29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi smutno. Našla jsem na MP3 tuhle krásnou smutnou píseň od Michala Prokopa... škoda, že nemůžete slyšet k tomu melodii...
Tak svedeme to na podzim,
když vzdalujem se sobě.
Když ty sama a já sám
sníme o provaze a skobě.
Tak svedeme to na listí ,
když uschnou naše slova,
Ať nikdo jinej nezjistí,
že nechcem začít znova.
Tak svedeme to na louži,
když jsme se utopili,
v hloupostech po nichž netouží
milenci ani chvíli.
Můžem svést teď všechno na mrazy,
když studěj naše dlaně,
Když polibky jsou úrazy,
co chutnaj jenom slaně.
Tak svedeme to na vítr,
když hasnem jako svíčky,
pak půjdem zvedat půllitr,
vymejšlet slovní hříčky.
Tak svedeme to na mlhu,
když už se hledat nechce.
A déšť na šedou oblohu
Svedem to, jde to lehce.
Není tady
Je mi smutno-byla jsem dneska na rodičáku a ten muj kluk to vubec nezvlada.Vypada to jakoby všechno vzdal a ja nevím jak mu pomoct.On si vubec nevěří!Ve škole je pasivní a učitele si to nějak nedokažou vysvětlit,jedna mi doporučila psycholožku.A ja važně přemyšlím,že to udělam ,ale nejsem si jista ,že mi tam pujde a jestli to ma vyznam.A přede mnou se staví,že je v pohodě,že to zvlada,že je škola OK.Aaaaaaaaaach jo
Není tady
Je mi smutno ...a vlastne se mi o tom nechce mluvit:(((
Není tady
Jo, mně taky nic moc, ráno vždycky v pohodě, k večeru nálada na nic, pujdu spát ať už je ráno :-)
Není tady
Ahoj Všem, jsem na tom stejně jako PetrHl, jenže já ani v noci moc nespím a ráno bych strašila už od 5.
Jituláku, bude to dobré, uvidíš, držím Ti palce:)
Není tady
No me dnes odjel syn takze je mi vic nez smutno...
Není tady
elementgirl napsal(a):
No me dnes odjel syn takze je mi vic nez smutno...
Tak to přece může přijít milenec, ne?
Zomrel mi dedusko ... pred 2 hodinami ... nevidel som ho ani nepamatam ... a uz ani neuvidim
Není tady
Oxi napsal(a):
Zomrel mi dedusko ... pred 2 hodinami ... nevidel som ho ani nepamatam ... a uz ani neuvidim
To je mi líto, Oxi, drž se
Není tady
Oxi,
jestli jste se měli rádi a máš na něho hezké vzpomínky, bude s tebou kdykoliv si "řekneš".
Není tady
Oxi upřimnou soustrast, je mi to líto a soucítím s Tebou. Věř však, že pokud ho máš v srdci tak tam bude navždy.
Není tady
Oxi napsal(a):
Není tady
Diky
Jj, mal som ho velmi rad. Moja ex vzdy hovorila, ze su dedusko a babicka ako z rozpravky. Ze po takych vzdy tuzila. A ja idiot som si posledne 2 roky nenasiel ani kusok casu aby sme ich sli s Emcou pozriet
Není tady
Oxi napsal(a):
Diky
Jj, mal som ho velmi rad. Moja ex vzdy hovorila, ze su dedusko a babicka ako z rozpravky. Ze po takych vzdy tuzila. A ja idiot som si posledne 2 roky nenasiel ani kusok casu aby sme ich sli s Emcou pozriet
Jestli žijě ještě babička, rozjeď se za ní.
Určitě jí s Emou moc potěšíte, právě v tomhle období....
Není tady
Idem tam zajtra.
Není tady
Oxi,
byl jsi s ním vždycky, když sis na něho vzpomněl, a to starší lidé cítí.
A taky neseš kus něho v sobě a tvoje Emka taky. Tím jste stále propojení.
Vidíš, nikam se neztratil....
Upravil(a) Largo (18. 4. 2008 15:35)
Není tady
Largo napsal(a):
Oxi,
byl jsi s ním vždycky, když sis na něho vzpomněl, a to starší lidé cítí.
A taky neseš kus něho v sobě a tvoje Emka taky. Tím jste stále propojení.
Vidíš, nikam se neztratil....
Není tady
Oxi napsal(a):
Idem tam zajtra.
tak držím palce , ať to zvládneš
Není tady
Oxi napsal(a):
To je mi Ľúto. Ja som to zažila pred rokom a bola som s ním skoro do posledných chvíľ, ale ani to nie je nič moc, ver mi - keď vidíš, ako ti pred očami odchádza blízky človek, spájajúci sa s detstvom, a ako bojuje o smrť namiesto boja o život.... Drž sa, myslím na teba. Aj na Tinku. Rozchody sú ťažké, hlavne tie definitívne. Ale spomienky nám nikto nevezme(a mne ani to, čo ma deduško naučil a aký vzor mi dal).
Není tady
Oxi
Moja milovaná starká, ktorej som hovorila omama a ktorá ma vychovala od mojich 6 týždňov a bola mojím anielom, zomrela pred 16-timi rokmi. Bola som 500 km ďaleko a nestihla som sa rozlúčiť. Stále mi chýba. Niekedy cítim, ako keby bola blízko. U nej som si istá, že ma milovala bezvýhradne. Takú, aká som.
Oxi,
Není tady
...ze mě
Už zase lítám mezi třema chlapama a nevím co chci
Není tady
Santala napsal(a):
...ze mě
![]()
Už zase lítám mezi třema chlapama a nevím co chci
Tak to je dostatečný počet na Gang Bang