tom, že při onom nasazování mi sdělovala, že už 15 let nemarodila a že se cítí skvěle. A buch do týdne smile
uZNÁVÁM BUDU DUCHEM S TEBOU  na křesle myslím že za těch 14 dnů se tam sejdeme. takže pak pošpitáme. Je to bude radosti až přestanou žuby bolet:)

Není tady

#48 22. 4. 2008 13:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Kušujte... neutral

Tak aspoň víš že je máš a že by potřebovali preventivní prohlídku smile

Není tady

#49 22. 4. 2008 14:02

Somaia
Host

Jenže mě NIC nebolelo ,  tongue nebylo mi nic když jsem ráno s úsměvem do ordinace zamířila!!! , šlo jen o estetickou záležitost a HLE už to boooolíííí... já se na to můžu fakt vykašlat! grater grater zatracený doktoři! dumbom

Jediná útěcha byla, že se za to nedvážil vybrat žádné peníze lol lol ...  minule mi odlehčil od 3,000 Korun českých lol

Upravil(a) Somaia (22. 4. 2008 14:06)

#50 22. 4. 2008 14:03

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Jessika napsal(a):

Kušujte... neutral

Tak aspoň víš že je máš a že by potřebovali preventivní prohlídku smile

už jsem na jedné "preventivní" byla...
je to toho plán na další dva měsíce grater

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí