6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi smutno. Nala jsem na MP3 tuhle krásnou smutnou píseň od Michala Prokopa... koda, e nemůete slyet k tomu melodii...
Tak svedeme to na podzim,
kdy vzdalujem se sobě.
Kdy ty sama a já sám
sníme o provaze a skobě.
Tak svedeme to na listí ,
kdy uschnou nae slova,
A nikdo jinej nezjistí,
e nechcem začít znova.
Tak svedeme to na loui,
kdy jsme se utopili,
v hloupostech po nich netouí
milenci ani chvíli.
Můem svést teď vechno na mrazy,
kdy studěj nae dlaně,
Kdy polibky jsou úrazy,
co chutnaj jenom slaně.
Tak svedeme to na vítr,
kdy hasnem jako svíčky,
pak půjdem zvedat půllitr,
vymejlet slovní hříčky.
Tak svedeme to na mlhu,
kdy u se hledat nechce.
A dé na edou oblohu
Svedem to, jde to lehce.
Není tady
Je mi smutno-byla jsem dneska na rodičáku a ten muj kluk to vubec nezvlada.Vypada to jakoby vechno vzdal a ja nevím jak mu pomoct.On si vubec nevěří!Ve kole je pasivní a učitele si to nějak nedokaou vysvětlit,jedna mi doporučila psycholoku.A ja vaně přemylím,e to udělam ,ale nejsem si jista ,e mi tam pujde a jestli to ma vyznam.A přede mnou se staví,e je v pohodě,e to zvlada,e je kola OK.Aaaaaaaaaach jo
Není tady
Je mi smutno ...a vlastne se mi o tom nechce mluvit:(((
Není tady
Jo, mně taky nic moc, ráno vdycky v pohodě, k večeru nálada na nic, pujdu spát a u je ráno :-)
Není tady
Ahoj Vem, jsem na tom stejně jako PetrHl, jene já ani v noci moc nespím a ráno bych straila u od 5.
Jituláku, bude to dobré, uvidí, drím Ti palce:)
Není tady
No me dnes odjel syn takze je mi vic nez smutno...
Není tady
elementgirl napsal(a):
No me dnes odjel syn takze je mi vic nez smutno...
Tak to přece můe přijít milenec, ne?
Zomrel mi dedusko ... pred 2 hodinami ... nevidel som ho ani nepamatam ... a uz ani neuvidim
Není tady
Oxi napsal(a):
Zomrel mi dedusko ... pred 2 hodinami ... nevidel som ho ani nepamatam ... a uz ani neuvidim
To je mi líto, Oxi, dr se
Není tady
Oxi,
jestli jste se měli rádi a má na něho hezké vzpomínky, bude s tebou kdykoliv si "řekne".
Není tady
Oxi upřimnou soustrast, je mi to líto a soucítím s Tebou. Věř vak, e pokud ho má v srdci tak tam bude navdy.
Není tady
Oxi napsal(a):
Není tady
Diky
Jj, mal som ho velmi rad. Moja ex vzdy hovorila, ze su dedusko a babicka ako z rozpravky. Ze po takych vzdy tuzila. A ja idiot som si posledne 2 roky nenasiel ani kusok casu aby sme ich sli s Emcou pozriet
Není tady
Oxi napsal(a):
Diky
Jj, mal som ho velmi rad. Moja ex vzdy hovorila, ze su dedusko a babicka ako z rozpravky. Ze po takych vzdy tuzila. A ja idiot som si posledne 2 roky nenasiel ani kusok casu aby sme ich sli s Emcou pozriet
Jestli ijě jetě babička, rozjeď se za ní.
Určitě jí s Emou moc potěíte, právě v tomhle období....
Není tady
Idem tam zajtra.
Není tady
Oxi,
byl jsi s ním vdycky, kdy sis na něho vzpomněl, a to starí lidé cítí.
A taky nese kus něho v sobě a tvoje Emka taky. Tím jste stále propojení.
Vidí, nikam se neztratil....
Upravil(a) Largo (18. 4. 2008 15:35)
Není tady
Largo napsal(a):
Oxi,
byl jsi s ním vdycky, kdy sis na něho vzpomněl, a to starí lidé cítí.
A taky nese kus něho v sobě a tvoje Emka taky. Tím jste stále propojení.
Vidí, nikam se neztratil....
Není tady
Oxi napsal(a):
Idem tam zajtra.
tak drím palce , a to zvládne
Není tady
Oxi napsal(a):
To je mi źúto. Ja som to zaila pred rokom a bola som s ním skoro do posledných chvíž, ale ani to nie je nič moc, ver mi - keď vidí, ako ti pred očami odchádza blízky človek, spájajúci sa s detstvom, a ako bojuje o smr namiesto boja o ivot.... Dr sa, myslím na teba. Aj na Tinku. Rozchody sú aké, hlavne tie definitívne. Ale spomienky nám nikto nevezme(a mne ani to, čo ma deduko naučil a aký vzor mi dal).
Není tady
Oxi
Moja milovaná starká, ktorej som hovorila omama a ktorá ma vychovala od mojich 6 týdňov a bola mojím anielom, zomrela pred 16-timi rokmi. Bola som 500 km ďaleko a nestihla som sa rozlúči. Stále mi chýba. Niekedy cítim, ako keby bola blízko. U nej som si istá, e ma milovala bezvýhradne. Takú, aká som.
Oxi,
Není tady
...ze mě
U zase lítám mezi třema chlapama a nevím co chci
Není tady
Santala napsal(a):
...ze mě
U zase lítám mezi třema chlapama a nevím co chci
Tak to je dostatečný počet na Gang Bang