1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Díky Heliii
Není tady
Tak ta má platonická láska z práce u dva měsíce někoho má. Hnedka po rozvodu v srpnu potkal kamarádku z dětství, která je na tom stejně, po dlouhém náročném rozvodu. Má ji rád.
Můj zdravotní vztah, poté, co jsem to před pár měsíci ukončila, abych se nezranila, mi píe, e mě má rád. A co já s tím, kdy je enatý.
Obnovi... zdravotný vzah, ak sa dá. Asi nedá. Ja som po čase tie musela ua.
Není tady
majkafa napsal(a):
Tak ta má platonická láska z práce u dva měsíce někoho má. Hnedka po rozvodu v srpnu potkal kamarádku z dětství, která je na tom stejně, po dlouhém náročném rozvodu. Má ji rád.
Můj zdravotní vztah, poté, co jsem to před pár měsíci ukončila, abych se nezranila, mi píe, e mě má rád. A co já s tím, kdy je enatý.
Majkafo, nesmutni, a koukni na net, na seznamky. Věř, e existuje někdo, kdo je fajn, nezadaný, taky sám, kdo hledá tebe a koho hledá ty.
Jen to hledání a to prodírání se spoustou balastu je větinou zdlouhavé...
Ale jednou se to prostě povést musí.
to je mi líto Majko, vypadala jsi tak pohodově, spokojeně a astně. taky by mě to moc mrzelo. ale třeba to mezi nimi nebude na dlouho, ví jak tyhle převoznický vztahy po rozvodu fungují ...
tak nepakéééj, on se objeví někdo jinej
Není tady